REZERWOWI W JUVE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

KTORY REZERWOWY JUVE JEST NAJLEPSZYM PILKARZEM

TUDOR
2
2%
OLIVIERA
30
24%
LEGROTTAGLIE
4
3%
APPIAH
5
4%
KAPO
32
26%
ZALAYETA
52
42%

Liczba głosów: 125
gryzli2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 16:57

[color=blue][/color]To moj pierwszy temat jaki zakladam i dlatego prosze o wyrozumialośc ALE DO RZECZY CHCE WIEDZIEC CO SADZICIE O ROLI REZERWOWYCH W JUVE !!!! CZY TACY ZAWODNICY JAK TUDOR LEGROTTAGLIE SA WOGOOLE POTRZEBNI , MOIM ZDANIEM TAK A WASZYM :?: :?: :?: [/b]

Luk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:02

Rezwerwowi zawsze są potrzebni

najlepszyz nich
to chyba appiah widzę w nim przyszłość,będzie dobry

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:03

Oczywiście że najlepszym naszym rezerwowym jest Kapo
Ten post zasluguje na ostrzezenie,gdyz pytanie jest jasno zadane w temacie.Od tego jest ankieta,aby zaglosowac,a nie pisac odpowiedzi pytania.Wiecie co by sie dzialo,gdyby kazdy napisal " Ja glosowalem na Kapo ! " ?To jest paranoja dopiero ;]
Tyle na ten temat ;] Mam nadzieje,ze pokrzywdzonym wystarczy takie uzasadnienie ;]
ToMeK

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:08

Po pierwsze nie Oliviera, tylko Olivera.
Rezerwowi są potrzebni, bo bez nich nie istaniałby klub. Jakakolwiek kontuzja, czy chocby zmęczenie nie pozwolilyby nawet na osiągnięcie najprzeciętniejszych wynikow.
U nas, moim zdaniem, najlepsi są Olivera i Zalayeta. Tak jeden jak i drugi, wchodzi, podkręca gre i czesto zdarza sie, ze zdobywają gole, jak nie oni to zespol po ich wejsciu na boisko. 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:09

No jasne że Zalayeta, ale jeżeli miałbym oddać drugi głos zaglosowalbym na Oliverę :wink:

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:12

1.Jesli to pierwszy post to witam na forum.
2.U gory masz komunikat.Jest w nim napisane,ze nalezy sie zapoznac z regulaminem obowiazujacym na naszej stronie.
3.Jesli jeszcze nie nauczyles sie pisac postow,to nie pisz z Caps'em i nie wciskaj bezsensownie pogrubienia,kursywy,kolorow etc.
4.Tematy takiego typu byly juz omawiane na naszym forum.
5.Jest takze na tej stronie opcja "Szukaj".
6.Albo nie zamykam...jesli posty beda sie opieraly na slowach "Tak,bo moga byc dobzi" etc,beda nagradzane.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2004, 17:14 przez ToMeK, łącznie zmieniany 1 raz.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:13

Wachałem się międzu trójką Zalayeta, Olivera, Kapo, jednak Kapo jak na razie niewiele grał, Olivera gra różnie raz rozegra świetny mecz, a następnym razem zagra katastrofalnie. Zalayeta za to gra świetnie zawsze nie miał słąbszego dnia, go jest potrzebny to nie zawodzi, strzela bardzo ważne bramki, jako joker spisuje sie doskonale.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:16

W tej chwili najlepszym naszym rezerwowym jest Zalayeta. Zobył w tym sezonie kilka ważnych bramek. Bardzo dobrze również spisuje się Olivera. Szkoda, że Tudor nie dostaje szansy. Bardzo ceniłem tego piłkarza i mam nadzieję, że jeszcze pokaże na co go stać :P

:roll:
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:25

Czy rezerwowi są potrzebni?? To chyba głupie pytanie bo w każdym klubie odgrywaja onie wielką role. Rezerwowi są jednak lepsi tacy jak Olivera i Zalayeta i gorsi tak jak Appiah czy Legrotalie. Z naszych rezerwowych uwielbiam Marcelo Zalayete, przede wszystklim za piękne chwile w meczu z Barcą kiedy strzelił gola i dał mi wielki powód do radości. Po drugie jest to świetny piłkarz(joker jak tu już ktoś napisał). A po trzecie nie jest obrażony na cały świat że soedzi na ławie tylko czeka na swoją szanse. To chyba tyle.

Obrazek
gryzli2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:32

po pierwsze sorry za wszystkie bledy w temacie po drugie dzieki za odpowiedzi po trzecie Juve Juve Juve najlepsze jest czy rezerwowi czy pierwszy sklad kazdy zawodnik z Juve powinien by powazany

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:42

Ja mysle ze jest to Olivera jest on młody i ma naprawde świetne mecze....i mysle ze za pare lat bedzie stanowił o sile Turyńskiego Giganta!!

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:53

dlaczego w ankiecie nie ma tacha????? :/ :evil:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:56

bartus pisze:dlaczego w ankiecie nie ma tacha????? :/ :evil:
Moze dlatego, ze powinien On byc graczem podstawowym.
Na ankiecie jest Appiah, ktory gra za Alessio.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:56

gryzli2 pisze:Juve Juve Juve najlepsze jest czy rezerwowi czy pierwszy sklad kazdy zawodnik z Juve powinien by powazany
Juve jest najlepsze ale są zawodnicy przez których Juventus cierpiał i tracił bramki, po prostu źle grał. Lubie wszystkich zawodników Juve oprócz jednego- Nicola Legrotalie. Przez niego Juve straciło chyba ze 20 bramek. I nie wmówisz mi że lepiej jest go zostawić bo już się nie moge doczekać aż go oddamy za Panucciego. I tego właśnie zawodnika Juve ja osobiście nie poważam.

EDIT. Dobra już się nie będe kłócił ale swoje wiem. :D
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2004, 19:19 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
gryzli2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 18:02

moze i legro nie jest dobrym pilkarzem alee na szacunek zasluguje bo jakos sie do tego juve dostal a co do panuciego to jakos nie widze go w juve sorry ale jak dla mnie to on nie pasuje mozesz sadzic inaczej ALE SZANUJ KAZDEGO ZAWODNIKA JUVE LACZNIE Z LEGRO mozesz go nie lubic ALE SZANUJ

ODPOWIEDZ