Najlepiej wyszkolony technicznie piłkarz na świecie.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Najlepiej wyszkolony technicznie piłkarz na świecie to..

Można wybrać tylko 1. opcję

55
43%
8
6%
1
1%
7
6%
3
2%
28
22%
16
13%
0
Brak głosów
2
2%
7
6%

Liczba głosów: 127

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:08

Kto według Was jest największym wirtuozem technicznym na świecie :?: nie chcę słyszeć takie posty, jak "co z tego że posiada technikę, jak nieumie grać zespołowo". W tym topicu mówimy tylko o technicznych walorach piłkarza.

Ja zagłosowałem na Teveza :!: na olimpiadzie robił z piłką to co chciał i nie przejmował się presją na argentyńską drużynę narodową.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:15

Na tej liście brakuje mi Alexa i Beckhama - wg. mnie pasują tam o wiele bardziej niż Henry, czy Drogba.
Są to piłkarze - snajperzy a nie wirtuozi, którzy tworzą akcje, kiwają itp
Wszyscy natomiast znamy chyba zagrania Alexa ...

P.S
Głosowałem na Ronaldinho !

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:16

Zdecydowanie Tevez ,świetnie grał technicznie na olimpiadzie wkręcał obrońców jak chciał .Drugi to Ronaldinho .Trzeci Zlatan .Kiedyś najlepiej dla mnie wyszkolonym piłkarzem był Alex Del Piero ,ale to były stare czasy .

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
Bugaj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:17

Według mnie jest to Zlatan Ibrahimovic :D Po obejrzeniu kilku filmików z nim w akcji nie mam wątpliwości. Na dalszych miejscach dałbym Ronaldinho i ...Alexa Del Piero, którego brak w ankiecie :D

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:18

według mnie jest to Beckham, moze nie ma go tu na liscie ale on jes według mnie naljepszy i wkurza mnie to, że tak wszyscy go przekreślacie za dwa niestrzelone karne. Moze on karnych nie umie strzelać, ale z 30 metró trafiłbym muche na poprzeczce!!!!!
drugim napewno ejst Ronaldinho, Każdy wie jak gra wiec nie musze chyba nikomu go przedstawiać

jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:18

Najmniej wyszkolonym technicznie zawodnikiem jest Zidane. On się techniki nie uczył bo chyba się z nią urodził :)

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:24

Wajron pisze:Na tej liście brakuje mi Alexa i Beckhama - wg. mnie pasują tam o wiele bardziej niż Henry, czy Drogba.
Są to piłkarze - snajperzy a nie wirtuozi, którzy tworzą akcje, kiwają itp
Henry i Drogba są nie tylko snajperami, ale także umieją stworzyć akcję, pokazując swoje walory techniczne przy okazji. Alex też jest wielkim wirtuozem ale ostatnio coś tego nie pokazuje...ostatni wielki mecz dla niego to Włochy-Szwecja. A co do Beckhama to dla mnie on i technika to dwa bieguny. Becks wykreował się dzięki swoim dokłądnym podaniom i wspaniałym rzutom wolnym. Nie pamiętam, by kiedyś zagrał coś pokazowo.

Mikołajek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:25

Denislon,Denilson i jeszcze raz Denilson :!: Niektórzy mówią, że uprawia sztukę dla sztuki, ale moim zdaniem to wina trenerów którzy nie wiedzą jak wykorzystać jego geniusz. Kiedy po raz drugi (właściwie to wrócił)do Betisu z wypożyczenia do Brazylii u trenera Ramosa pokazywał co potrafi. Jego problem polega również na tym, że najzwyczajniej w świecie nie ma w klubie z Sewili którzy wykonają za niego cała czarną robotę, a on tylko skupił by się na ofensywie(choć nie jest on piłkarzem który sam pociągnie ofensywę bo nie lubi oddawać piły).

''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:29

Jak dla mnie to Zidane,Ronaldhino i Del Piero.
Ich zagrania i tricki wywierają na mnie największe wrażenie ! 8)
Po prostu mistrzowie.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 13:58

Ludzie dlaczego nikt nie stawia na pierwszaym miejscu ronaldhino!! On jest najlepiej wyszkolonym technicznuie piłkarzem. To co on wyprawiał w PSG przechodzi ludzkie granice. Jest świetny i chętnie bym go widział w Juve u boku Nedveda. Ale to tylko nierealne marzenia :(:(:(

fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 14:07

leniup pisze:Ludzie dlaczego nikt nie stawia na pierwszaym miejscu ronaldhino!! On jest najlepiej wyszkolonym technicznuie piłkarzem. To co on wyprawiał w PSG przechodzi ludzkie granice. Jest świetny i chętnie bym go widział w Juve u boku Nedveda. Ale to tylko nierealne marzenia :(:(:(
Ja postawiłem na Ronaldhino .. i także chętnie bym go widział w Juventusie lecz jest to nie możliwe :( A co do gry w PSG to grał tam świetnie ale zobaczycie go jeszcze nie raz co on zrobi dla Barcy :)

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 14:14

zapomniałem dopisać jeszcze Cristiano Ronaldo... :oops: zapomniałem, a 5 minut się zastanawiałem czy lista jest już kompletna. Dla mnie C. Ronaldo jest jednym z najklepszych skrzydłowych na świecie a za kilka lat będzie jednym z najlepszych piłkarzy naszego globu.

Aha! denerwują mnie ludzie, którzy zamiast Cristiano Ronaldo, mówią same "Ronaldo". W Portugalii, tak samo jak w Brazylii lub w Hiszpanii osoby mają więcej niż 1 nazwisko. Dlaczego np. nie mówimy "Alberto", tylko Carlos Alberto albo "Carlos" tylko Roberto Carlos ???

Ketchupik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 14:31

Dla mnie bez dwoch zdan najlepszym technikiem a takze pilkarzem na swiecie jest Ronaldinho Gaucho :wink: . Na drugim miejscu dalbym niebedacego na liscie Robinho z Santosu. Wedlug mnie to on w przyszlosci technika wyprzedzi wszystkich ale chyba do poziomu garrinchy nie dojdzie. Nie wiem cy ktos wogule kiedys dojdzie do jego poziomu wyszkolenia technicznego :D

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 14:39

Reczywiście brak na liście Alexa
Najlepiej wyszkolony jest ktoś z trójki ALEX Henry i Ronaldinho ale Ten 3 robi z tego najwięjec użytku nie rozumiem czemu Alex tak rzadko cieszy trikami których jak wiemy zna wiele

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 14:47

nooo oczywiście że najlepszy jest Zlatan ma dopiero 23 lata(kończy w pażdzierniku) więc jeszcze pokaze jak sie powinno dryblować dla tych co niewidzieli go w akcji za czasów gry w Ajaxie to niech sobie sciągną filmiki z www.zlatanmovie.tk :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
ODPOWIEDZ