Trezeguet wraca po operacji

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 19:14

No i nareszcie nasz David powrocil do Turynu :-D Od operacji stawu barkowego, która przeszedl we Francji minelo 42 dni !!!!!
Teraz Trezeguet z utesknieniem czeka na powrot do gry ale jeszcze nie jest w pelni sil..... przez tak dluga przerwe stracil na wadze poniewaz stosowal specjalna diete.
Zobaczymy moze juz w niedlugo David powroci na boisko..... ja mu tego z calego serca zycze :wink:

Ale jestem ciekawy jak Capello ustawi nasz atak po powrocie Treze ???!!! Mysle iz David bedzie powoli wdranzany do skladu czyli bedzie narazie zmnienikiem poki nie odzyska pelnej sprawnosci i formy.

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 19:29

no niech wraca szybko ale myśle zę ten sezon nie bedzie udany w jego wykonaniu.Zlatan już chyba Go wygryzł ze składu

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 19:29

No wkońcu. Dobrze że wraca. Jeśli bedzie w takiej formie jak przed kontuzją albo nawet lepszej to powinniśmty być spokojni a napewno zobaczymy jego bramki(wiele tych bramek 8) ). No i skończą się problemy z napadziorami bo co chwile któryś ma jakąś kontuzje niestety.

Obrazek
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 19:34

taaaa... chyba wszyscu fani Juve sie ciesza z powrotu treze :D
nie mam pojecia jak capello ustawi atak, ale jest takim specem ze mozemy mu ufac :wink:

_________

mam pytanie do ligi mistrzów... jak to jest po rozgrywkach grupowych pierwszy zepol z1 grupy gra z 2 zespolem z ostaniej grupy itd.? czy beda jakiej losowania???? :?

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 19:46

myśle, że w tym sezonie David nie odegra większej roli w ataku Juve. jego kontuzja pozwoliła zdobyć miejsce Zlatanowi, który potwierdza, że jest bardzo dobrym napastnikiem. myślę, że Trezeguet powoli wchodził do składu Juve, a prawdziwa walka rozpocznie się na trgo końcu sezonu i na początku następnego. niemniej, życzę Davidowi szybkiego powrotu do zdrowia...

nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 20:09

no to w lutym wpada i dam sobie głowe uciąć (rodziny :P) że bedzie miał króla :P

... eh te marzenia :)

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 23:29

taaaa... chyba wszyscu fani Juve sie ciesza z powrotu treze
Hmm...no jakby to powiedziec... Nie, ja nie ciesze sie z powrotu Davida. Nigdy nie bylam jakas jego antyfanka...Po prostu nie przepadam za jego stylem gry. To tyle, osobiscie zaluje ze David nie zostal jednak sprzedany...

Agnieszka

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 23:56

Bum bum bum kochanie ---> nadciągają nad twój dom czarne chmury. Inzaghiego stylu gry mozna nie lubić (mam do nego sentyment tylko z tego powodu, że jego koszulka była moją first of Juve :wink:), ale Treze to zupełnie, zupełnie coś innego. On strzela ładne bramki, za dużo z gry nie ma, ale kiedy wchodzi na pole karne to bramkarz musi się liczyć z konsekwencjami... i dlatego właśnie wiszą na siatkach ręczniki - to dlatego, że jak Treze strzela gola to kiedy kamera pokazuje jak Juve się cieszy bramkarz podbiega i wyciera łzy w ręcznik. O.
Treze to sęp, ale jaki! Jak dla mnie to jest najlepszy napastnik juve, (zlatan to geniusz, ale marnuje sporo stuprocentówek).

A teraz cie ludzie zlinczują kotku. :D

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 00:05

Bum bum bum kochanie ---> nadciągają nad twój dom czarne chmury
hmm... czarne chmury powiadasz? kochanie? jedyne jakie widze na horyzoncie to te od Łodzi, ale chyba troche czasu minie az dojda do mojej skromnej chatki...
On strzela ładne bramki, za dużo z gry nie ma, ale kiedy wchodzi na pole karne to bramkarz musi się liczyć z konsekwencjami...
Bramkarz musi liczyc sie chyba z konsekwencjami wejscia na pole karne kazdego zawodnika z druzyny przeciwnej...? Czy nie?
A teraz cie ludzie zlinczują kotku.
Nie pierwszy i nie ostatni raz. Zdazylam sie przyzwyczaic :wink:

Agnieszka

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 13:19

no dobrze, że wraca. Sądze, że Capello bedzie wystawial zlatana i alexa, ale zamiast alexa bedzie wpuszczal treze, żeby mógł sie ograc, a potem zlatan - treze bo alex jak narazie oprócz nazwiska nic nie pokazuje. Zobaczymy w jakiej treze bedzie formie w pierwszych meczach - na które czekam !

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 13:46

Ciekwai mnie jak to roegr Capello czy Juve bendzie grało 3 napastnikami czy 2 :-D Wolal bym aby grali 3 bo inaczej nasz nowy nabytek bendzie musial grzac lawke!1 Hyh! :P

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 14:40

Nie rozumiem niektorych wypowiedzi jak Zlatan wygryzl go ze skladu??
---------------zlatan---------treze
------------------------Alex :twisted:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 16:47

a_gu_nia pisze:
Hmm...no jakby to powiedziec... Nie, ja nie ciesze sie z powrotu Davida. Nigdy nie bylam jakas jego antyfanka...Po prostu nie przepadam za jego stylem gry. To tyle, osobiscie zaluje ze David nie zostal jednak sprzedany...

Agnieszka
No to mnie teraz zaskoczylas......
Rozumiem iz jego styl gry nie kazdemu musi sie podobac ale spojrz na to ile Treze zrobil dla Juve !!!!!!!! Przeciez 26 Scudetto zawdzieczamy przede wszystkim jego wspanialej skutecznosci- zostal on wtedy krolem strzelcow !!!!!!!!! I ja go za to cenie i ciesze sie ze gra dla Juve i ze wkoncu powrocil do Turynu.
pozdrawiam

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 16:52

Dopiero w Lutym! a myślałem że na Milan będzie gotowy! ale nicehc się kuruje!! będzie przynajmniej bardziej zdrowy i miejmy nadzieje że Forma wzrośnie! :D

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 17:22

a_gu_nia napisał:
Cytat:

Agnieszka

No to mnie teraz zaskoczylas......
Rozumiem iz jego styl gry nie kazdemu musi sie podobac ale spojrz na to ile Treze zrobil dla Juve !!!!!!!! Przeciez 26 Scudetto zawdzieczamy przede wszystkim jego wspanialej skutecznosci- zostal on wtedy krolem strzelcow !!!!!!!!! I ja go za to cenie i ciesze sie ze gra dla Juve i ze wkoncu powrocil do Turynu.
pozdrawiam
Zaraz,zaraz... czy ja powiedzialam, ze on malo zrobil dla Juve? Nie, powiedzialam ze mnie osobiscie nie podoba sie jego styl gry (opinia calkowicie subiektywna). Wiec moze czytaj dokladniej :wink: :?:

Agnieszka

ODPOWIEDZ