Włosi wybrali piłkarza października: Cannavaro
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Na stronie juventus.com już sie pojawiła informacja o tym żepiłkarzem miesiąca wybrali Cannavaro, docyzja według mnie jest oczywista: tylko dwie bramki stracone w LM (nie licząc eliminacji LM) i serie A.
Aczkolwiek na naszej stronie Cannavaro jest drugi od końca, jednak nie musimy się temu dziwić bo większość nie może oglądać meczów naszej drużyny i głosuje według not które dają Włoskie gazety i jak widać wielu kieruje się tą średnią bo najwyrzszą miał Nedved (m.in. ja) w tej klasyfikacji, inni kierują się też tym co napisane jest relacjach.
Aczkolwiek na naszej stronie Cannavaro jest drugi od końca, jednak nie musimy się temu dziwić bo większość nie może oglądać meczów naszej drużyny i głosuje według not które dają Włoskie gazety i jak widać wielu kieruje się tą średnią bo najwyrzszą miał Nedved (m.in. ja) w tej klasyfikacji, inni kierują się też tym co napisane jest relacjach.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Juverulez!
- Juventino
- Shadow_Alex
- Juventino
Nie chwalac sie ja tez zaglosowalem na Cannavaro... Wkoncu jak nei ma Zambro trzeba na kogos glosowac:PJuverulez! pisze:to ja zem dobrze ulokował swój głos /na Cannavaro/... wiedzialem ze takiego wzmocnienia bedzie potrzebowało JUVE!!! Marzenia sie ziscily a jutro Fabio pokaze skillsy w Monachium...
A tak wogole to moze admini daliby spowrotem sonde o najgorszego pilkarza :!: Przeciez jak ktos nie chce glosowac to nie musi, a jakby nie bylo to to zawsze jest jakies urozmaicenie !!!
- leniup
- Redaktor
Jeśli włosi wybrali Fabio na najlepszego piłkarza miesiąca to napewno mieli racje i napewno sie ciesze z tego wyboru. Ja nie ogladałem meczy i dlatego dla mnie najlepszy w tym miesiącu był Zalayeta i dlatego na niego oddałem głos. Jeśli chodzi o sonde na temat najgorszego piłkarza to ktoś tam się oburzał dlaczego to taką sonde robić i modzi ją usunęli 

- Martin
- Juventino
Wiekszosc zadecydowala zeby jednak takiej sondy nie przeprowadzac. Zatem jest tylko ta na najlepszego.Shadow_Alex pisze:A tak wogole to moze admini daliby spowrotem sonde o najgorszego pilkarza :!: Przeciez jak ktos nie chce glosowac to nie musi, a jakby nie bylo to to zawsze jest jakies urozmaicenie !!!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Andryk
- Juventino
no i słusznie bo w Juve nie ma słabych piłkarzy!!!Martin pisze:Wiekszosc zadecydowala zeby jednak takiej sondy nie przeprowadzac. Zatem jest tylko ta na najlepszego.Shadow_Alex pisze:A tak wogole to moze admini daliby spowrotem sonde o najgorszego pilkarza :!: Przeciez jak ktos nie chce glosowac to nie musi, a jakby nie bylo to to zawsze jest jakies urozmaicenie !!!
a co do tematu to słusznie, chociaż według mnie Buffon też by sie nadawał. Wkońcu puścił tylko 2 bramki w 9 meczach Serie A. Co miesiąc piłakrzem miesiaca powinien być bianconeri!!!!

- gosciu_Muranista
- Juventino
Super! Fabio obok Zambro jest moim ulubionym zawodnikiem zawsze go kupowałem jak grałem w managerach i warto było. Należała mu się ta nagroda gdyż wreszcie jest w swojej optymalnej formie ponadto obrona Juve gra bez zarzutu mało bramek traci i to oczymś świadczy. Oby tak dalej.
- Wessal
- Juventino
Myśle że dobrze wybrali Cannavaro. Piłkarz zasłużył na to i tak się stało. Przecież obrana Juventusu była nazywana najgorszą obroną Włoch. A teraz Cannavaro w spólnie z Thuramem, Zambrottą i Zebiną pokazują najlepszą obronę we Włoszech. Fabio się starał i idało mu się. Napewno pomogło mu to i miejmy nadzieję, że będzie grał coraz lepiej.
FORZA CANNA!
FORZA CANNA!
- leniup
- Redaktor
Ale Andrew ta sonda nie miała na celu wybrania najgorszego piłkarza Juve tylko tego który wg. nas grał słabo lub ponizej oczekiwań w danym miesiącu. Tylko niektórzy tego nie rozumieli i się oburzali i modzi musieli ją usnunąć niestetyAndrewtbg pisze:no i słusznie bo w Juve nie ma słabych piłkarzy!!!Martin pisze:Wiekszosc zadecydowala zeby jednak takiej sondy nie przeprowadzac. Zatem jest tylko ta na najlepszego.Shadow_Alex pisze:A tak wogole to moze admini daliby spowrotem sonde o najgorszego pilkarza :!: Przeciez jak ktos nie chce glosowac to nie musi, a jakby nie bylo to to zawsze jest jakies urozmaicenie !!!
a co do tematu to słusznie, chociaż według mnie Buffon też by sie nadawał. Wkońcu puścił tylko 2 bramki w 9 meczach Serie A. Co miesiąc piłakrzem miesiaca powinien być bianconeri!!!!

- herr_braun
- Juventino
Sonda na najsłabszego gracza wcale nie sugeruje że w Juve są jacyś słabi piłkarze ale że z całej świetnejAndrewtbg pisze:no i słusznie bo w Juve nie ma słabych piłkarzy!!!