Włochy 4-3 Białoruś
- BIANCONERI
- Juventino

Już jutro podopiecznych Lippiego czeka kolejne spotkanie w ramach eliminacji do Mistrzostw Śiwata.Tym razem przeciwnikiem Italii będzie Białoruś.Wszyscy w ekipie Włoch są zgodni,że po wpadce ze Słowenią mecz z Białorusią trzeba koniecznie wygrać.Lippi zapowiedział zmiany w zespole w porównaniu do meczu ze Słowenią;zamiast Cannavaro na środku obrony obok Nesty ujrzymy Materazziego(www.pilka.pl).Niewiem czy jest to słuszna decyzja..Z tego co wiem Cannavaro zagrał dobrze ze Słowenią i jeśli ktoś z pary stoperów miałby usiąść na rezerwie to powinien to być Nesta.Nie podoba mi się również ustawienie preferowane przez Lippiego w meczu ze Słowenią czyli 4-2-3-1,byłbym raczej za klasycznym 4-4-2.Licze na to,że Lippi wyciągnął odpowiednie wnioski po sobotniej porażce i z Białorusią ujrzymy lepszą reprezentacje Włoch.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Szczena
- Milanista

Najwidoczniej w oczach trenera inaczej to wyglądało, może oglądaliście inne meczeLippi zapowiedział zmiany w zespole w porównaniu do meczu ze Słowenią;zamiast Cannavaro na środku obrony obok Nesty ujrzymy Materazziego(www.pilka.pl).Niewiem czy jest to słuszna decyzja..Z tego co wiem Cannavaro zagrał dobrze ze Słowenią i jeśli ktoś z pary stoperów miałby usiąść na rezerwie to powinien to być Nesta.
Ta zmiana może wogóle niebyć podyktowana słabym wystepem Canny, może on nazekać na jakiś uraz, może Lippi daje mu odpocząc bo jest przemęczony?? Bo cos mi się nie chce wieżyć aby posadził Fabio za słaba gre...
Chryzantemy złocise w półlitrówce po czystej...
- Dionizos
- Juventino

W wszystkich pomeczowych komentarzach mozna bylo sie doczytac informacji, ze to raczej Nesta zagral slabo, to samo mowia oceny wloskich gazet. Nesta byl slabszy nzi Canna. Mimo to wlasnie nas zobronca nie zagra... i nic w tym dziwnego, bo jest niestety kontuzjowany. Jak powaznie, tego nie wiem, ale napewno go jutro nie zobaczymy.Szczena pisze: Ta zmiana może wogóle niebyć podyktowana słabym wystepem Canny, może on nazekać na jakiś uraz, może Lippi daje mu odpocząc bo jest przemęczony?? Bo cos mi się nie chce wieżyć aby posadził Fabio za słaba gre...
- pan Zambrotta
- Juventino

nie wiem p co się kłucicie. Nesta i Cannavaro to jeden z najlepszych duetów stoperów na świecie ! nie należy osądzać ich po jednym meczu. Dla mnie powinni grać zawsze bo częsta rotacja w środku defensywy powoduje brak zrozumienia, a co za tym idzie - traci się bramki.
Co do meczu z Białorusią, to jestem spokojny. Lippi powinien wyciągnąć wnioski z meczu ze Słoweńcami (Esposito) i konsekwentnie budować swój styl gry. Jeśli się zniechcęci po pierwszej porażce w eliminacjach i zmieni system - zrobi duży błąd.
Co do meczu z Białorusią, to jestem spokojny. Lippi powinien wyciągnąć wnioski z meczu ze Słoweńcami (Esposito) i konsekwentnie budować swój styl gry. Jeśli się zniechcęci po pierwszej porażce w eliminacjach i zmieni system - zrobi duży błąd.
- wErOn
- Juventino

Nesta i Panucci do Juve ! 8)
Mecz może być jednym z pierwszych i zarazem ostatnim spotkaniem Lippiego jako trenera Azzurrich, bo jeśli teraz przegra to wątpie czy FIGC da drugą szansę :?
W ataku ma zagrać Gilardino i Plutti, ale patrząc na skład Azzurrich na to spotkanie to moja wiara w zwycięstwo maleje z każdą sekundą ;D
Italy (przypuszczalnie): Buffon; Oddo:twisted: , Nesta, Materazzi:twisted: , Pancaro:twisted: ; Diana:twisted: , De Rossi, Gattuso, Zambrotta; Totti:twisted: , Gilardino.
Mecz może być jednym z pierwszych i zarazem ostatnim spotkaniem Lippiego jako trenera Azzurrich, bo jeśli teraz przegra to wątpie czy FIGC da drugą szansę :?
W ataku ma zagrać Gilardino i Plutti, ale patrząc na skład Azzurrich na to spotkanie to moja wiara w zwycięstwo maleje z każdą sekundą ;D
Italy (przypuszczalnie): Buffon; Oddo:twisted: , Nesta, Materazzi:twisted: , Pancaro:twisted: ; Diana:twisted: , De Rossi, Gattuso, Zambrotta; Totti:twisted: , Gilardino.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Materazzi za Cannavaro :lol: Chociaż Fabio odpocznie i będzie miał więcej sił na mecze z JUVE 8)
Powiem szczerze, że nie poznaję Lippiego. Co on eksprymentuje, jak tu trzeba zdobywać pkt.! W meczach towarzyskich niech sobie sprawdza zawodników. Jeśli w każdym meczu wychodzi inny skład (połowa zawodników zmieniona), to trudno o sukces. Jak się w takiej sytuacji zgrać? :?
Nic, pozostaje nam być tylko dobrej myśli. Jeśli nie z Białorusią to z kim? Nieciekawie wygląda gra Italii, oby to sie zmieniło już jutro.
Powiem szczerze, że nie poznaję Lippiego. Co on eksprymentuje, jak tu trzeba zdobywać pkt.! W meczach towarzyskich niech sobie sprawdza zawodników. Jeśli w każdym meczu wychodzi inny skład (połowa zawodników zmieniona), to trudno o sukces. Jak się w takiej sytuacji zgrać? :?
Nic, pozostaje nam być tylko dobrej myśli. Jeśli nie z Białorusią to z kim? Nieciekawie wygląda gra Italii, oby to sie zmieniło już jutro.

- darel
- Juventino

Lippi nie ma udanego debiutu jako trener Azzurich. Na poczatek eliminacji dwa skromne zwyciestwa, ostatnio ta wpadka ze Słowenia.
Mam jednak nadzieje, że jutro to sie zmieni, chociaż nie ma duzo powodów do optymizmu, ale trzeba wierzyc że piłkarze sie zmobilizują.
A jesli chodzi o jutrzejszy mecz to ja tak szczerze obstawiałbym skromne zwycięstwo Włoch - jakies 1:0. Myśle, że trzeba dać czas Lippiemu - im dalej, tym powinno byc lepiej
Mam jednak nadzieje, że jutro to sie zmieni, chociaż nie ma duzo powodów do optymizmu, ale trzeba wierzyc że piłkarze sie zmobilizują.
A jesli chodzi o jutrzejszy mecz to ja tak szczerze obstawiałbym skromne zwycięstwo Włoch - jakies 1:0. Myśle, że trzeba dać czas Lippiemu - im dalej, tym powinno byc lepiej
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Iver.pk
- Juventino

Co do zmiany Canny na Materazziego to jest chyba powodowana kontuzja-tak jak napisal Szczena, a nie slaba gra :!: Miejmy tylko nadzieje ze nie jest to nic powaznego :!: Natomiast zamiast Diany ja bym wystawil Tottiego w pomocy a w ataku Marco :!: Diana nie jest chyba jeszcze gotowy do gry w pierwszym skladzie Azzurich :!:Wajron pisze:Buffon; Oddo:twisted: , Nesta, Materazzi:twisted: , Pancaro:twisted: ; Diana:twisted: , De Rossi, Gattuso, Zambrotta; Totti:twisted: , Gilardino.

- Wojtom
- Juventino

Cannavaro i Camoranesi nie zagrają w tym meczy, poniewaz Lippi nie chce jeszcze narazac Cannavaro, ktory dopiero wrocil po kontuzji, a Mauro ma jakies problemy ze zdrowiem. Odesłani zostali oni do domu. 8)
lechsport
http://www.channel4.com/sport/football_ ... ct12g.html
Moze i lepiej, ze nie bedą grać, bo bedą w lepszej formie na mecze Juve
Z resztą powinni sobie poradzić Włosi i bez nich. 8)
Licze na 2, 3 do zera.
lechsport
http://www.channel4.com/sport/football_ ... ct12g.html
Moze i lepiej, ze nie bedą grać, bo bedą w lepszej formie na mecze Juve
Licze na 2, 3 do zera.
Ostatnio zmieniony 12 października 2004, 20:23 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- fredi
- Juventino

Nom i Lippi postąpił mądrze (niech nie osłabia Juventusu na mecz z Messiną).. Myślę że Italia ma duże szanse na 3 pkt.. wpadka ze Słowenią to teraz rozwalą Białorusinów.. stawiam 4:0
- Reggie
- Juventino

Nie wierzę żeby Białoruś sprawła problemy Azzurim, ale również nie wierzyłem żeby Słowenia wygrała z Włochami.Wojtom pisze:... Z resztą powinni sobie poradzić Włosi i bez nich. 8)
Licze na 2, 3 do zera.
Po tej głupiej przegranej powinni wyciągnąć wnioski i poprawić swoją grę. Bo jeśli chcą bez problemów awansować nie mogą już raczej nic przegrywać :?
Cannavaro ma kontuzję? to chyba jakiś drobny uraz :? Miejmy nadzieję że wróci na mecz z Messiną.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Wojtom
- Juventino

Nie ma kontuzji, tylko Lippi mowi ze wrocil po kontuzji i nie chce go przemęczać jak moze wystawic innych graczy. 8)Rysiek pisze:Cannavaro ma kontuzję? to chyba jakiś drobny uraz :? Miejmy nadzieję że wróci na mecz z Messiną.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kouba
- Qualità Juventino

Bialurus wcale nie jest latwym przeciwnikiem. Mimo, ze Wlosi graja u siebie to nie bylbym taki pewny nawet punkta! Wlosi cos slaba graja za kadencji Lippiego. Nie ma co ukrywac, ze stac Ich na wiecej. Ja licze na dobry wystep i szczegolnie wygranej. Moze to byc ciezkie do zrealizowania, ale czegoz tu zyczyc innnego 
- Vincitore
- Juventino

Myślę że się bardzo mocno zmobilizują i bardzo wysoko wygrają poprostu zemszcza sie na Białorusi za Słowację 3 Pkt sa juzraczej w kieszeni tylko jeszcze jest jeden problem ... trzeba je zdobyć
:D:D mój wynik 4-0