3 kolejka Serie A
- Wessal
- Juventino
Oto terminarz 3 kolejki Serie A. Wszystkie mecze odbędą się w środę o godz. 20:30. Najciekawszymi spotkaniami będą mecze Chievo-Udinese , Palermo- Fiorentina oraz mcez Milanu z Messiną. Juventus podejmię Sampdorię Genua.
Atalanta - Inter (Paparesta)
Brescia - Lazio (Racalbuto)
Cagliari - Siena (Pieri)
Chievo - Udinese (Saccani)
Milan - Messina (Rosetti)
Palermo - Fiorentina (Farina)
Parma - Bologna (Rodomonti)
Reggina - Livorno (M. Mazzoleni)
Roma - Lecce (Bertini)
Sampdoria - Juventus (Dondarini)
P.S: To źródło JuvePoland więc nie pisze źródła ale jeżli to konieczne to niedawajcie mi bana tylko napiszecie na PW
Atalanta - Inter (Paparesta)
Brescia - Lazio (Racalbuto)
Cagliari - Siena (Pieri)
Chievo - Udinese (Saccani)
Milan - Messina (Rosetti)
Palermo - Fiorentina (Farina)
Parma - Bologna (Rodomonti)
Reggina - Livorno (M. Mazzoleni)
Roma - Lecce (Bertini)
Sampdoria - Juventus (Dondarini)
P.S: To źródło JuvePoland więc nie pisze źródła ale jeżli to konieczne to niedawajcie mi bana tylko napiszecie na PW
- Andryk
- Juventino
ja pozwole sobie zatypowac
Atalanta - Inter- 1-2 myśle ze wkoncu inter się przełamie bo ostatnio coś im nie szło
Brescia - Lazio-1-2 moze wkoncu lazio wygra
Cagliari - Siena- 1-1 bez komentarza
Chievo - Udinese 1-1 bez komentarza
Milan - Messina-1-2 mam nadzieje że messina wygra tak jak z roma!
Palermo - Fiorentina-0-1- miccoli strzeli:]
Parma - Bologna 1-1 bez komentarza
Reggina - Livorno 0-0bez komentarza
Roma - Lecce- 0-0 remis z wskazaniem na lecce :]
Sampdoria - Juventus 0-3 - wygra juve poniewaz w tym sezonie bedzie niepokonanny

Atalanta - Inter- 1-2 myśle ze wkoncu inter się przełamie bo ostatnio coś im nie szło
Sampdoria - Juventus 0-3 - wygra juve poniewaz w tym sezonie bedzie niepokonanny
- wiwat
- Juventino
Jesli chodzi o Milan, to sie zgadzam :-)) Chociaz to malo prawdopodobny wynik.Mysle, ze Miccoli faktycznie moze cos strzelic.A Roma chyba w koncu sie obudzila - Montella 2 gole, wynik 2-0.Andrewtbg pisze:ja pozwole sobie zatypowac![]()
Juve wygra 2-1 w/g mnie.Pozdr. :-)
- Yari
- Juventino
Atalanta - Inter - Widoczny brak zgrania , ale co sie dziwić , tylu nowych zawodników , zrobił się zwyczajny zlepek. Do trzech razy sztuka , Inter raczej napewno wygra jeśli nie chce tracić zbyt dużo do Juve. Typ: 2
Brescia - Lazio - Jedyny możliwy scenariusz to chyba remis. Brescia już niestety bez Baggio , a Lazio bez swoich gwiazd. Typ : x
Cagliari - Siena - Oba kluby jak narazie idą równiutko. Mecz napewno będzie wyrównany , ale za Sieną przemawia gra na własnym boisku., Typ: 1x
Chievo - Udinese Ciekawe starcie . Udine niesione pogromem nad Parmą może kontynuować niezłą passę i pokonać chievo mimo że Udine gra na wyjeździe. Typ : x2
Milan - Messina - Mimo że Messina w poprzedniej kolejce zatrzymała rome to wątpie żeby sprostała Milanowi. Musiałby się zdażyć cud:). Typ: 1
Palermo - Fiorentina - Fiorentina mierzy wysoko , ale coś czuje że nie wyjdzie jej z Palermo , najprawdopodobniej szykuje się remis. Typ x
Parma - Bologna - Cóż , biorąc pod uwage ostatnie wyniki nie byłoby niespodzianki gdyby Bologna pokonała Parme , spodziewam się raczej scenariuszu z Parmą w roli głównej. Typ 1
Reggina - Livorno - Czyżby przyszli spadkowicze?:) Szykuje się zacięty mecz o pierwsze zwycięstwo w sezonie. Typ : 1
Roma - Lecce - Cassano będzie mógł w tym meczu zagrać , z Montellą będą tworzyć zabójczy atak , natomiast Lecce obecnie ma najwięcej strzelonych goli w sezonie , zapowiada się ciekawie. Typ : 1x
Sampdoria - Juventus - Co tu dużo pisać:). Sampdoria nie zdobyła ani jednego punktu , my mamy komplet , jednak nie wolno lekceważyć rywala , może się to źle skończyć. Typ: 2
Brescia - Lazio - Jedyny możliwy scenariusz to chyba remis. Brescia już niestety bez Baggio , a Lazio bez swoich gwiazd. Typ : x
Cagliari - Siena - Oba kluby jak narazie idą równiutko. Mecz napewno będzie wyrównany , ale za Sieną przemawia gra na własnym boisku., Typ: 1x
Chievo - Udinese Ciekawe starcie . Udine niesione pogromem nad Parmą może kontynuować niezłą passę i pokonać chievo mimo że Udine gra na wyjeździe. Typ : x2
Milan - Messina - Mimo że Messina w poprzedniej kolejce zatrzymała rome to wątpie żeby sprostała Milanowi. Musiałby się zdażyć cud:). Typ: 1
Palermo - Fiorentina - Fiorentina mierzy wysoko , ale coś czuje że nie wyjdzie jej z Palermo , najprawdopodobniej szykuje się remis. Typ x
Parma - Bologna - Cóż , biorąc pod uwage ostatnie wyniki nie byłoby niespodzianki gdyby Bologna pokonała Parme , spodziewam się raczej scenariuszu z Parmą w roli głównej. Typ 1
Reggina - Livorno - Czyżby przyszli spadkowicze?:) Szykuje się zacięty mecz o pierwsze zwycięstwo w sezonie. Typ : 1
Roma - Lecce - Cassano będzie mógł w tym meczu zagrać , z Montellą będą tworzyć zabójczy atak , natomiast Lecce obecnie ma najwięcej strzelonych goli w sezonie , zapowiada się ciekawie. Typ : 1x
Sampdoria - Juventus - Co tu dużo pisać:). Sampdoria nie zdobyła ani jednego punktu , my mamy komplet , jednak nie wolno lekceważyć rywala , może się to źle skończyć. Typ: 2
- Junakson
- Madridista
Atalanta - Inter- 2-2 inter jest w slabej formie i bedzie remis
Brescia - Lazio-3-1
Cagliari - Siena- 1-2 2 flo strzeli dla sieny
Chievo - Udinese 1-1 remis bedzie chyba
Milan - Messina-0-4 oby messina wygrala
Palermo - Fiorentina-0-1- portillo strzeli
Parma - Bologna 3-1 gilardinio strzeli dla parmy
Reggina - Livorno 1-0 nie wiem co bedzie ale chyba reggina wygra
Roma - Lecce- 3-0 roma wygra na luzie
Sampdoria - Juventus 1-3 - wygra juve bo sampdoria nie ma szans
Brescia - Lazio-3-1
Cagliari - Siena- 1-2 2 flo strzeli dla sieny
Chievo - Udinese 1-1 remis bedzie chyba
Milan - Messina-0-4 oby messina wygrala
Palermo - Fiorentina-0-1- portillo strzeli
Parma - Bologna 3-1 gilardinio strzeli dla parmy
Reggina - Livorno 1-0 nie wiem co bedzie ale chyba reggina wygra
Roma - Lecce- 3-0 roma wygra na luzie
Sampdoria - Juventus 1-3 - wygra juve bo sampdoria nie ma szans
- Raffikki87
- Juventino
Atalanta - Inter 1 - 2
Brescia - Lazio 1 - 1
Cagliari - Siena 1 - 1
Milan - Messina 2 - 1
Chievo - Udinese 2 - 2
Palermo - Fiorentina 2 - 1
Reggina - Livornro 1 - 0
Roma - Lecce 3 - 1
Parma - Bologna 2 - 1
Juventus - Sampdoria 0 - 1
Brescia - Lazio 1 - 1
Cagliari - Siena 1 - 1
Milan - Messina 2 - 1
Chievo - Udinese 2 - 2
Palermo - Fiorentina 2 - 1
Reggina - Livornro 1 - 0
Roma - Lecce 3 - 1
Parma - Bologna 2 - 1
Juventus - Sampdoria 0 - 1
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Bogi
- Juventino
Jak widze niektore typowania to mnie ogarnia pusty smiech.Szczegolnie jesli chodzi o mecz Milanu.Mam nadzieje ze nie gracie u bukow :lol:
Milan wygra gladko Roma moze miec problemy wiadomo jaka tam atmosfera do tego dochadza kontuzje a mecz bedzie mial dodatkowy smaczek bo przyjezdza Zdenek :lol: Bardzo ciekawie zapowiada sie mecz Palermo-Fiora.Remis ze wskazaniem na Palermo.Juve moze miec problemy bo wyniki Sampdori nie oddaja jej faktycznej sily.Inter w koncu sie chyba przebudzi.Tak to widze a jak bedzie zobaczymy
Pozdrawiam.
Milan wygra gladko Roma moze miec problemy wiadomo jaka tam atmosfera do tego dochadza kontuzje a mecz bedzie mial dodatkowy smaczek bo przyjezdza Zdenek :lol: Bardzo ciekawie zapowiada sie mecz Palermo-Fiora.Remis ze wskazaniem na Palermo.Juve moze miec problemy bo wyniki Sampdori nie oddaja jej faktycznej sily.Inter w koncu sie chyba przebudzi.Tak to widze a jak bedzie zobaczymy

Pozdrawiam.
- leniup
- Redaktor
Moje typy to:
Atalanta - Inter 0 - 2
Brescia - Lazio 2 - 3
Cagliari - Siena 2 - 2
Milan - Messina 3 - 1
Chievo - Udinese 2 - 2
Palermo - Fiorentina 3 - 1
Reggina - Livornro 1 - 1
Roma - Lecce 3 - 2
Parma - Bologna 3 - 1
Sampdoria - Juventus 0 - 2
Atalanta - Inter 0 - 2
Brescia - Lazio 2 - 3
Cagliari - Siena 2 - 2
Milan - Messina 3 - 1
Chievo - Udinese 2 - 2
Palermo - Fiorentina 3 - 1
Reggina - Livornro 1 - 1
Roma - Lecce 3 - 2
Parma - Bologna 3 - 1
Sampdoria - Juventus 0 - 2
- suchy_acm
- Milanista
Atalanta - Inter x2 - Inter przegrywajac, juz na samym poczatku stracilby kontakt z czolowka, wydaje mi sie to jednak malo prawdopodobne
Brescia - Lazio x2 - Brescia slabiutko zaczela i nic nie zapowiada aby w meczu z Lazio mialoby byc lepiej
Cagliari - Siena 1 - niby kazdy wynik w tym meczu jest mozliwy, ale wiecej szans dalby zespolowi z Sardynii
Chievo - Udinese x - typowy mecz na remis, nie sugerowalbym sie ostatnim zwyciestwem Udine 4-0 z Parma
Milan - Messina 1 - Milan powinien spokojnie wywalczyc 3 pkt, co mam nadzieje pozwoli na zblizenie sie do Juve
Palermo - Fiorentina 1x - Palermo bedzie grozne dla kazdego na wlasnym terenie, aczkolwiek Viole stac na osiagniecie przynajmniej remisu
Parma - Bologna 1 - Bologna jak dotad gra slabo, Parma po porazce 4-0 bedzie chciala sie odkuc
Reggina - Livorno x - powiem tylko tyle.. bedzie remis
Roma - Lecce 1x - faworytem jest Roma, ale po cichu licze na niespodzianke i cos czuje, ze Lecce zdobedzie punkcik
Sampdoria - Juventus 2 - Juve jest w formie, powinno wygrac, ale kazdy punkcik dla Sampy bedzie mile widziany
Brescia - Lazio x2 - Brescia slabiutko zaczela i nic nie zapowiada aby w meczu z Lazio mialoby byc lepiej
Cagliari - Siena 1 - niby kazdy wynik w tym meczu jest mozliwy, ale wiecej szans dalby zespolowi z Sardynii
Chievo - Udinese x - typowy mecz na remis, nie sugerowalbym sie ostatnim zwyciestwem Udine 4-0 z Parma
Milan - Messina 1 - Milan powinien spokojnie wywalczyc 3 pkt, co mam nadzieje pozwoli na zblizenie sie do Juve
Palermo - Fiorentina 1x - Palermo bedzie grozne dla kazdego na wlasnym terenie, aczkolwiek Viole stac na osiagniecie przynajmniej remisu
Parma - Bologna 1 - Bologna jak dotad gra slabo, Parma po porazce 4-0 bedzie chciala sie odkuc
Reggina - Livorno x - powiem tylko tyle.. bedzie remis

Roma - Lecce 1x - faworytem jest Roma, ale po cichu licze na niespodzianke i cos czuje, ze Lecce zdobedzie punkcik
Sampdoria - Juventus 2 - Juve jest w formie, powinno wygrac, ale kazdy punkcik dla Sampy bedzie mile widziany
1993... czerwono-czarne barwy przesłoniły mi cały świat...
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
- Polmos
- Juventino
No, no z Milanem to żeś ładnie trafił. Normalnie gratulacje. Jak bede chciał co zagrać to sie zgłosze do ciebie.Andrewtbg pisze:ja pozwole sobie zatypowac![]()
No ogólnie w tej kolejce było pare niespodzianek, znowu nie wygrała Roma, no ale wreszcie udało sie wygrać Interowi, chociaz w tej kolejce tego nie przewidywałem. No i przede wszystkim ciesze sie ze zwyciestwa Juve, normalnie jesteśmy bezkonkurencyjni w tym sezonie!