Totti atakuje Capello, Capello odpowiada.
- K.
- Juventino
W wywiadzie dla La Gazzetta dello Sport Totti zaatakował swoje byłego trenera Fabio Capello - "Capello nie radził sobie z Cassano. Mówił mu jedno, a za jego plecami drugie. (...) Mówił młodszym zawodnikom, żeby trzymali się z daleka odemnie i Cassano, i szli za przykładem zawodników którzy są teraz w Juventusie. I nie chodzi tu o Zebine."
Capello odpowiedzał dość tajemniczo: "Totti powinien pamiętać o Naples."
W dalszej części wywiadu lider Romy wyraził nadzieję, że Voeller i Cassano w końcu się pogodzą, a on w meczu na Santiago Bernabeu strzeli zwycieską dla Romy bramkę.
goal.com
Totti zaczyna zwalać winę za problemy Romy na wszystkich oprocz kibiców i zawodników Romy Czytając jego aroganckie wypowiedzi można uznać, że faktycznie pasowałby do Realu Madryt który dalej myśli o jego pozykaniu.
Capello odpowiedzał dość tajemniczo: "Totti powinien pamiętać o Naples."
W dalszej części wywiadu lider Romy wyraził nadzieję, że Voeller i Cassano w końcu się pogodzą, a on w meczu na Santiago Bernabeu strzeli zwycieską dla Romy bramkę.
goal.com
Totti zaczyna zwalać winę za problemy Romy na wszystkich oprocz kibiców i zawodników Romy Czytając jego aroganckie wypowiedzi można uznać, że faktycznie pasowałby do Realu Madryt który dalej myśli o jego pozykaniu.

- Lypsky
- Juventino
Gosciu coraz bardziej mnie rozsmiesza :lol:
Zamiast szukac dookola winnych obecnej sytuacji powinien zaczac grac bo jak narazie za dobrze mu to nie wychodzi 8) Jak to powiedzial Bozydar Iwanow "Tottiemu lepiej ostanio wychodzi plucie rywali niz gra w pilke" :lol:
Swoja droga: "Totti powinien pamiętać o Naples." 8)
Ciekawe
Zamiast szukac dookola winnych obecnej sytuacji powinien zaczac grac bo jak narazie za dobrze mu to nie wychodzi 8) Jak to powiedzial Bozydar Iwanow "Tottiemu lepiej ostanio wychodzi plucie rywali niz gra w pilke" :lol:
Swoja droga: "Totti powinien pamiętać o Naples." 8)
Ciekawe
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- banan1984
- Juventino
Dlatego wlasnie nie lubie Tottiego, jest falszywy...jutro zacznie jechac po Emersonie ze specjalnie przeszedl do Juve zeby zrobic mu na zlosc...ciekawe kiedy sie obudzi i zacznie przepraszac za wszystko co zlego robi, a nie udawac niewiniatka :evil:
- Raffikki87
- Juventino
Totti ma małą inteligncje .Jeżeli nie potrafi poradzić sobie z Cassano to niech nie zwala winy na innych ,a co to że Capello dawał przykłady piłkarzy dobrze poukładanych to bardzo dobrze .Totti najedzie na każdego tylko nie na siebie .Pewnie jak przyjedzie do Turynu to w czasie meczu bedzie chciał kogoś opluć bo cóż on innego potrafi .Niech się tak nie wymądrza bo to że jest to pajac to wiadomo .Kto podczas Euro rozwalił atmosfere swoimi wybrykami??? :twisted:
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- K.
- Juventino
Nie chce zostać oskarżony o nabijenie postów, zwłaszcza po słusznej żółtej kartce za mój podpis, mówiący o mej długiej i stale nie gasnącej miłości do Man United
. Jednakże znalazłem dłuższą odpowiedź Capello na zarzuty Totti'ego.
"Rzeczywiście powiedziałem Daniele Del Rossiemu, aby nie brał przykładu z Tottiego i Cassano, kazałem mu trzymać się blisko Emersona i zachować zdrowy tryb życia. Wychodzi na to, że wszystko co dzieje się teraz w Romie jest moją winą, ale przecież pod moim kierownictwem Roma zdobyła Scudetto, a w ostatnim sezonie zajęła drugie miejsce za wielkim Milanem. Wszystko co uczyniłem w sprawie Cassano, robiłem z myślą o jak najlepszych rezultatach zespołu i dlatego właśnie pozwalałem mu na więcej niż innym. Próbowałem z nim rozmawiać jak ojciec z synem."
asroma.pl

"Rzeczywiście powiedziałem Daniele Del Rossiemu, aby nie brał przykładu z Tottiego i Cassano, kazałem mu trzymać się blisko Emersona i zachować zdrowy tryb życia. Wychodzi na to, że wszystko co dzieje się teraz w Romie jest moją winą, ale przecież pod moim kierownictwem Roma zdobyła Scudetto, a w ostatnim sezonie zajęła drugie miejsce za wielkim Milanem. Wszystko co uczyniłem w sprawie Cassano, robiłem z myślą o jak najlepszych rezultatach zespołu i dlatego właśnie pozwalałem mu na więcej niż innym. Próbowałem z nim rozmawiać jak ojciec z synem."
asroma.pl
- Lizard
- Juventino
A niech się gościu frustruje...będzie baaardzo sympatycznie, gdy Juve pokona Romę w tym sezonie. Poza boiskiem Totti jest "silny", ale na nim już ostatnio nie bardzo. Chociaż częściowo go rozumiem: jako kapitan chce pokazać, że Roma dalej jest w stanie walczyć z najlepszymi, dodaje otuchy kibicom, ale czasem jednak przesadza. Ale w barwach Azzuri mimo wszystko życzę mu jak najlepiej (keine grenzen
)

- nookie
- Juventino
Nie sadze zeby w ogole takie cos nastapilo..taki ma juz charakter i tego sie nie zmieni...co do jego wypowiedzi to juz mnie to smieszy....oto caly Totti..powinien isc do realu byle tylko rzadziej JUVE mialo z nim do czynienia...mam nadzieje ze Lippi powolujac ludzi do kadry bedzie mial poprawke na to co prezentuja oni soba poza boiskiem...bo Totti potrafilby zepsuc atmosfere nawet w najbardziej poukladanej druzynie swiata... :evil:banan1984 pisze:ciekawe kiedy sie obudzi i zacznie przepraszac za wszystko co zlego robi, a nie udawac niewiniatka :evil:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Capeelo ma zupełną racje Totti od zawsze uważa sie za wielką gwiazdę, jeszcze pamiętam to że skrytykował france football którzy dali Nedvedowi złotą piłkę, a nie Tottiemu. Może jeszcze winą Capello jest zachowanie Mexesa ? A pewnie scudetto i wicemistrzostwo Włoch które zdobył z ORmą to tylko przypadek.
Totti jest żałosny myśli że wszyscy wokół niego są winni, tylko on sam jest niewinny.
Totti jest żałosny myśli że wszyscy wokół niego są winni, tylko on sam jest niewinny.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Machnes
- Juventino
Francesco Totti, kapitan Romy, w rozmowie z Gazetta dello Sport, niespodziewanie zaatakował sędziego Friska uważając, że w meczu LM z Dynamem Kijów arbiter był stronniczy.
"Frisk był stronniczy, nigdy nie gwizdnął na naszą korzyść. Poza tym w ogóle nie chciał ze mną rozmawiać a przecież kapitan ma takie prawo. "
Odniósł się także do problemów z kibicami zarówno Romy jak i Lazio: "W mojej opini to są różne sytuacje. Pierwsza dotyczyła tylko fanów a w naszej jest inaczej. Jakiś głupek rzucił monetą w sędziego."
www.pilka.pl >> www.asroma.pl
A tu jest dokładne źródło z komentarzami kibiców Romy 8) potem się jeszcze cos pojawi, wszyscy zaczną wielbić Tottiego.
http://www.asroma.pl/index.php?function ... ll&no=1647
"Frisk był stronniczy, nigdy nie gwizdnął na naszą korzyść. Poza tym w ogóle nie chciał ze mną rozmawiać a przecież kapitan ma takie prawo. "
Odniósł się także do problemów z kibicami zarówno Romy jak i Lazio: "W mojej opini to są różne sytuacje. Pierwsza dotyczyła tylko fanów a w naszej jest inaczej. Jakiś głupek rzucił monetą w sędziego."
A tu jest dokładne źródło z komentarzami kibiców Romy 8) potem się jeszcze cos pojawi, wszyscy zaczną wielbić Tottiego.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
I jak zwykle wsszyscy są winni tylko Totti świętoszek.Machnes pisze:Francesco Totti, kapitan Romy, w rozmowie z Gazetta dello Sport, niespodziewanie zaatakował sędziego Friska uważając, że w meczu LM z Dynamem Kijów arbiter był stronniczy.
Właśnie jakis głupek rzucił sędziego monetą, ale ja słyszaełm że na EUROSPRCIE wypowiadał sie dziennikarz Włoski, który powiedział że ten któś dostał owację z innych sektorów gdzie siedzieli kibice Romy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Bany_DG
- Juventino
Totti takimi wypowiedziami pokazuje że był w romie gwiazdą jednego/dwóch sezonów strzelił 20 bramek w sezonie Real sie nim zainteresował nie kupili go bo po co im taki półgłówek.Zwodnik jako kapitan powinien dawać przykład takim zawodnikom jak Cassano .myśli że pozjadał wszystkie umysły a wydanie ksiązki o tytule "Zarty Tottiego" pokazuje że to piłkarz przed 30 któremu sodówa odbiła w głowie
- BiancoNerri_
- Juventino
Janse, gwiazda jednego sezonu ? Totti to podstawowy gracz Romy, którego za nic nie chcą sprzedać (dlatego Real go nie kupił, ale nadal się nim interesują). Bez Tottiego Roma nie jest już tak silna. Gra w Romie już od 1992 roku, a od 94 reguralnie strzela gole i ma ich całkiem sporo. Więc zanim będziesz gadał takie bzdury to się zastanów 2 razy. A tak pozatym to bezsensu to napisałęś. Jak może przez wypowiedzi pokazać że jest gwiazdą jednego sezonu. To sie kupy nie trzyma.Juventin pisze:Totti takimi wypowiedziami pokazuje że był w romie gwiazdą jednego/dwóch sezonów strzelił 20 bramek w sezonie Real sie nim zainteresował nie kupili go bo po co im taki półgłówek.