RASIALDO STRZELIŁ GOLA !!!
- malutki
- Juventino
W meczu Derby Country - Watford G. Rasiak strzelił bramke zapewnijącą jego klubowi 1 pkt. Była to 85 min meczu a wynik końcowy to 2-2. Bramka padła na pewno po wspanialej akcji podobnej do tej jaką opisał w liście do mamusi (patrz: R jak Rasiak - telenowela) :-D
- Vincitore
- Juventino
Jesteśmy z tobą Grzesiu nie załamuj sieto tylko 1 gol! Nooo ja bym się wogóle nie zdziwił jak by dostał ofertę przejscia do Realu albo Manchesteru o całkiem niezłych warunkach!! nooo to juz lada chwila
- Bad_Magick
- Juventino
Jak ja nienawidze takiego zachowania. Co wam przeszkadza to, że Rasiak strzelił bramkę ? To takie śmieszne ze Polakowi udalo się strzelić gola w angielskiej lidze ? Niby II liga, ale to jest jakby nie było sukces. Ja bardzo się cieszę, żę Rasiak coś strzelił. Odcinek telenoweli o Rasiaku mnie ubawił , ale to nie znaczy, że będę się nabijał z Rasiaka nawet gdy dobrze gra. Z jakiegoś powodu grał w Groclinie, po coś go też zatrudnili w Derby.
Nie jestem w stanie zrozumieć waszego zachowania.Zastanówcie się proszę co piszecie zanim palniecie kolejne takie głupstwa.
Nie jestem w stanie zrozumieć waszego zachowania.Zastanówcie się proszę co piszecie zanim palniecie kolejne takie głupstwa.
- Wojtom
- Juventino
Nie ma się co śmiać z Grzegorza. Jak widać zaczyna łapać swoją szczytową formę.
A zdobywanie goli decydujących o remisie lub wygranej napewno bardzo ucieszy trenera i zarząd klubu, w ktorym Rasiak występuje.
Może w koncu się obudzi i zacznie grać porządnie, jak na reprezentanta Polski za granicą przystało...
8)
A zdobywanie goli decydujących o remisie lub wygranej napewno bardzo ucieszy trenera i zarząd klubu, w ktorym Rasiak występuje.
Może w koncu się obudzi i zacznie grać porządnie, jak na reprezentanta Polski za granicą przystało...
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- WladeK
- Juventino
Dokładnie. Wkurza mnie już ta nagonka na Rasiaka na tym forum :evil:Bad_Magick pisze:Jak ja nienawidze takiego zachowania. Co wam przeszkadza to, że Rasiak strzelił bramkę ? To takie śmieszne ze Polakowi udalo się strzelić gola w angielskiej lidze ? Niby II liga, ale to jest jakby nie było sukces. Ja bardzo się cieszę, żę Rasiak coś strzelił. Odcinek telenoweli o Rasiaku mnie ubawił , ale to nie znaczy, że będę się nabijał z Rasiaka nawet gdy dobrze gra. Z jakiegoś powodu grał w Groclinie, po coś go też zatrudnili w Derby.
Co wam ten Rasiak przeszkadza??
Może nie jest jakims swietnym technikiem, może nie jest w dobrej formie, ale bez przesady.
Pamiętacie mecz z Węgrami? Wtedy wygralismy po częscie dzięki jego dobrej grze(dwie asysty).
W lidzie polskiej strzelał też dużo bramek, niektóre efektowne.
Gra w zagranicznej lidze, strzela bramki, a wy się nadal z niego nabijacie...co on ma zrobić? Być królem strzelców II ligi angielskiej?
I tak będziecie się z niego nabijać.
Odczepcie się od niego...
- Manifestos
- Juventino
pilka odbila mu sie od głowy gdy "próbował walczyć" i wpadła do bramki. stasiak jeszcze przez 10 minut nie wiedzial ze strzelił bramkę. dopiero mu sędzia powiedzial. ale sie ucieszył!
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- RuTeK
- Juventino
Dokladnie mozna sie z niego nabijac ale tez trz znac umiar :? :? :? :? :?WladeK pisze:Dokładnie. Wkurza mnie już ta nagonka na Rasiaka na tym forum :evil:Bad_Magick pisze:Jak ja nienawidze takiego zachowania. Co wam przeszkadza to, że Rasiak strzelił bramkę ? To takie śmieszne ze Polakowi udalo się strzelić gola w angielskiej lidze ? Niby II liga, ale to jest jakby nie było sukces. Ja bardzo się cieszę, żę Rasiak coś strzelił. Odcinek telenoweli o Rasiaku mnie ubawił , ale to nie znaczy, że będę się nabijał z Rasiaka nawet gdy dobrze gra. Z jakiegoś powodu grał w Groclinie, po coś go też zatrudnili w Derby.
Co wam ten Rasiak przeszkadza??
Może nie jest jakims swietnym technikiem, może nie jest w dobrej formie, ale bez przesady.
Pamiętacie mecz z Węgrami? Wtedy wygralismy po częscie dzięki jego dobrej grze(dwie asysty).
W lidzie polskiej strzelał też dużo bramek, niektóre efektowne.
Gra w zagranicznej lidze, strzela bramki, a wy się nadal z niego nabijacie...co on ma zrobić? Być królem strzelców II ligi angielskiej?
I tak będziecie się z niego nabijać.
Odczepcie się od niego...
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !