Juventus 2-2 Perugia (Serie A)
- BIANCONERI
- Juventino
Mecz moze nie był super udany ale liczysie koncowy efekt!!!!Di Vaio zrobił akcje zycia i po tym momencie Juve kontrolowało gre do tej pechowej ostatniej minuty meczu kiedy to Grosso strzelił gola na 2-2.Dobrze że Parma zremisowała z Interem :-D SOLO JUVE!!!!!!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juveluck
- Juventino
Moze byc i remis liczy sie efekt koncowy, JESTESMY PO RAZ 27 MISTRZEM WLOCH jest swietnie, co za radosc, nie potrafi narazie wyciagnac zadnych spostrzezen jestem za bardzo podekscytowany

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIANCONERI
- Juventino
Nedved wszedł w drugiej połowie za Trezegueta.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
JJJJJJJJjjEEEEEEEEEEEEEEEssssssssssssstttttttttttttttttttttttttttt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
--------------->JUVENTUS MISTRZEM WŁOCH 2003 :!: :!: :!: <---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nic niemogę narazie powiedzieć jestem zabardzo podniecony i jetem w wielkim szoku!!! Jeszcze to do mnie niedotarło w 100%, że już po raz 27 mamy mistrza :!: :!: :!: :!: :!: Szok jedna z najpiekniejszych chwil w życiu zawsze jak coś JUVE wygraywa!!! U mnie treraz leci We Are The Champions Qeena :!: :!:
To są moje łzy...szczęścia oczywiście!!!!! JUVENTUS dzeikuję wam! Kocham was ponad życie :!: :!: :!:
--------------->JUVENTUS MISTRZEM WŁOCH 2003 :!: :!: :!: <---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nic niemogę narazie powiedzieć jestem zabardzo podniecony i jetem w wielkim szoku!!! Jeszcze to do mnie niedotarło w 100%, że już po raz 27 mamy mistrza :!: :!: :!: :!: :!: Szok jedna z najpiekniejszych chwil w życiu zawsze jak coś JUVE wygraywa!!! U mnie treraz leci We Are The Champions Qeena :!: :!:

- BIANCONERI
- Juventino
Nedved grał dość dobrze nie wyglądał na kontuzjowanego,z Realem na pewno zagra.