Powołania na Mołdawie i Norwegie.
- BIANCONERI
- Juventino
Bramkarze: Buffon (Juventus), Pelizzoli (Roma);
Obrońcy: Bonera (Parma), Favalli (Inter), Ferrari (Roma), Legrottaglie (Juventus), Materazzi (Inter), Nesta (Milan), Oddo (Lazio), Zauri (Lazio);
Pomocnicy: Ambrosini (Milan), Blasi (Juventus), De Rossi (Roma), Diana (Sampdoria), Fiore (Valencia), Gattuso (Milan), Pirlo (Milan), Zambrotta (Juventus);
Napastnicy: Corradi (Valencia), Del Piero (Juventus), Gilardino (Parma), Miccoli (Juventus), Toni (Palermo), Totti (Roma). www.pilka.pl
W kadrze nie ma aż tylu niespodzianek co ostatnio,dziwi oczywiście obecność Legrottaglie,ale on raczej będzie siedział na ławce.Ciekaw jestem czy szanse dostanie Gilardino,który w kadrze ma zastąpić coraz słabszego Vieriego,boje się tylko,że Lippi postawi na Corradiego:/Włosi muszą podejść do tych meczy jak najbardziej poważnie..po ostatniej wpadce trzeba pokazać się jak z najlepszej strony.
Obrońcy: Bonera (Parma), Favalli (Inter), Ferrari (Roma), Legrottaglie (Juventus), Materazzi (Inter), Nesta (Milan), Oddo (Lazio), Zauri (Lazio);
Pomocnicy: Ambrosini (Milan), Blasi (Juventus), De Rossi (Roma), Diana (Sampdoria), Fiore (Valencia), Gattuso (Milan), Pirlo (Milan), Zambrotta (Juventus);
Napastnicy: Corradi (Valencia), Del Piero (Juventus), Gilardino (Parma), Miccoli (Juventus), Toni (Palermo), Totti (Roma). www.pilka.pl
W kadrze nie ma aż tylu niespodzianek co ostatnio,dziwi oczywiście obecność Legrottaglie,ale on raczej będzie siedział na ławce.Ciekaw jestem czy szanse dostanie Gilardino,który w kadrze ma zastąpić coraz słabszego Vieriego,boje się tylko,że Lippi postawi na Corradiego:/Włosi muszą podejść do tych meczy jak najbardziej poważnie..po ostatniej wpadce trzeba pokazać się jak z najlepszej strony.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- MediapuntA
- Juventino
Corradi przecież jest słaby :!: :!:
- wErOn
- Juventino
No rzeczywiście słaby ... :]
W ostatnim meczu Valencii pokazał się z jak najlepszej strony (wg. mnie ofc)
Co do reszty widac, ze Lippi chce postawić na młodzież - Luca Toni, GIlardino, Miccoli, Di vaio i Corradi to w sumie też nie dziadki. Bardzo ładnie prezentuje się atak
Powodzenia Marcello 8)
W ostatnim meczu Valencii pokazał się z jak najlepszej strony (wg. mnie ofc)
Co do reszty widac, ze Lippi chce postawić na młodzież - Luca Toni, GIlardino, Miccoli, Di vaio i Corradi to w sumie też nie dziadki. Bardzo ładnie prezentuje się atak

Powodzenia Marcello 8)
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Dobre powołania, nie ma kontuzjowanego Cassano, brakuje mi Cannavaro i Panucciego oraz mimo wszystko Toldo który byB |elaznym zmiennikiem, ale widocznie znudzila mu sie lawa.
Oto sklad jaki bym wystawil:
Buffon - Zambrotta, Nesta, Materazzi, Oddo - Blasi(Totti), Pirlo, Fiore, Gattuso - Del Piero, Corradi (Gilardino)
w pierwszym meczu Blasi a gdy bedzie mogl gac Totti to Francesco.
Troche martwi mnie sklad pomocy. Zabardzo mnie nie przekonuje
Oto sklad jaki bym wystawil:
Buffon - Zambrotta, Nesta, Materazzi, Oddo - Blasi(Totti), Pirlo, Fiore, Gattuso - Del Piero, Corradi (Gilardino)
w pierwszym meczu Blasi a gdy bedzie mogl gac Totti to Francesco.
Troche martwi mnie sklad pomocy. Zabardzo mnie nie przekonuje

- Lypsky
- Juventino
Z tego co pamietam to chyba Toldo zrezygnowal z reprezentacji :roll:Alessandro Del Piero pisze:oraz mimo wszystko Toldo który byB |elaznym zmiennikiem, ale widocznie znudzila mu sie lawa.
Moim zdaniem Alex jest w zbyt slabej formie zeby grac w reprezentacji :roll:Alessandro Del Piero pisze:Oto sklad jaki bym wystawil:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Marcin_FCJ
- Juventino
Każdy może miec swoje zdanie. Wedlug mnie Alex ma szanse teraz stac sie liderem reprezentacji. Wiem ze zawsze patrze nieobiektywnie na jego i jego forme ale tak juz jest. Mysle ze kazdy kibic Juventusu powinien udzielic mu teraz wsparcia i nie przekreslac go przed rozpoczeciem sezonu.
- _Jah
- Juventino
nie ma niespodzianek, bo juz skonczyly sie zarty. mecz, szczegolnie z norwegami, bedzie sporym wyzwaniem dla reprezentacji lippiego.
da sie zauwazyc, ze siwy w zdecydowany sposob chce odmlodzic druzyne. w formacji obronnej oswajac powinni sie juz brazowi medalisci igrzysk olimpijskich z aten. faktycznie, zastanawiajace jest powolanie legro. jest to zupelnie niezrozumiala sytuacja, tymbardziej, ze fakt ten zauwazyl nawet sam capello, ktory pomija go przy ustalaniu pierwszej jedenastki juve. najwiekszym nieobecnym pozostaje cannavaro, lecz na niego jeszcze na pewno przyjdzie pora.
w pomocy postawilbym na pare z milanu. sa to pilkarze nietuzinkowi, ktorzy zasluguja na zaufanie selekcjonera. ciekawe czy zambrotta bedzie przesuniety do pomocy? mozliwe, ze byloby to trafne rozwiazanie, majac na uwadze sile defensywy wloskiego teamu. cieszy powolanie blasi'ego, lecz z drugiej strony jest to raczej powolanie na wyrost. kolejny nasz akcent, ktory zastanawia zapewne nie jednego z nas ; ) lippi, heh.. jego sprawa. pozostaje nam tylko liczyc, ze jego wybory rzeczywiscie okarza sie trafne.
co do ofensywy nie mam zastrzezen. bardzo dobrze, ze gilardino juz od samego poczatku jest desygnowany do gry. przy slabej dyspozycji vieri'ego koniecznie trzeba szukac gracza, ktory czysci akcje. najwieksze objawienie zeszlego sezonu ma ku temu jak narazie najwieksze predyspozycje. powolanie alexa? coz, nie mozemy rozliczac siwego z tego ruchu. chyba zaden z jego zwolennikow, jakze przeciwnikow nie watpil, ze tak to wlasnie bedzie wygladac? mala hipokryzja, lecz nikt z nas nie ma to wplywu, wiec proponuje cierpliwosc.
da sie zauwazyc, ze siwy w zdecydowany sposob chce odmlodzic druzyne. w formacji obronnej oswajac powinni sie juz brazowi medalisci igrzysk olimpijskich z aten. faktycznie, zastanawiajace jest powolanie legro. jest to zupelnie niezrozumiala sytuacja, tymbardziej, ze fakt ten zauwazyl nawet sam capello, ktory pomija go przy ustalaniu pierwszej jedenastki juve. najwiekszym nieobecnym pozostaje cannavaro, lecz na niego jeszcze na pewno przyjdzie pora.
w pomocy postawilbym na pare z milanu. sa to pilkarze nietuzinkowi, ktorzy zasluguja na zaufanie selekcjonera. ciekawe czy zambrotta bedzie przesuniety do pomocy? mozliwe, ze byloby to trafne rozwiazanie, majac na uwadze sile defensywy wloskiego teamu. cieszy powolanie blasi'ego, lecz z drugiej strony jest to raczej powolanie na wyrost. kolejny nasz akcent, ktory zastanawia zapewne nie jednego z nas ; ) lippi, heh.. jego sprawa. pozostaje nam tylko liczyc, ze jego wybory rzeczywiscie okarza sie trafne.
co do ofensywy nie mam zastrzezen. bardzo dobrze, ze gilardino juz od samego poczatku jest desygnowany do gry. przy slabej dyspozycji vieri'ego koniecznie trzeba szukac gracza, ktory czysci akcje. najwieksze objawienie zeszlego sezonu ma ku temu jak narazie najwieksze predyspozycje. powolanie alexa? coz, nie mozemy rozliczac siwego z tego ruchu. chyba zaden z jego zwolennikow, jakze przeciwnikow nie watpil, ze tak to wlasnie bedzie wygladac? mala hipokryzja, lecz nikt z nas nie ma to wplywu, wiec proponuje cierpliwosc.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2004, 01:02 przez _Jah, łącznie zmieniany 2 razy.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Juverulez!
- Juventino
- fredi
- Juventino
Legro w kadrze :shock: ja dla mnie szok
Del Piero ciekawe czy sprosta zadaniu nie wiem jak tam jego forma i czy na kadre jest w pełni sił ale wierze w niego.. Niech w ataku zagra Gilardino i Del Piero.. a w zmiane Miccoli

- Machnes
- Juventino
No, skład Włochów zawsze wygląda przepięknie, ale... tylko na papierze :? zawsze coś staje na przeszkodzie i dany piłkarz ma słabą formę itd. Co do powołań, to wydaje mi się, że Lippi powinien chociaż raz sprawdzić Taccha. Del Piero, no cóż dla mnie w tej chwile lepszy jest Miccoli, ale wiadomo: Alex to Alex czymś sobioe zasłużył na gre. :?Wydaje mi się że Lippi chociaż w jednym meczu powinien sprawdzić atak: Gilardino - Miccoli. Nie wiem, jak będzie czuł się Gilardino po olimpiadzie, ale chyba wytrzyma. Włochy mają tyle alternatyw do 1 składu chociażby na atak: Cassano, Vieri, Di Vaio, Totti, Gilardino, Miccoli, Inzaghi, Del Piero, Corradi. ale nazwiska nie grają, a Del Piero i Inzaghi to teraz nie zbyt w dobrej dyspozycji. Ale przecież wystarczy trochę czasu i napewno nasz Alex przypomni sobie jak się gra na przyzwoitym poziomie, bo chyba do tamtej dawnej formy już nie wróci
chociaż kto wie....
bardzo bym tego chciał 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Bad_Magick
- Juventino
Bardzo mi sie spodobal pomysl ataku Miccoli - Gilardino, nesitety jest to narazie nierealne, na pewno w meczach eliminacyjnych. Zadne z powolan nie jest dla mnie zaskoczeniem, nawet Legro(no bo w sumie i tak nie ma nikogo lepszego na ta pozycje poza juz powolanymi, a Cana nie wiadomo w jakiej jest formie). Jedyny znaczacy brak to niegdys nasz a przez glupote Moggiego i Capello gracz Valencii , zdobywca gola w meczu o Superpuchar Europy - Marco Di Vaio. On bedzie gwiazda i podpora wloskiej reprezentacji. Szkoda ze Lippi w Juve (a teraz w reprezentacj) sie na nim nie poznal...