Juventus - Perugia (Serie A)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No tak wiadomo, że teraz xały czas będzie tylko nawijanie o Realu ale juz w sobotę..........Perugia. No i jak wiemy....zwycięstwo daje nam 2 z rzędu scudetto :!: :!: :!: Szykuję sie feta! no ale nieuprzedzajmy faktów. Problem w tym , żeby ta feta nietrwała krótko bo w środę Real i oby feta był również. Bądźmy spkojni..no teraz sobota i Perugia ginie! :twisted: To bedzie świetny mecz!

- YoUri`
- Qualità Juventino
Juz nie moge sie doczekac... i mam nadzeje ze bedapowody do swietowania... oj bedzie sie dzialo
.. w takich chwilach zaluje ze nie mieszkam w Turynie
- zreszta - nie tylko w takich
. A pozniej Real... nieczego bardziej nei pragne niz wyeliminowania "krolewskich"... no i 27 scudetto !!!

- Martin
- Juventino
Nie patrzac na Inter musimy wygrac. Patrzac na Inter musimy osiagnac taki sam, lub lepszy rezultat.
To ze zdobedziemy scudetto jest pewne na 99%
Takiej szansy Juve nie moze zmarnowac. Wole jednak zeby zdobyli teraz niz za tydzien, bo wtedy impreze bede mial cienka
Zreszta nie musze tlumaczyc ze swietowanie w Turynie lepsze niz gdzies na wyjezdzie.
To ze zdobedziemy scudetto jest pewne na 99%
Takiej szansy Juve nie moze zmarnowac. Wole jednak zeby zdobyli teraz niz za tydzien, bo wtedy impreze bede mial cienka

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- BIANCONERI
- Juventino
Perugia pewno zrobi wszystko żeby posuc Juve swieto..Ale licze że juz w tej klejdce Juve zdobędzie 27 scudetto!Oby tylko nikt nie załapał kobtuzji przed realem :?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Medi
- Qualità Juventino
No, dobra to teraz ja...
pewnie sie zdziwicie ale ja wolałabym odlożyć świętowanie o tydzień.
Po pierwsze obawiam sie dekoncentracji, o ile dobrze pamiętam to tak przegraliśmy ostatni finał w LM ( mecz po zdobyciu scudetto :? ).
Poza tym chyba pierwszy raz liczę na rotację w składzie, zbyt bardzo o bawiam sie o formę: Del Piero, Nedveda i Camora przede wszystkim (tylko kogo wstawić? :shock: ). No i do tego obawa przed kontuzjami :?
gdyby był remis to będę zadowolona, choć z Perugią nie będzie łatwo.
pewnie sie zdziwicie ale ja wolałabym odlożyć świętowanie o tydzień.
Po pierwsze obawiam sie dekoncentracji, o ile dobrze pamiętam to tak przegraliśmy ostatni finał w LM ( mecz po zdobyciu scudetto :? ).
Poza tym chyba pierwszy raz liczę na rotację w składzie, zbyt bardzo o bawiam sie o formę: Del Piero, Nedveda i Camora przede wszystkim (tylko kogo wstawić? :shock: ). No i do tego obawa przed kontuzjami :?
gdyby był remis to będę zadowolona, choć z Perugią nie będzie łatwo.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zdecydowanie nieMedi pisze: pewnie sie zdziwicie ale ja wolałabym odlożyć świętowanie o tydzień.
Po pierwsze obawiam sie dekoncentracji.

- Medi
- Qualità Juventino
Cóż za zachłannośćTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Zdecydowanie nieMedi pisze: pewnie sie zdziwicie ale ja wolałabym odlożyć świętowanie o tydzień.
Po pierwsze obawiam sie dekoncentracji.!
Ja chcę w tym roku , żeby JUVE świętowało scudetto w swojej szatni przy swoich kibicach! [/quote]
To poczekamy dwa tygodnie :lol: