Zadyma na stadionie Valencii

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 22:44

czy widzieliście te "nieprzyjemne" akcje na boisku Valencii?
co sądzicie o zachowaniu się kibiców i piłkarzy?
moim zdaniem Valencia powinna dostac karę na wyeliminowanie w przyszłym roku z LM

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 22:49

oj rzeczywiscie kibice sie nie popisali, z reszta zawodnicy tez. to juz bylo przegiecie. A Angulo bawi sie w Tottiego- zalosne. mam nadzieje ze posypia sie powazne kary

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 22:53

Valencia pokazała że nie umie przegrywać i skoro tego nie potrafi to lepiej żeby w ogóle nie grali, i choć kibicowałem im w meczu z werderem to nawet gdyby ich zdyskwalifikowali na przyszły rok to wątpie żeby tam sie zakwalifikowali :?kibice także nie pokazali się wz dobrej strony (chyba za mało powiedziane) i myśle żę w uefa powinni grać choćby w 2. meczach bez kibiców

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 22:58

Bardzo dobrze!!! Kibice powinni wziąć los w swoje ręce i rozprawić się z tym Friskiem, bo to co on odwalał wraz ze swoimi przydupasami liniowymi zakrawa na kpine. Także powinni rozprawić się z piłkarzami z Bremy, a w szczególności z Timem Borowskim. Szkoda, że kibole nie wbiegli na boisko, szkoda... FORZA DI VAIO

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 22:58

uprzedziłeś mnie, bo chiałem ten sam temat założyć. ale nie o tym. to co, działo się w Welencji, to hańba dla piłkarzy tego klubu, ich kibicom i zarządowi. wiadomo było, że Valencia będzie miała nóż na gardle i mecz będzie zacięty. już w pierwszej połowie dochodziło do nieprzyjemnych utarczek między piłkarzami. ale to, co działo się pod koniec meczu, to normalnie szczęka opada. po pierwszej bramce Werderu, gracze Valencii nie potrafili pozbierać się po straconej bramce. w sumie im się nie dziwię. w 7 minut musieli strzelić 3 bramki. ale faul Angulo przechylił czarę goryczy. za oplucie zawodnka na pewno otrzyma karę indywidualną. tak samo było z innymi zawodnikami Valencii, którzy nie potrafili utrzymać nerwów na wodzy. oni poprostu nie potrafią przegrywać. nie wiem jak wam, ale mi sięprzypomniał mecz Armenia - Polska, gdzie w końcówce też "się działo". myślę, że FIFA nie przejdzie obojętnie wobeć tego, co się stało w Walencji.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:01

Oczywiście takie miejsce jak w końcowych minutach meczu Valencia-Werder nie powinny mieć miejsca. Zupełnie nie rozumiem zachowania Angulo - po pierwsze zupełnie nie wiem po co tak brutalnie faulował Valdeza, a po drugie zachowując się jak Totti udowodnił, że jest żałosny. Gdyby to ode mnie zależało, to dowaliłbym mu taką karę, która byłaby przykładem dla innych. Nie jakieś tak drobiazgi (mniej niż ich tygodniówki) tylko coś co by odczuli poważnie. Zupełenie również nie rozumiem zachowania zawodnika Werderu, który po drugiej bramce pokazywał coś do publiczności. Kim on się wtedy poczuł? :evil: Jakimś panem czy co? Po prostu żałosne :x :roll: :evil:

:roll:
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:01

CO za CHAMSTWO!!!! Już dawno takiego chamstwa nie widziałem. Angulo to się zachował jak cham do potęgi. Normalnie nie wierzyłem jak to widziałem. Trzeba umieć przegrywać a nie to co Valencja. Jeszcze oplucie przez Angulo jednego z Werderu. Normalnie szczyt!!! Taka kosa w same nogi!!! Jakbym go na cały sezon wykluczył!!!! Ależ się zbulwersowałem!!! A kibice Valencji też nie lepsi od pupilków- rzucają co popadnie. Nie ukrywam że byłem za Valencją bo grał tam Di Vaio ale to co oni pokazali to BOŻE!! Werder też nie za dobrze bo prowokowali i gest kozakiewicza pokazali. Co za mecz. I to jest Liga Mistrzów. Szkoda słów.....

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:04

Hm forza bianco neri, nie wiem czy wiesz ale czerwo dostal prawidlowo gosc bo zachowal sie jak ostatni cham (vide Totti:P) pozniej jeszcze oplul zawodnika... tragedia. No ale coz zdarza sie, nerwy i jeszcze raz nerwy... szkoda ze w LM takie sceny musimy ogladac. No coz mam nadzieje ze Juve wygra jutro z Maccabi (nawet 1-0 to jest obojetne) i wyjdzie z kompletem a w piatek juz losowanko;P.
pozdr

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:19

forza bianco-neri pisze:Bardzo dobrze!!! Kibice powinni wziąć los w swoje ręce i rozprawić się z tym Friskiem, bo to co on odwalał wraz ze swoimi przydupasami liniowymi zakrawa na kpine. Także powinni rozprawić się z piłkarzami z Bremy, a w szczególności z Timem Borowskim. Szkoda, że kibole nie wbiegli na boisko, szkoda... FORZA DI VAIO
Hm forza bianco neri, nie wiem czy wiesz ale czerwo dostal prawidlowo gosc bo zachowal sie jak ostatni cham
[/img][/list][/list][/quote]
Niewiem czy wiesz tomcatmi6, ale każdy mecz to walka o HONOR. U mnie w lidze (amatorska) sędzia nie raz już przerywał spotkania, a w nasze burdy (piłkarzy) włąćżali się także nasi kibice, a prywatnie kumple!!! Kibice na mecze przychodzą dopingować swoją drużynę, gdy trzeba to powinni także wspomóc ich fizycznie !!!!
P/S. Szkoda, że Angulo ni połamał nogi temu peruwiańczykowi. A tak ten drugi strzelił gola na 2:0.

jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:20

Bardzo dobrze!!! Kibice powinni wziąć los w swoje ręce i rozprawić się z tym Friskiem,
To zapewne kibic Romy a nie Juve...
moim zdaniem Valencia powinna dostac karę na wyeliminowanie w przyszłym roku z LM

Już to widzę :lol: Pewnie jakiś mecz bez kibiców to wszystko ( swoją drogą dziwnie taki ogromny stadion będzie wyglądał bez kibiców). Zresztą więcej winy moim zdaniem jest po stronie zawodników Werderu, bo wyraźnie prowokowali swoimi gestami :roll:

Szkoda, że Angulo ni połamał nogi temu peruwiańczykowi
Szkoda, żę się urodziłęś...

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:35

koksu_klb pisze:czy widzieliście te "nieprzyjemne" akcje na boisku Valencii?
co sądzicie o zachowaniu się kibiców i piłkarzy?
:? Zachowanie zawodników było niestosowne, ale bez przesady. To było zwykłe, pospolite chamstwo, ale nie zasługuje ono na taką karę, najwyżej kilka meczy bez publiczności, oraz kara pieniężna. Żeby nałożyć karę o jakiej mówisz musiałby naprawdę polecieć nóż jakiś.
:? Nie popieram zachowania ani kibiców, ani zawodników. Ale kibiców chociaż rozumiem. Byli naprawdę zdenerwowani. Gdybym ja tam był, sam bym rzucił kubek :evil: W końcu mieli prawo być zdenerwowani.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:43

forza bianco-neri pisze:
forza bianco-neri pisze:Bardzo dobrze!!! Kibice powinni wziąć los w swoje ręce i rozprawić się z tym Friskiem, bo to co on odwalał wraz ze swoimi przydupasami liniowymi zakrawa na kpine. Także powinni rozprawić się z piłkarzami z Bremy, a w szczególności z Timem Borowskim. Szkoda, że kibole nie wbiegli na boisko, szkoda... FORZA DI VAIO
Hm forza bianco neri, nie wiem czy wiesz ale czerwo dostal prawidlowo gosc bo zachowal sie jak ostatni cham
[/img][/list][/list]
Niewiem czy wiesz tomcatmi6, ale każdy mecz to walka o HONOR. U mnie w lidze (amatorska) sędzia nie raz już przerywał spotkania, a w nasze burdy (piłkarzy) włąćżali się także nasi kibice, a prywatnie kumple!!! Kibice na mecze przychodzą dopingować swoją drużynę, gdy trzeba to powinni także wspomóc ich fizycznie !!!!
P/S. Szkoda, że Angulo ni połamał nogi temu peruwiańczykowi. A tak ten drugi strzelił gola na 2:0.[/quote]

jak to powiedział Marek Jóźwiak po meczu z groclinem-,,tak sie bawią chłopcy ze wsi" 8)

ale jak wiemy uefa jest niesprawiedliwa i napewno nakaże grać valencii 2 mecze przy pustych trybunach a hiszpanski totti dostanie 2 mecze dyskwalifikacji :?

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Alex_Del_Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:49

Zgadzam się ,że to nie było eleganckie zachowanie ,ale mieli prawo być wk***ieni. Nazwijmy rzeczy po imieniu Frisk z liniowymi poprostu ich wydymali.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2004, 23:59

Dzizas czy Ty jestes az tak ograniczony?
Ja tez gram w amatorskiej lidze i jakos ludzie sie zachowuja, jest walka, ale walka a kopanina i chamstwo to dwie rozne rzeczy. Mozna grac twardo zeby kosci trzeszczaly ale trzeba SZANOWAC przeciwnika. Takie podejscie jak Twoje i Twoich "kibicow" mozna okreslic jako <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i ograniczenie umyslowe...
Szkoda ze Bozia nie dala Ci mozgu gratis przy narodzinach... ech az zal (_|_) sciska czytajac ta Twoja prawde o pilce... daj sobie spokoj.
pozdr(?)

mrozow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 00:13

no ciekawie bylo ciekawie :twisted: Angulo troche nieprofesjonalnie sie zachowal(jak plutti). Kibice Valencji powinni manto spuscic dla Borowskiego za fakira ale zeby w Werdzerze gral nasz Tomuś Hajto to zaden kozak z Valencji by sie nie rzucal. Tak ogolnie to byla najciekawsza "akcja" w meczu :twisted:
A jesli chodzi o kary to Sprzeglo ma racje.

ODPOWIEDZ