Włosi wybrali piłkarza października: Cannavaro

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2004, 21:58

Na stronie juventus.com już sie pojawiła informacja o tym żepiłkarzem miesiąca wybrali Cannavaro, docyzja według mnie jest oczywista: tylko dwie bramki stracone w LM (nie licząc eliminacji LM) i serie A.
Aczkolwiek na naszej stronie Cannavaro jest drugi od końca, jednak nie musimy się temu dziwić bo większość nie może oglądać meczów naszej drużyny i głosuje według not które dają Włoskie gazety i jak widać wielu kieruje się tą średnią bo najwyrzszą miał Nedved (m.in. ja) w tej klasyfikacji, inni kierują się też tym co napisane jest relacjach.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2004, 23:01

to ja zem dobrze ulokował swój głos /na Cannavaro/... wiedzialem ze takiego wzmocnienia bedzie potrzebowało JUVE!!! Marzenia sie ziscily a jutro Fabio pokaze skillsy w Monachium...

Obrazek
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2004, 23:33

Juverulez! pisze:to ja zem dobrze ulokował swój głos /na Cannavaro/... wiedzialem ze takiego wzmocnienia bedzie potrzebowało JUVE!!! Marzenia sie ziscily a jutro Fabio pokaze skillsy w Monachium...
Nie chwalac sie ja tez zaglosowalem na Cannavaro... Wkoncu jak nei ma Zambro trzeba na kogos glosowac:P
A tak wogole to moze admini daliby spowrotem sonde o najgorszego pilkarza :!: Przeciez jak ktos nie chce glosowac to nie musi, a jakby nie bylo to to zawsze jest jakies urozmaicenie !!!

Dyzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 01:32

to sie bardzo ciesze!!! Fabio jest dla mnie wzorem pilkarza i wedlug mnie najlepszym obronca na swiecie!! oczywi

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 07:07

Jeśli włosi wybrali Fabio na najlepszego piłkarza miesiąca to napewno mieli racje i napewno sie ciesze z tego wyboru. Ja nie ogladałem meczy i dlatego dla mnie najlepszy w tym miesiącu był Zalayeta i dlatego na niego oddałem głos. Jeśli chodzi o sonde na temat najgorszego piłkarza to ktoś tam się oburzał dlaczego to taką sonde robić i modzi ją usunęli :(

Obrazek
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 08:27

Shadow_Alex pisze:A tak wogole to moze admini daliby spowrotem sonde o najgorszego pilkarza :!: Przeciez jak ktos nie chce glosowac to nie musi, a jakby nie bylo to to zawsze jest jakies urozmaicenie !!!
Wiekszosc zadecydowala zeby jednak takiej sondy nie przeprowadzac. Zatem jest tylko ta na najlepszego.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 11:30

Martin pisze:
Shadow_Alex pisze:A tak wogole to moze admini daliby spowrotem sonde o najgorszego pilkarza :!: Przeciez jak ktos nie chce glosowac to nie musi, a jakby nie bylo to to zawsze jest jakies urozmaicenie !!!
Wiekszosc zadecydowala zeby jednak takiej sondy nie przeprowadzac. Zatem jest tylko ta na najlepszego.
no i słusznie bo w Juve nie ma słabych piłkarzy!!!

a co do tematu to słusznie, chociaż według mnie Buffon też by sie nadawał. Wkońcu puścił tylko 2 bramki w 9 meczach Serie A. Co miesiąc piłakrzem miesiaca powinien być bianconeri!!!! :P

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 12:02

Super! Fabio obok Zambro jest moim ulubionym zawodnikiem zawsze go kupowałem jak grałem w managerach i warto było. Należała mu się ta nagroda gdyż wreszcie jest w swojej optymalnej formie ponadto obrona Juve gra bez zarzutu mało bramek traci i to oczymś świadczy. Oby tak dalej.

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 12:34

Myśle że dobrze wybrali Cannavaro. Piłkarz zasłużył na to i tak się stało. Przecież obrana Juventusu była nazywana najgorszą obroną Włoch. A teraz Cannavaro w spólnie z Thuramem, Zambrottą i Zebiną pokazują najlepszą obronę we Włoszech. Fabio się starał i idało mu się. Napewno pomogło mu to i miejmy nadzieję, że będzie grał coraz lepiej.
FORZA CANNA!

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 13:50

Cannavaro moze być świetna podpora naszej defensywy u nas prowadzi Zalayeta i chyba tego prowadzenia nie odda :D

fankaJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 14:56

tylko po co zmieniał fryzurke :cry:
ale i tak jest wspaniały :-D

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 15:50

Andrewtbg pisze:
Martin pisze:
no i słusznie bo w Juve nie ma słabych piłkarzy!!!

a co do tematu to słusznie, chociaż według mnie Buffon też by sie nadawał. Wkońcu puścił tylko 2 bramki w 9 meczach Serie A. Co miesiąc piłakrzem miesiaca powinien być bianconeri!!!! :P
Ale Andrew ta sonda nie miała na celu wybrania najgorszego piłkarza Juve tylko tego który wg. nas grał słabo lub ponizej oczekiwań w danym miesiącu. Tylko niektórzy tego nie rozumieli i się oburzali i modzi musieli ją usnunąć niestety :(

Obrazek
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 16:00

Andrewtbg pisze:no i słusznie bo w Juve nie ma słabych piłkarzy!!!
Sonda na najsłabszego gracza wcale nie sugeruje że w Juve są jacyś słabi piłkarze ale że z całej świetnej :D :D drużyny jakiś piłkarz zagrał najsłabiej.

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 16:38

Bardzo dobrze, ze został nagrodzony Canavaro bo to co w tym sezonie wyprawia nasza defensywa to czysta poezja... Wszyscy powinni nam zazdrościć !!! Tracimy malutko goli a duzo strzelamy oby tak dalej !

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 17:18

Jakby nie Canavaro na pewno w 12 meczach Juventus by nie stracił tylko dwóch bramek. Dziwie się Interowi że tak łatwo go puścili. Ale dobrze... :-D Forza Canna!!!! Tak dalej.

ODPOWIEDZ