Trezeguet wraca po operacji
- DamKam
- Juventino
No i nareszcie nasz David powrocil do Turynu :-D Od operacji stawu barkowego, która przeszedl we Francji minelo 42 dni !!!!!
Teraz Trezeguet z utesknieniem czeka na powrot do gry ale jeszcze nie jest w pelni sil..... przez tak dluga przerwe stracil na wadze poniewaz stosowal specjalna diete.
Zobaczymy moze juz w niedlugo David powroci na boisko..... ja mu tego z calego serca zycze
Ale jestem ciekawy jak Capello ustawi nasz atak po powrocie Treze ???!!! Mysle iz David bedzie powoli wdranzany do skladu czyli bedzie narazie zmnienikiem poki nie odzyska pelnej sprawnosci i formy.
Teraz Trezeguet z utesknieniem czeka na powrot do gry ale jeszcze nie jest w pelni sil..... przez tak dluga przerwe stracil na wadze poniewaz stosowal specjalna diete.
Zobaczymy moze juz w niedlugo David powroci na boisko..... ja mu tego z calego serca zycze
Ale jestem ciekawy jak Capello ustawi nasz atak po powrocie Treze ???!!! Mysle iz David bedzie powoli wdranzany do skladu czyli bedzie narazie zmnienikiem poki nie odzyska pelnej sprawnosci i formy.
- leniup
- Redaktor
- bartus
- Juventino
taaaa... chyba wszyscu fani Juve sie ciesza z powrotu treze
nie mam pojecia jak capello ustawi atak, ale jest takim specem ze mozemy mu ufac
_________
mam pytanie do ligi mistrzów... jak to jest po rozgrywkach grupowych pierwszy zepol z1 grupy gra z 2 zespolem z ostaniej grupy itd.? czy beda jakiej losowania???? :?

nie mam pojecia jak capello ustawi atak, ale jest takim specem ze mozemy mu ufac
_________
mam pytanie do ligi mistrzów... jak to jest po rozgrywkach grupowych pierwszy zepol z1 grupy gra z 2 zespolem z ostaniej grupy itd.? czy beda jakiej losowania???? :?
- białas
- Juventino
myśle, że w tym sezonie David nie odegra większej roli w ataku Juve. jego kontuzja pozwoliła zdobyć miejsce Zlatanowi, który potwierdza, że jest bardzo dobrym napastnikiem. myślę, że Trezeguet powoli wchodził do składu Juve, a prawdziwa walka rozpocznie się na trgo końcu sezonu i na początku następnego. niemniej, życzę Davidowi szybkiego powrotu do zdrowia...
- Mania
- Juventino
Hmm...no jakby to powiedziec... Nie, ja nie ciesze sie z powrotu Davida. Nigdy nie bylam jakas jego antyfanka...Po prostu nie przepadam za jego stylem gry. To tyle, osobiscie zaluje ze David nie zostal jednak sprzedany...taaaa... chyba wszyscu fani Juve sie ciesza z powrotu treze
Agnieszka
- Łucja
- Juventino
Bum bum bum kochanie ---> nadciągają nad twój dom czarne chmury. Inzaghiego stylu gry mozna nie lubić (mam do nego sentyment tylko z tego powodu, że jego koszulka była moją first of Juve
), ale Treze to zupełnie, zupełnie coś innego. On strzela ładne bramki, za dużo z gry nie ma, ale kiedy wchodzi na pole karne to bramkarz musi się liczyć z konsekwencjami... i dlatego właśnie wiszą na siatkach ręczniki - to dlatego, że jak Treze strzela gola to kiedy kamera pokazuje jak Juve się cieszy bramkarz podbiega i wyciera łzy w ręcznik. O.
Treze to sęp, ale jaki! Jak dla mnie to jest najlepszy napastnik juve, (zlatan to geniusz, ale marnuje sporo stuprocentówek).
A teraz cie ludzie zlinczują kotku.
Treze to sęp, ale jaki! Jak dla mnie to jest najlepszy napastnik juve, (zlatan to geniusz, ale marnuje sporo stuprocentówek).
A teraz cie ludzie zlinczują kotku.

- Mania
- Juventino
hmm... czarne chmury powiadasz? kochanie? jedyne jakie widze na horyzoncie to te od Łodzi, ale chyba troche czasu minie az dojda do mojej skromnej chatki...Bum bum bum kochanie ---> nadciągają nad twój dom czarne chmury
Bramkarz musi liczyc sie chyba z konsekwencjami wejscia na pole karne kazdego zawodnika z druzyny przeciwnej...? Czy nie?On strzela ładne bramki, za dużo z gry nie ma, ale kiedy wchodzi na pole karne to bramkarz musi się liczyć z konsekwencjami...
Nie pierwszy i nie ostatni raz. Zdazylam sie przyzwyczaicA teraz cie ludzie zlinczują kotku.
Agnieszka
- Andryk
- Juventino
no dobrze, że wraca. Sądze, że Capello bedzie wystawial zlatana i alexa, ale zamiast alexa bedzie wpuszczal treze, żeby mógł sie ograc, a potem zlatan - treze bo alex jak narazie oprócz nazwiska nic nie pokazuje. Zobaczymy w jakiej treze bedzie formie w pierwszych meczach - na które czekam !
- RuTeK
- Juventino
Ciekwai mnie jak to roegr Capello czy Juve bendzie grało 3 napastnikami czy 2 :-D Wolal bym aby grali 3 bo inaczej nasz nowy nabytek bendzie musial grzac lawke!1 Hyh! 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- DamKam
- Juventino
No to mnie teraz zaskoczylas......a_gu_nia pisze:Hmm...no jakby to powiedziec... Nie, ja nie ciesze sie z powrotu Davida. Nigdy nie bylam jakas jego antyfanka...Po prostu nie przepadam za jego stylem gry. To tyle, osobiscie zaluje ze David nie zostal jednak sprzedany...taaaa... chyba wszyscu fani Juve sie ciesza z powrotu treze
Agnieszka
Rozumiem iz jego styl gry nie kazdemu musi sie podobac ale spojrz na to ile Treze zrobil dla Juve !!!!!!!! Przeciez 26 Scudetto zawdzieczamy przede wszystkim jego wspanialej skutecznosci- zostal on wtedy krolem strzelcow !!!!!!!!! I ja go za to cenie i ciesze sie ze gra dla Juve i ze wkoncu powrocil do Turynu.
pozdrawiam
- Mania
- Juventino
Zaraz,zaraz... czy ja powiedzialam, ze on malo zrobil dla Juve? Nie, powiedzialam ze mnie osobiscie nie podoba sie jego styl gry (opinia calkowicie subiektywna). Wiec moze czytaj dokladnieja_gu_nia napisał:
Cytat:
taaaa... chyba wszyscu fani Juve sie ciesza z powrotu treze
Hmm...no jakby to powiedziec... Nie, ja nie ciesze sie z powrotu Davida. Nigdy nie bylam jakas jego antyfanka...Po prostu nie przepadam za jego stylem gry. To tyle, osobiscie zaluje ze David nie zostal jednak sprzedany...
Agnieszka
No to mnie teraz zaskoczylas......
Rozumiem iz jego styl gry nie kazdemu musi sie podobac ale spojrz na to ile Treze zrobil dla Juve !!!!!!!! Przeciez 26 Scudetto zawdzieczamy przede wszystkim jego wspanialej skutecznosci- zostal on wtedy krolem strzelcow !!!!!!!!! I ja go za to cenie i ciesze sie ze gra dla Juve i ze wkoncu powrocil do Turynu.
pozdrawiam

Agnieszka