Olivera dziękuje Capello.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lubczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 17:12

Jak donosi skysport Olivera podziękował Capello za zaufanie i możliwośc występowania w pierwszym składzie.

Przypomne że za czasów Lippiego piłkarz ten przebywał prawie cały czas na wypożyczeniu min. w Atletico Madryt.
Teraz jest podstawowym zawodnikiem Juve!!!

żródło:skyspots.com

Ile mam palców?!
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 17:35

No i super!! On jest świetny!!! Była tu kiedyś ankieta na młodą gwiazde Juve i oczywiście zagłosowałem na niego!!! Oliviera znakomicie się rozwija i już w tym sezonie będzie podstawą JUVE!!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 17:42

To jest według mnie wielki plus Capello że on nie boi się stawiać na młodzież, Lippi zawsze wolał doświadczonych zawodników.
Zresztą nie tylko Olivera, przecież Blasi również wyrósł na podstawowego zawodnika, no i trafił do rep. Włoch.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 17:50

Postawa Oliveiry to spore zaskoczenie.Sam zawodnik wypowiadał się,że po powrocie z Atletiko był pewny,że znów zostanie gdzieś wypożyczony,w końcu z tego co słyszałem nie miał pewnego miejsca w składzie Atletiko.Na szczęście Capello dał mu szanse pokazania się a ten grał znakomicie.Przypomina mi to sytuacje w Romie,kiedy jej trenerem był własnie Capello;wtedy z wypożyczenia z Venezii wracał mało znany Brazylijczyk Mancini i niespodziewanie stał się jednym z najlepszych zawodników Romy.Oby Oliveira utrzymał dobrą forme i cały czas pracował nad swobą.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 18:39

Zachwycił mnie ten chłopak :!: :-D, szybki zwinny, świetny technik i drybler :!: :wink:.Napewno będzie ważnym punktem pomocy JUVENTUSU :!:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 19:07

Jestem miło zaskoczony co do jego postawy.Myślałem zreszta tak samo jak Ruben, że zostanie znowu gdzies wypożyczony, a tutaj "Zonk". :P :P
Wszedł na mecz z Milanem, zagrał świetnie dokumętując to bramką.

Jeżeli on ma tak grać w trakcie sezonu, to zapowiada sie niezła walka na tej pozycji...

Zespół dopiero teraz zaczyna sie kształtować.Przyszedł nowy trener z nowymi perspektywami i z nowym obrazem gry.Jak narazie jestem zadowolony z efektów pracy Capello.

Mam nadzieje, ze z tymi nowymi piłkarzami jakich dostał zrobi coś co ucieszy wszystkich sympatyków Juve..

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 14:21

Nom Oliviera błyszczy błyszczy... ale nie zapominajmy, że to dopiero okres przygotowwawczy i mecze mniejszej rangi niż występy w LM czy Serie A. Narazie Oliviera wraz z Blasim gra w podstawowym składzie, jak będzie w czasie sezonu zobaczymy. Martwi mnie fakt że prawa flanka w pomocy jest tak silnie obsadzona i mało szansy pokazania się ma mój cichy faworyt Kapo. Ciekawi mnie co na to wszystko Camoranesi, który stracił miejsce zarówno w klubie jak i reprezentacji.

Obrazek
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 14:34

bblackk pisze:Ciekawi mnie co na to wszystko Camoranesi, który stracił miejsce zarówno w klubie jak i reprezentacji.

Poprostu Camor musi walczyc o pozycji w druzynie!! Lepiej jest miec wiecej zawodnikow niz mniej!

A Oliviera mnie bardzo zaskoczyl w meczu z djungarem gral fantastycznie w na prawej pomocy. Meczu z Milanem nie widzalem ale podobno tez sie popisal! Zycze mu powodzenia!!

Obrazek
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 14:47

Oby tak nieźle zapowiadającej kariery nie popsuła jakaś kontuzja ( Del Piero ). Cieszy dobra forma tego zawodnika, który będąc jeszcze młodym graczem coraz śmielej radzi sobie w pierwszej jedenastce. Przy okazji wprowadzi trochę rywalizacji w drużynie, gdyż Camor jak na razie nie potrafi rozwinąć skrzydeł pod opieką Capello, a będzie musiał ciężko pracować, aby zdobyć uznanie w oczach trenera. A Ruben niech robi swoje tak, jak w ostatnich meczach :D

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 08:43

No Olivera coraz lepszy..ja tez jak kilku z Was jestem zaskoczony jego az tak duzymi umiejetnosciami...a to podanie do Zlatana z Brescia..sliczne :wink: dobrze ze Capello stawia na mlodziez..Olivera i Blasi z pewnoscia stana sie silnymi filarami w druzynie...szkoda tylko ze Moggi odebral trenerowi jeszcze jednego mlodego..mianowicie maresce..ale licze ze moze odkupi JUVE ponownie polowe jego karty i Enzo z powrotem bedzie graczem JUVE...oby :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 11:32

no i bardzo dobrze... niech się chłopak rozwija... mam nadzieję, że Capello będzie dawał mu więcej szans, a on odwdzięczy się dobrą grą...

Obrazek
Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 11:38

oby gral jaknajmniej!!!on musi grzac lawe bo na lawie smutno jest bez niego :D

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 11:56

Olivera bedzie bardzo przydatny, juz w meczu z Brescia, inaugurujacym poczatek sezonu dla Juve, pokazal ze jest dobrym zawodnikiem. W newsie opisujacym mecz czytalem ze jego wejscie w drugiej polowie wnioslo duzo swiezosci i dynamiki w gre Juve.. :)
No i dobra. Niech trzyma dobra forme w kolejnych spotkaniach. 8)

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 13:33

I bardzo dobrze, szkoda że na menadżerku mu nie idzie tak dobrze. (przynajmniej u mnie).:)

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 13:41

Ruben jest potrzebny ...
będzie wywierał presje na "starszych" zawodników :twisted: przez co będa więcej serca wkładali w treningi i mecze przez chęć pokazania się ...
Młodzi są potrzebni ... Blasi i Oliveira muszą grać !!

ja licze że mój "faworyt" Kapo też dostanie swoją szanse i ja wykorzysta :)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
ODPOWIEDZ