Irlandia - Polska 0:3 (el.MS)
- Booker
- Juventino

Spotkanie w Belfaście rozpocznie się o godzinie 15.00 czasu lokalnego (16.00 czasu polskiego).Mam nadzieje ze wygramy ale z taka gra to z Irlandia ktora jest notowana nizej dostaniemy lanie.Cieszy to ze przynajmniej wygrali sparing chyba 5:0 z 4 ligowym zesplem niemieckim.
Mam nadzieje ze wygramy 1:0.
Mam nadzieje ze wygramy 1:0.
- Zdun
- Juventino

przegramy 2-1 i nie mamy co szukac dalej, powiem tez tak Janas aut!
to co zaprezentowalismy z Danią mówi samo za siebie, może ktos powie ze to mecz towarzyski ale przegrana w takim stylu oznacza ze z zespolem coś nie tak :?
to co zaprezentowalismy z Danią mówi samo za siebie, może ktos powie ze to mecz towarzyski ale przegrana w takim stylu oznacza ze z zespolem coś nie tak :?
- mnowo
- Qualità Juventino

Myslmy realnie. W najlepszym przypadku stac nas na remis... :? Co prawda chcialbym zeby Polska wygrala - moze cos by w koncu drgnelo - ale takie nadzieje mam przed kazdym meczem reprezentacji. I praktycznie za kazdym razem po meczu smieje sie sam z siebie i z tego, ze wierzylem w sile naszej kadry.. :? No ale... do boju, chlopaki.
- Lizard
- Juventino

0 - 1 w plecy, tym bardziej że gramy na wyjeździe
Z taką atmosferą wokół kadry ( Oli & kontuzje ), to możemy liczyć tylko na cud w postaci szybko strzelonej bramki. Wraz z upływem czasu, nasze szanse będą maleć. Trzeba liczyć na geniusz Żurawia ot co 
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
ja jestem optymistą i licze na trzy punkty 8) jeżeli piłkarze wezmąsięw garść to myśle, ze mogą wygrać mecz. Stawiam 1-2 dla nas. A nie wiecie czy będzie grał Krzynówek
czy dopiero z Anglią 
- Juve The Best
- Juventino

Jesteśmy daremni w tej chwili, przegramy 3-1.
Engel Wróć
Engel Wróć

- Olas85
- Juventino

Eeee...nie chciałbym być pesymistą ale wydaje mi się że nasze "Orły" nie poradzą sobie z niżej notowanymi od siebie Irlandczykami. Chyba już zupełnie straciłem wiarę w nasz zespół...Ale mecz z Anglią to będzie dopiero szkoła futbolu jeśli zagra Rooney to będzie co najmniej 4:0 dla Anglii :evil: FORZA JUVE!!!!
...:::==>JuVeNaZaWsZeWmOiMsErCu<==:::...
- gregor_g4
- Juventino

Ja chcialbym ( nie posadzajcie mnie o brak patriotyzmu
) aby ten mecz i nastepny Polska wysoko przegrala, moze to komus w zarzadzie otwotrzy wreszcie oczy i podejmia oni odpowiednie kroki aby uzdrowic polski futbol. Polowa obecnego skladu wg mnie nie zasluguje na niego, zaczynajac od Lewandowskiego ( co on tam robi ??!! ktory jest najslabszy, a gra z 10 ) a konczac na Zurawiu ktory umie strzelac gole jedynie w polskiej lidze
Na dzien dzisiejszy i z takim skladem nie kibicuje naszej druzynie gdyz nie ma to sensu...
Dla mnie tez bylo by to najlepsze rozwiazanie. Bylbym za tym aby ten trener zaczal budowanie kadry od podstaw dajac szanse na gre zawodnikom 20- 21 letnim, tak abysmy na MŚ w 2010 lub ewentualnie Euro 2008 mieli sklad ktory powalczy o awans a nastepnie bedzie walczyl o wyjscie z grupy w danej imprezie.Juve The Best pisze: Engel Wróć
Na dzien dzisiejszy i z takim skladem nie kibicuje naszej druzynie gdyz nie ma to sensu...
- kouba
- Qualità Juventino

Oj znowu nie badzcie takimi pesymistami. Owszem Irlandia to bardzo dobry zepspol, ale Polacy musza sobie poradzic. U siebie powinni wygrac min. 2 bramkami, ale na wyjezdzie bedzie bardzo, bardzo ciezko. Z druzynami z wysp zawsze nam sie ciezko gralo (a czekaja nas jeszcze dwie takie) i teraz takze bedzie ciezko. Ja jednak nie bede tak pesymistycznie obstawial i daje 1-0 dla nas. Nie w koncu Zuraw sie obudzi!
- MediapuntA
- Juventino

Miałem ten mecz obstawić w STSach ale nie obstawiłem bo nie jestem pewny
Po prostu nie wiem kto wygra i nie chciałem ryzykować.
Wg mnie POLSKA "ledwie ledwie" zremisuje 1-1 z przeciętną IRLANDIĄ PÓŁNOCNĄ.Powiem krótko:
W TEJ CHWILI NIE MAMY REPREZENTACJI W NOGE.JANAS ODEJDŹ :!: :!: ENGEL WRÓĆ :!: :!:
Wg mnie POLSKA "ledwie ledwie" zremisuje 1-1 z przeciętną IRLANDIĄ PÓŁNOCNĄ.Powiem krótko:
W TEJ CHWILI NIE MAMY REPREZENTACJI W NOGE.JANAS ODEJDŹ :!: :!: ENGEL WRÓĆ :!: :!: