Kolejny w Katarze
- pan Zambrotta
- Juventino
"Były reprezentant Francji Marcel Desailly podpisał roczny kontrakt z katarskim klubem Al Ithihad. 36-letni piłkarz pozostawał bezrobotny od zakończenia sezonu, gdy rozstał się z Chelsea.
W niedzielę Francuz przyleciał do Dohy, stolicy Kataru, aby sfinalizować warunki umowy." - Piłka Nożna.
denerwują mnie ludzie, którzy wybierają się na sportową emeryturę do ligi katarskiej. Powód jest tylko jeden i oczywisty: kasa :evil: przecież Katar to prowincja i tam grają amatorzy. Poza tym według mnie to hańba, jak tacy wielcy piłkarze kończą swoją wielką karierę w amatorach.
Desailly dołączył do znakomitego grona "Katarówców": Batistuty, Effenberga, Hierro, Guardioli i Lebuefa. Ciekawe, kto będzie następny. Obstawiam, że Rivaldo.
Pomyśl nad zmianą avatra... :roll: Mod
W niedzielę Francuz przyleciał do Dohy, stolicy Kataru, aby sfinalizować warunki umowy." - Piłka Nożna.
denerwują mnie ludzie, którzy wybierają się na sportową emeryturę do ligi katarskiej. Powód jest tylko jeden i oczywisty: kasa :evil: przecież Katar to prowincja i tam grają amatorzy. Poza tym według mnie to hańba, jak tacy wielcy piłkarze kończą swoją wielką karierę w amatorach.
Desailly dołączył do znakomitego grona "Katarówców": Batistuty, Effenberga, Hierro, Guardioli i Lebuefa. Ciekawe, kto będzie następny. Obstawiam, że Rivaldo.
Pomyśl nad zmianą avatra... :roll: Mod
- Michal17
- Juventino
Emeryturka :!:
Tak jest, że piłkarze wyjeżdżają do Kataru czy ZEA w końcowych latach swojej kariery, zarabiają tam krocie i żyją beztrosko, nic na to nie poradzimy.
A tak apropos Rivaldo to on miał chyba jakiś epizod w klubie z ZEA :!:
W ogóle gdzie on teraz gra

Tak jest, że piłkarze wyjeżdżają do Kataru czy ZEA w końcowych latach swojej kariery, zarabiają tam krocie i żyją beztrosko, nic na to nie poradzimy.
A tak apropos Rivaldo to on miał chyba jakiś epizod w klubie z ZEA :!:

- Bad_Magick
- Juventino
A kto im broni ? Jakby mieli w ogole nie grac, to lepiej ze pokazuja innym jak sie gra. Choc akurat Desailly jeszcze tryzmal poziom i moglby spokojnie grac w dobrym klubie.
Co do Rivaldo to gra teraz w Pireusie bodajze.
Co do Rivaldo to gra teraz w Pireusie bodajze.
- Pavel
- Juventino
Nie sadze.W ostatnim meczu z Liverpoolem zagral bardzo dobrze.Co jak co, ale w Pireusie robi za wielko gwiazde i na pewno nie chco sie go pozbywac.pan Zambrotta pisze:Ciekawe, kto będzie następny. Obstawiam, że Rivaldo.
- Bany_DG
- Juventino
Wzyscy marudzą że Katar skupuje piłkarzy przed emeryturą jak dla mnie liga katarska wcale niue jest gorsza niż polska Kupują "gwiazdy" o mają kase a niech skupują :!: niech sie cieszą :!: Forza Katar 8) :!:
- 2MAN
- Juventino
Bardzo dobrze
Jak chcą tam grać to ich sparwa ... Liga katarska ma na tym spory zysk ,ponieważ ściąga byłe gwiazdy światowego formatu , które chcą oglądać wszyscy ... Lepiej tam niż do USA 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Bakuś
- Juventino
Co dalej z Van der Sarem?
Edwin Van der Sar zamierza w najbliższych tygodniach zdecydować o swojej przyszłości. Bramkarz Fulham już za rok będzie bez kontraktu, dlatego musi zastanowić się, czy zostać w Londynie, a może obrać inny kierunek. Podobno Holendrem interesuje się Manchester United.
- Pod koniec października usiądziemy z Edwinem i zdecydujemy co dalej z jego karierą – powiedział agent zawodnika Rob Jansen.
źródło http://www.lechsport.pl/?act=news&more=33366
poczym poszed do wróżki a ona stwierdziła ze jeden sezon pogra w manutd a potem na katar chyba ze go amn utd niezatrudni to juz zaniedługo rejs na katar
Edwin Van der Sar zamierza w najbliższych tygodniach zdecydować o swojej przyszłości. Bramkarz Fulham już za rok będzie bez kontraktu, dlatego musi zastanowić się, czy zostać w Londynie, a może obrać inny kierunek. Podobno Holendrem interesuje się Manchester United.
- Pod koniec października usiądziemy z Edwinem i zdecydujemy co dalej z jego karierą – powiedział agent zawodnika Rob Jansen.
źródło http://www.lechsport.pl/?act=news&more=33366
poczym poszed do wróżki a ona stwierdziła ze jeden sezon pogra w manutd a potem na katar chyba ze go amn utd niezatrudni to juz zaniedługo rejs na katar
- Desperado---ALEX
- Juventino
nio juz duzo byłych gwiazd wyjechało na katar moim zdaniem mogli by te pieniadze inwestowac w młodzierz i by mieli wiekszy pozytek jedynie ze na katarze chodzi o sprzedaz koszulek zeby były wieskze pieniadze......
- Andryk
- Juventino
kolejny taki piłkarz ale takich bedzie wiecej. Powód? kasa kasa i jeszcze raz kasa... mam nadzieje, że zaden z pilkarzy juve nie pójdzie w tamte strony.
Jakby liga polska była tak bogata jak katarska to by napewno tez tam wędrowali znani piłkarze.
Jakby liga polska była tak bogata jak katarska to by napewno tez tam wędrowali znani piłkarze.
- pan Zambrotta
- Juventino
Rivaldo wypowiadał się, że zakotwiczy w Pireusie na dwa lata, bo taki ma kontrakt. Więc jeśli już odejdzie z Grecji, to się przeprowadzi na KatarPavel pisze:Nie sadze.W ostatnim meczu z Liverpoolem zagral bardzo dobrze.Co jak co, ale w Pireusie robi za wielko gwiazde i na pewno nie chco sie go pozbywac.pan Zambrotta pisze:Ciekawe, kto będzie następny. Obstawiam, że Rivaldo.
W to lato Conte miał jakąś propozycje przejścia do Kataru lub ZEA, ale nie wiem jak to się skończyło...Bakuś pisze:dobrze ze ferrara nieplanuje wycieczki na katar
- Iver.pk
- Juventino
Moim zdaniem dzialacze ligi Katasrkeij robie dobrze :!: Przeciez rodowici Katrzanie :-D (smiesznie brzmi
) garjac z takim gwiazdami jak Batistuta, Effenberg, Hierro, Guardiola i Lebuef a taeraz jeszcze Desailly zbieraja doswiadzczanie i wiele ucza sie od tych "rutyniarzy" :!: Ja bym nie mail nic przeciwko ,jezeli w Polskiej lidze bylyby pieniadze, a Ci zawodnicy by grali u nas :!: Na przyklad USA kiedys bylo strasznie ciankie a teraz (gdy nabarli doswiadczenia od "bylych gwiazd") zaczynaja juz umiec grac :!: Tacy zawodnicy nie tylko ucza gry w pilke mlodziko w ale rowniez trenerow co do taktyki itp. Nie ma co potepiac takich zawodnikow :!:

- pan Zambrotta
- Juventino
Ja bym chciał, żeby Totti wyemigrował do Kataru i uczył tamtejsze wielbłądy plucia

chyba KatarzanieIver.pk pisze: Przeciez rodowici Katrzanie :-D (smiesznie brzmi)