Wyniki LM-wszystkie mecze...
- Wojtom
- Juventino
Monaco 2-1 Olympiacos - takiego rezultatu się spodziewałem. 8)
Liverpool 0-0 Deportivo - Remis... Dudek czyste konto?
Real Madrid 1-0 Dynamo Kyiv - Real pokonał, ale jakby przegrał to by było
Leverkusen 3-1 Roma - KRZYNU !!
znowu błysnął zdobywając bramkę na 2-1, Roma poległa i spokojnie spoczywa na koncu tabeli bez punkcikow.
Juventus 1-0 Bayern - 8)
Ajax 3-0 M. Tel-Aviv - Ajax musiał wygrać i wygrał
Sparta 0-0 Man. United - Coś diabełki zawiodły troszke... sądziłem ze spokojnie wygrają...
Fenerbahçe 1-3 Lyon >
Rosenborg 1-2 PSV > w obu meczach spodziewałem się zwycięstwa tych wlasnie druzyn
Panathinaikos 2-2 Arsenal - Olisadebe !!
"Czarny Polak" znowu strzela i to nie przeciwko byle komu, bo Arsenal jest ostatnio w bardzo dobrej formie. 8)
Milan 1-0 Barcelona - Lekkie zdziwienie, bo Barca jest naprawde w dobrej formie i ma spoko skład, ale nie potrafili wykorzystać kilku dogodnych sytuacji...
Shakhtar 3-0 Celtic - :shock: tego się nie spodziewałem... :lol:
Anderlecht 1-2 Bremen - no comment
Valencia 1-5 Internazionale - !!! :shock: !!! Mozna zdecydowanie powiedziec, ze Inter gra kiepsko w Serie A , za to WYMIATA w LM !! Valencie pokonac 5-1 :shock: :!: to nie takie łatwe ! Brawo ! p.s-Vieri znowu strzelił :-D
Chelsea 2-0 CSKA Moskva - Chelsea ni mogla sobie pozwolic na nic innego 8)
PSG 2-0 Porto - Najlepszy zespol Europy nie spisuje się najlepiej...
Liverpool 0-0 Deportivo - Remis... Dudek czyste konto?

Real Madrid 1-0 Dynamo Kyiv - Real pokonał, ale jakby przegrał to by było
Leverkusen 3-1 Roma - KRZYNU !!

Juventus 1-0 Bayern - 8)

Ajax 3-0 M. Tel-Aviv - Ajax musiał wygrać i wygrał

Sparta 0-0 Man. United - Coś diabełki zawiodły troszke... sądziłem ze spokojnie wygrają...
Fenerbahçe 1-3 Lyon >
Rosenborg 1-2 PSV > w obu meczach spodziewałem się zwycięstwa tych wlasnie druzyn
Panathinaikos 2-2 Arsenal - Olisadebe !!

Milan 1-0 Barcelona - Lekkie zdziwienie, bo Barca jest naprawde w dobrej formie i ma spoko skład, ale nie potrafili wykorzystać kilku dogodnych sytuacji...
Shakhtar 3-0 Celtic - :shock: tego się nie spodziewałem... :lol:
Anderlecht 1-2 Bremen - no comment
Valencia 1-5 Internazionale - !!! :shock: !!! Mozna zdecydowanie powiedziec, ze Inter gra kiepsko w Serie A , za to WYMIATA w LM !! Valencie pokonac 5-1 :shock: :!: to nie takie łatwe ! Brawo ! p.s-Vieri znowu strzelił :-D
Chelsea 2-0 CSKA Moskva - Chelsea ni mogla sobie pozwolic na nic innego 8)
PSG 2-0 Porto - Najlepszy zespol Europy nie spisuje się najlepiej...
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Luiza
- Juventino
Dudek nie bronilWojtom pisze:Liverpool 0-0 Deportivo - Remis... Dudek czyste konto?![]()
![]()

Polakom gratulujemy Krzynówka!! Bravo :!: :!:Wojtom pisze:Leverkusen 3-1 Roma - KRZYNU !! znowu błysnął zdobywając bramkę na 2-1, Roma poległa i spokojnie spoczywa na koncu tabeli bez punkcikow.
Olego juz nic nie boli??Poczekajmy na mecze reprezentacji :twisted: Ale i tak gratulacje, oby nie tylko w Atenach....Wojtom pisze:Panathinaikos 2-2 Arsenal - Olisadebe !! "Czarny Polak" znowu strzela i to nie przeciwko byle komu, bo Arsenal jest ostatnio w bardzo dobrej formie.
Niestety....Wojtom pisze: Milan 1-0 Barcelona - Lekkie zdziwienie, bo Barca jest naprawde w dobrej formie i ma spoko skład, ale nie potrafili wykorzystać kilku dogodnych sytuacji
Cały swiat płaczeWojtom pisze:Valencia 1-5 Internazionale - !!! !!! Mozna zdecydowanie powiedziec, ze Inter gra kiepsko w Serie A , za to WYMIATA w LM !! Valencie pokonac 5-1 to nie takie łatwe ! Brawo ! p.s-Vieri znowu strzelił
- Vincitore
- Juventino
Monaco 2-1 Olimpiakos - No Monaco powinno i chyba wreszcie zaczelo wygrywac gole Savioli i Chevantona na poczatku zbyt Rozluznily Monaco i doszlo do tego ze Olimpiakos strzelil gola kontaktowego
Liverpool - Deportivo 0-0 och Baros polozyl sie bramkarz przed nim wystarczylo tylko uderzyc nie wiem co on chcial zrobic z ta pilka wejsc do bramki moim zdaniem wynik sprawiedliwy szkoda ze Dudek nie gral
Real Madrid 1-0 Dynamo Kiev no jezeli Galacticos sa najlepsza druzyna w calym wrzechswiecie to takie Dynamo to powinin byc dla nich maly kasek a tu skromnie 1-0 ledwo co dowiezli
Krzynówek (:D) 3-1 AS Roma powiem tylko tyle ''THE KRZYNÓWEK SHOW''
:D:D
Juvenus 1-0 Bayern Munchen Ten temat byl juz wielkrotnie przerabiany
Ajax 3-0 Maccabi -Ajax musial wygrac no i wygral teraz pozostaje mu juz gonic Bayern i Juve chociaz watpie by mu sie ta sztuka udala a Maccabi juz nei odebra zadnej roli w CL
Sparta 0-0 Manchester Utd no Diobly slabiutko :p powinny wygrac ale cóz bywa
Fenerbahçe 1-3 Lyon > No Lyon teraz bedzie gral ale raczej nei odegra wielkiej roli w CL
Rosenborg 1-2 PSV no napewno Cenne zwyciestwo PSV na zawsze ciezkim terenie Rosenborgu
Panathinaikos 2-2 Arsenal - OLI OLI OLI brawo Emek mysle ze bedzie rywalizacja do kadry pana Janasa
Milan 1-0 Barcelona -Ten Temat byl juz omawiany
Shakhtar 3-0 Celtic - SZOK Celtic w takim meczu powinien zgarnac 3 pkt
Anderlecht 1-2 Bremen - Brawo Werder jak na mistrza Niemiec przystalo teraz powinni ruszyc do przodu
Valencia 1-5 Inter SZOK SZOK SZOK brawo Inter Valencia Stalowa obrona dala sobie strzelic 5 goli jeszcze u siebie kibice nei mieli milych min
Chelsea 2-0 CSKA Moskva - Tu Raczej bez niespodzianek
PSG 2-0 Porto No Porto nei gra jak zwyciesca Ligi Mistrzów
Liverpool - Deportivo 0-0 och Baros polozyl sie bramkarz przed nim wystarczylo tylko uderzyc nie wiem co on chcial zrobic z ta pilka wejsc do bramki moim zdaniem wynik sprawiedliwy szkoda ze Dudek nie gral
Real Madrid 1-0 Dynamo Kiev no jezeli Galacticos sa najlepsza druzyna w calym wrzechswiecie to takie Dynamo to powinin byc dla nich maly kasek a tu skromnie 1-0 ledwo co dowiezli
Krzynówek (:D) 3-1 AS Roma powiem tylko tyle ''THE KRZYNÓWEK SHOW''

Juvenus 1-0 Bayern Munchen Ten temat byl juz wielkrotnie przerabiany
Ajax 3-0 Maccabi -Ajax musial wygrac no i wygral teraz pozostaje mu juz gonic Bayern i Juve chociaz watpie by mu sie ta sztuka udala a Maccabi juz nei odebra zadnej roli w CL
Sparta 0-0 Manchester Utd no Diobly slabiutko :p powinny wygrac ale cóz bywa
Fenerbahçe 1-3 Lyon > No Lyon teraz bedzie gral ale raczej nei odegra wielkiej roli w CL
Rosenborg 1-2 PSV no napewno Cenne zwyciestwo PSV na zawsze ciezkim terenie Rosenborgu
Panathinaikos 2-2 Arsenal - OLI OLI OLI brawo Emek mysle ze bedzie rywalizacja do kadry pana Janasa
Milan 1-0 Barcelona -Ten Temat byl juz omawiany
Shakhtar 3-0 Celtic - SZOK Celtic w takim meczu powinien zgarnac 3 pkt
Anderlecht 1-2 Bremen - Brawo Werder jak na mistrza Niemiec przystalo teraz powinni ruszyc do przodu
Valencia 1-5 Inter SZOK SZOK SZOK brawo Inter Valencia Stalowa obrona dala sobie strzelic 5 goli jeszcze u siebie kibice nei mieli milych min
Chelsea 2-0 CSKA Moskva - Tu Raczej bez niespodzianek
PSG 2-0 Porto No Porto nei gra jak zwyciesca Ligi Mistrzów
- Manitou
- Juventino
Forza Nerazzurri!. Wspaniale się spisali na Mestala. Zagrali pięknie, ofensywnie i przedewszystkim skutecznie. Po raz kolejny geniuszem błysnął Adriano, który sztrzelił bramke i zaliczył dwie asysty. Widać, że Mancini zmienił tą drużynę, która gra teraz całkiem inaczej, lepiej. Oby tak dalej. Ai, w niedziele sie będzie działo... 

Od początku do końca...
- Andryk
- Juventino
Monaco 2-1 Olympiacos - brawa dla Savioli!!
Liverpool 0-0 Deportivo - kibice liverpolu maja chyba czego żalować.
Real Madrid 1-0 Dynamo Kyiv - Real musiał wygrać, no i tak sie też stało. Biedaczek ronaldo
Leverkusen 3-1 Roma - tu mi sie nasuwa tylko jedna myśl ! Krzynówek!! i wszystko jasne! bohater!
Juventus 1-0 Bayern - w pokoju mecze 8)
Ajax 3-0 M. Tel-Aviv - Ajax byl skazany na zwycieswo
Sparta 0-0 Man. United - no spodziewałem sie czegoś wiecej bo czeerwonych diabłach!
Fenerbahçe 1-3 Lyon- postawiłbym na remis.
Rosenborg 1-2 PSV - tego sie spodziwałem...
Panathinaikos 2-2 Arsenal - Ten wynik mnie ucieszył
brawo dla Oliego!
Milan 1-0 Barcelona - Według mnie barca zasłużyła na remis, szkoda tylko tych sytuacji...
Shakhtar 3-0 Celtic - kolejna niespodzianka!!! jak bym stawiał w zakładach bukmacherskich to bym wtopił...
Anderlecht 1-2 Bremen - pewny wynik...
Valencia 1-5 Internazionale - no według mnie to sensacja!!! inter przeciez w serie nie gra nic!!! a w LM wygrwa 5-1... brawo adriano! ( valencia nie mogła byc w dobrej formie skoro bramke strzelił nawet Vieri
)
Chelsea 2-0 CSKA Moskva - innego wyniku nie mozna było sie spodziewać... brawo chelsea
PSG 2-0 Porto - porto jak zawodziło tak zawodzi dalej...
Liverpool 0-0 Deportivo - kibice liverpolu maja chyba czego żalować.
Real Madrid 1-0 Dynamo Kyiv - Real musiał wygrać, no i tak sie też stało. Biedaczek ronaldo

Leverkusen 3-1 Roma - tu mi sie nasuwa tylko jedna myśl ! Krzynówek!! i wszystko jasne! bohater!
Juventus 1-0 Bayern - w pokoju mecze 8)
Ajax 3-0 M. Tel-Aviv - Ajax byl skazany na zwycieswo

Sparta 0-0 Man. United - no spodziewałem sie czegoś wiecej bo czeerwonych diabłach!
Fenerbahçe 1-3 Lyon- postawiłbym na remis.
Rosenborg 1-2 PSV - tego sie spodziwałem...
Panathinaikos 2-2 Arsenal - Ten wynik mnie ucieszył

Milan 1-0 Barcelona - Według mnie barca zasłużyła na remis, szkoda tylko tych sytuacji...
Shakhtar 3-0 Celtic - kolejna niespodzianka!!! jak bym stawiał w zakładach bukmacherskich to bym wtopił...
Anderlecht 1-2 Bremen - pewny wynik...
Valencia 1-5 Internazionale - no według mnie to sensacja!!! inter przeciez w serie nie gra nic!!! a w LM wygrwa 5-1... brawo adriano! ( valencia nie mogła byc w dobrej formie skoro bramke strzelił nawet Vieri

Chelsea 2-0 CSKA Moskva - innego wyniku nie mozna było sie spodziewać... brawo chelsea
PSG 2-0 Porto - porto jak zawodziło tak zawodzi dalej...
- Ironman
- Juventino
http://members.lycos.co.uk/sweden21/Ma ktoś bramke Coridona , z meczu Porto v PSG ??
Oto bramka Coridona
Co do meczy to najbardziej mnie zszokowaly dwa wyniki interu i shakhtaru donieck. Mam nadzieje, że w naszej grupie nie dojdzie do niespodzianeki i juve pewnie wyjdzie z kompletem punktow