Zlatan kontuzjowany...
- Marcin_FCJ
- Juventino
O kontuzji nic specjalngeo nie wiadomo ale na www.uefga.com napisano |e trener szwedów musiaB zastpi Zlatana Allbackiem...
Ibrahimovic nei zagraB w meczu Szwedów
http://www.uefa.com/competitions/WorldC ... rt=RP.html
LIPA LIPA LIPA. Atak na Messine: Kapo - Zalayeta ? Hmmm
Ibrahimovic nei zagraB w meczu Szwedów
http://www.uefa.com/competitions/WorldC ... rt=RP.html
LIPA LIPA LIPA. Atak na Messine: Kapo - Zalayeta ? Hmmm
- Andryk
- Juventino
no przykra sprawa, ale nie ma co jeszcze bardzo rozpaczać, ponieważ to nie jest bardzo szczegółowa informacja, ( moze to tylko, jakis maly ból w łydce?)... przynajmniej nie wyszła z obozu Juve
a atak Kapo - Zalayeta ?? jeszcze tego nie widziałem ale sadze, że zlatan bedzie juz mógl grac na mecz z messina.
ja czekam na wiecej informacji na ten temat.

a atak Kapo - Zalayeta ?? jeszcze tego nie widziałem ale sadze, że zlatan bedzie juz mógl grac na mecz z messina.
ja czekam na wiecej informacji na ten temat.
- hania
- Juventino
mam nadzieje ze to nic groznego...bo druzyna zaczyna sie sypac. szkoda ze alex tez kontuzjowany bo moglby poderwac druzyne w takim momencie
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- fredi
- Juventino
Obawiam się co do meczu z Messiną
To może być nasza pierwsza gleba w tym sezonie .. Messina jest za nami a u nas nie może zagrać Zlatan ( niewiadomo jeszcze, ale ja tak przypuszczam ) Del Piero i Trezegeut kontuzje no jak pech to na całego ...

- Iver.pk
- Juventino
Jejku jak wy panikujecie!! Zlatan napewno bedzie gral jest co najwyzej chwilowa niedyspozycja :!: Zreszta na mecz z Messina to Alex bedzie juz zdrowy wiec co gadac o ataku Kapo-Zalaeyta :!:
Ibrahimowic nie wygladal na zmartwionego jak siedzial na lawce Szwecji (nawet sobie ziewna
) Bedzie dobrze :!:

- DamKam
- Juventino
Blagam zeby to bylo nic powaznego !!!!!!!!
Kurde no.... to zaczyna sie robic tragicznie: brak Treze, Alexa i czyzby teraz Zlatana :? Przeciez dopiero co sie sezon zaczal a tu juz tyle kontuzji.... czyzby powtorzyla sie sytuacja z zeszlego sezonu ze nasza kadra zostanie zdziesiatkowana kontuzjami.
Za niedlugo czeka nas wazny dwumecz z nie byle jakim Bayernem w LM :? I kto bedzie na ataku: Zalayeta i Kapo ???!!!!
Kurde no.... to zaczyna sie robic tragicznie: brak Treze, Alexa i czyzby teraz Zlatana :? Przeciez dopiero co sie sezon zaczal a tu juz tyle kontuzji.... czyzby powtorzyla sie sytuacja z zeszlego sezonu ze nasza kadra zostanie zdziesiatkowana kontuzjami.
Za niedlugo czeka nas wazny dwumecz z nie byle jakim Bayernem w LM :? I kto bedzie na ataku: Zalayeta i Kapo ???!!!!
- Wojtom
- Juventino
Przed wczorajszym meczem Szwecji z Węgrami kontuzji pleców doznał Zlatan Ibrahimovic. Piłkarz nie mógł zagrać i jego miejsce zajął Marcus Allback. Uraz nie jest jednak poważny i Zlatan powinien wystąpić już w środę przeciwko Islandii. Będzie także do dyspozycji Fabio Capello na najbliższy mecz Juventusu.
zrodlo:JP
Wiec mysle ze nie ma sie co martwic.
Del Piero powinien byc gotowy na Messine, ale lepiej niech jeszcze nie gra.
Jest dobrze. 8)
zrodlo:JP
Wiec mysle ze nie ma sie co martwic.
Del Piero powinien byc gotowy na Messine, ale lepiej niech jeszcze nie gra.
Jest dobrze. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No mnie po tej informacji ulżyło. Bałem się, że to może być naprawde coś poważnego, i ze Zlatan odpadnie nam na kilka tygodni. Na szczęście z informacji wynika, ze będzie wstanie grać w meczu z Messiną :-D Ulżyło mi