4 bramy Zlatana:)))
- Lizard
- Juventino
Gdy usłyszałem o hat-tricku w 14 minut, to byłem pod wrażeniem. Ale 4(update
)gole w jednym meczu (chociaż to Malta) :shock: Huh,nie zazdroszczę Capello, bo będzie miał ciężki orzech do zgryzienia. Zlatan pokazuje, że wyjściowa jedenastka mu się należy i ja się pod tym podpisuję (nawet gdyby Alex miał siedzieć na ławie - sam nie wierzę w to, co piszę). Oby nie doszło za jakiś czas do konfliktu między Capello, a Ibrahimowicem jeśli ten często będzie grzał ławę. Ale dobro Juve przede wszystkim
Ostatnio zmieniony 06 września 2004, 21:32 przez Lizard, łącznie zmieniany 3 razy.
- Pawciosss
- Juventino
Fedo pisze:Poprawka 5 bramek Zlatanaa i jeszcze dwie F.Ljungberga

tam są 4

- J1897
- Juventino
może i strzelił je Malcie, ale samo strzelenie 4 bramek w jedym meczu, to już jest coś... poza tym Zlatan strzelał fenomenalne bramki w Ajax'e... i nie mów, że to dlatego, że w lidze holenderskiej... Zlatan wymiata i mam nadzieję, że tak będzie i w tym sezonie... gratulacje ze strzelenia 4 bramek w jednym meczu... to jednak są el. Mistrzostw ŚwiataDiego pisze:A ja ciągle pozostaje sceptyczny co do gry Zlatana. Według mnie to piłkarz przeciętny, chociaż mam nadzieję, że się mylę. Fajnie, że strzelił 4 bramki, ale pamiętajcie, że strzelił je Malcie.

Ostatnio zmieniony 05 września 2004, 11:13 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiwat
- Juventino
Chyba el. Mistrzostw ŚwiataBebik pisze:może i strzelił je Malcie, ale samo strzelenie 4 bramek w jedym meczu, to już jest coś... poza tym Zlatan strzelał fenomenalne bramki w Ajax'e... i nie mów, że to dlatego, że w lidze holenderskiej... Zlatan wymiata i mam nadzieję, że tak będzie i w tym sezonie... gratulacje ze strzelenia 4 bramek w jednym meczu... to jednak są el. Mistrzostw Europy...Diego pisze:A ja ciągle pozostaje sceptyczny co do gry Zlatana. Według mnie to piłkarz przeciętny, chociaż mam nadzieję, że się mylę. Fajnie, że strzelił 4 bramki, ale pamiętajcie, że strzelił je Malcie.

- Coldsoul
- Juventino
Z taka gra Zlatan spokojnie powinien miec miejsce w pierwszym skladzie Juve. niestety nie wiem za kogo bo alex moze i gra ostatnio slabo ale jest przeiez kapitanem. a zkolei treze jest podczas spotakan czesto niewidoczny ale jak na snajpera przystalo bramkostrzelny. no nic pozostaje nam czekac na decyzje capello