Kto będzie królem strzelców Champions League 2004/05 ??

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto będzie królem strzelców Champions League 2004/05 ??

Można wybrać tylko 1. opcję

19
48%
3
8%
5
13%
1
3%
3
8%
2
5%
2
5%
2
5%
0
Brak głosów
1
3%
2
5%

Liczba głosów: 40

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 21:58

No właśnie na jakiego piłkarza stawiacie,uważacie że może być najlepszym snajperem w LIDZE MISTRZÓW ?? Ja stawiam na Ibrahimovica bo uważam żę jest to bardzo twardzy dobrze wyszkolony piłkarz i posiada w sobie 3 cechy czyli 3 in 1 :wink: (chodzi mi tu o Zidane ponieważ ma bajeczny drybling , Ronaldo super instynkt strzelecki (gra w Barcelonie) no i zawzietośc Edgara Davidsa ) co tu pisac poprostu napastnik universalny no i potrafi wygrać w pojedynke mecz :D
Sory że tak mało ale tylko tyle mogłem umieścić w ankiecie jeżeli uważacie żę inny to zaznaczcie inny :wink: Mile widziane bedzie podanie zawodnika :wink: Życze trafnych typów :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
mighal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 22:19

ja tam raczej sądze ze to davidek zostanie królem. zlatan jeszcze troche niezgrany. a pozatym ufam bardziej treze. od pomocników bedzie dostawał piekne piłki. a kazdy wie jak on potrafii to wykorzystywać jak tylko jest we formie.

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 22:29

Jest wielu kandydatów, ale :
Zlatan- bardzo dobra forma, co najważniejsze strzela dużo bramek i świetnie wyszkolony technicznie. Razem z Del Piero( chociaż ten bez formy, ale może w tym sezonie zacznie ponownie strzelać) i Trezegolem(najskuteczniejszy w poprzednim sezonie) będą tworzyć graźny atak w naszym zespole.
Henry- Arsenal bardzo dobrze zaczął lige, ale francuz jakoś mnie nie przekonuje, żeby sięgnąć po korone króla strzelców.
Larsson- ten zawodnik jednak ma już swój wiek, w dodatku nowy klub i nie sądze żeby dużo strzelał
Drogba- kolejna "gwiazda" Chelsea i gwiazda tylko jednago sezonu, z zawodników tej drużyny to raczej nominowałbym Kezmana.
Rooney i Nistelrooy- Man. fatalnie zaczął lige i wydaje mi się, że nic nie zwojują w LM. Chociaż Rooney dopiero doszedł, ale myśle że jest jeszcze za młody by być królem strzelców
inny: Tutaj to Totti/Cassano -bardzo dobry poprzedni sezon Tottiego, 3 najskuteczniejszy gracz Serie A. Cassano najlepszy zawodnik Italy na Euro. I jeszcze chyba główny z kandydatów, którego nie ma tu na liście to król strzelców Copa America, świetne występy w el.MŚ i LM-Adriano. Ten zawodnik jest w znakomitej dyspozycji i jeśli Inter będzie długo grał w LM to z pewnością Adriano może zostać "królem strzelców"

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 22:35

Wszystko zalezy od tego czy Zlatan bedzie dostawal szanse..mam nadzieje ze w tym sezonie Capello juz nie bedzie stosowal taktyki takiej ze gra najlepszy i Alex..tylko w koncu bedziemy grac dwojka(lub trojka..wtedy problem znika ;) ) napastnikow w optymalnej formie..co do pozostalych to nie przekreslalbym Rooneya z powodu wieku..wszystko bedzie zalezec jak ManU sie spisze w LM...henry jak zawsze jest z pewnoscia jednym z faworytow..no i byc moze Kezman jeszcze... :?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 02:07

Ja mysle ze to bedzie Thierry Henry albo Zlatan Ibrahimovic. Henry to swietny zawodnik ale jeszcze w Lidze Mistrzow zbyt wiele nie zdobyl. A Ibrahimovic ma ogromne szanse zajsc bardzo daleko (a nawet wygrac) w Lidze Mistrzow, co z Ajaksem bylo raczej niemozliwe.

FORZA JUVE!!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 16:26

Króla strzelców serie A łatwiej obstawić niż króla strzelców LM, ale to każdy wie bow LM grają jak sam nazwa wsakazuje mistrzowie czyli najlepszy zespoły w Europie, a w nich najlepsi napastnicy Eurpejscy, kandydata bardzo trudno obstawić, mam nadzieję że będzie to ktoś trójki (a może czwórki :wink: ) naszych napastników, jednak to jest sprawa drugożędna, bo najważniejsze jest wygranie LM przez Juve.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 16:34

Moim zdaniem :
albo Henry albo Ruud Van Nistelrooy ....
chodz licze na świetną gre mojego "ulubieńca" - Drogby

a z naszych to myśle że jak już to Trezegeut :)
bądzmy dobrej myśli :)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 16:48

nookie pisze:Wszystko zalezy od tego czy Zlatan bedzie dostawal szanse..
Slusznie, ale ja na niego wlasnie zaglosowalem. Mysle ze zechce zrobic wrazenie na kibicah Juve, na Capello i innych ludziach. :roll: No i ma talent.. i w ogole dlaczegoz by nie? :D

mario1116

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 17:12

DIDIER DROGBA - to bedzie jego sezon i zdobedzie krola strzelcow

Pavel_Nedved1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 17:14

hmm kandydatur sporo, aczkolwiek zdecydowalem sie wybrac henrika larssona. barcelona ma w tym roku naprawde swietna pake i oze cos zwojowac w LM. przeciez gdy larsson gral w celticu prawie w kazdym meczu strzelal brake tylko ze mial nienajlepsza druzyne i szybko odpadal z ligi mistrzow a teraz gdy gra w dobrym i renomowanym zespole napewno strzeli kilka brameczek ;)

ODPOWIEDZ