Losowanie grup LM
- OskarG
- Juventino
źródło : http://www.juvepoland.com/index.php?id_news=2428
Oto pełen zestaw grup:
Grupa A
Deportivo La Coruna
Liverpool
AS Monaco
Olympiakos Pireus
Grupa B
Real Madryt
AS Roma
Bayer Leverkusen
Dynamo Kijów
Grupa C
Bayern Monachium
JUVENTUS TURYN
Ajax Amsterdam
Maccabi Tel-Aviv
Grupa D
Manchester United
Olimpique Lyon
Sparta Praga
Fenerbahce Stambuł
Grupa E
Arsenal Londyn
Panathinaikos Ateny
PSV Eindhoven
Rosenborg Trondheim
Grupa F
Barcelona
Milan
Celtic Glasgow
Szachtar Donieck
Grupa G
Valencia CF
Inter Mediolan
Anderlecht Bruksela
Werder Brema
Grupa H
FC Porto
Chelsea Londyn
PSG
CSKA Moskwa
Oto pełen zestaw grup:
Grupa A
Deportivo La Coruna
Liverpool
AS Monaco
Olympiakos Pireus
Grupa B
Real Madryt
AS Roma
Bayer Leverkusen
Dynamo Kijów
Grupa C
Bayern Monachium
JUVENTUS TURYN
Ajax Amsterdam
Maccabi Tel-Aviv
Grupa D
Manchester United
Olimpique Lyon
Sparta Praga
Fenerbahce Stambuł
Grupa E
Arsenal Londyn
Panathinaikos Ateny
PSV Eindhoven
Rosenborg Trondheim
Grupa F
Barcelona
Milan
Celtic Glasgow
Szachtar Donieck
Grupa G
Valencia CF
Inter Mediolan
Anderlecht Bruksela
Werder Brema
Grupa H
FC Porto
Chelsea Londyn
PSG
CSKA Moskwa
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2004, 16:50 przez OskarG, łącznie zmieniany 1 raz.

- hania
- Juventino
Szkoda ze Juve nie bedzie grac w 1. kolejce z Bayernem. Nie znam jeszce dokladnych terminow ale chyba raczej we wrzesniu juz nie bedzie meczu z Bayernem. A szkoda bo bym pojechala. Gdyby jeszce byla szkolda to pewnie. Ale 1. rok...nie sądze. Jeszce sie zobaczy, moze sie cos wykombinuje. Szkoda taka okazja...Monachium na pamiec znam, cały Bayern mam na zdjeciach i karteczkach...a Juve na raize nie...No coz sie zobaczy jeszce.
A co do grupy to jest to najsilniejsza a raczej najbardziej wyrownana grupa. Maccabi spokojnie do ogrania jest. A Bayern to łatwo przewyższyc taktycznie. O Ajaxie trudno cos powiedziec, do ogrania jest.
A co do grupy to jest to najsilniejsza a raczej najbardziej wyrownana grupa. Maccabi spokojnie do ogrania jest. A Bayern to łatwo przewyższyc taktycznie. O Ajaxie trudno cos powiedziec, do ogrania jest.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Majkel
- Juventino
Moj tata jest za Bayernem wiec bedzie piekny mecz (chyba sie minimalnie nie bedziemy zgadzac hehe najgorzej jak wyrzuci z pokoju kibica Juve na maly telewizor u mnie :twisted: )Mysle ze Juve przejdzie, najgorzej na 2 miejscu. Wygra z Ajaxem i Macabi, i remisik z Bayernem.:DAle grupa pechowa, najsilniejsza. No ale niech sie boja ci z Monachium :twisted:
- bono
- Juventino
Nie jest źle. Nie mamy w grupie żadnej drużyny hiszpańskiej i angielskiej. To duży plus. Maccabi powinno być teoretycznie tłem. Bayern ma ostatnio problemy w CL i miejmy nadzieję, że to się nie zmieni. Groźny może być Ajax. Juve losowało chyba najlepiej z włoskich drużyn. Ciężką grupę ma Inter, chociaż to już nie będzie ta Valencia, jaką oglądaliśmy ( patrz - Raneri ). Milan ma Barcelonę a Roma - Real. Nie jest źle!
- Mario_166
- Juventino
U mnie tez moj tata jest za niemcami ale razem kibicujemy ajaxowi wiec 2 moje ukochane kluby (juve i ajax) w jednej grupie oby wyszly razem ale Bayern jest silny FORZA AJAX FORZA JUVEMajkel pisze:Moj tata jest za Bayernem wiec bedzie piekny mecz (chyba sie minimalnie nie bedziemy zgadzac hehe najgorzej jak wyrzuci z pokoju kibica Juve na maly telewizor u mnie :twisted: )Mysle ze Juve przejdzie, najgorzej na 2 miejscu. Wygra z Ajaxem i Macabi, i remisik z Bayernem.:DAle grupa pechowa, najsilniejsza. No ale niech sie boja ci z Monachium :twisted:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ogólnie rzecz biorąc, to trafiliśmy na najsilniejszą grupę w ostanich latach, w jakiej przyszło nam sie zmierzyć.
Bayern ostanio nie zadobrze sobie radził w LM. Niemniej jednak to cały czas te sam Bayern, bardzo groźny. Będzie z nimi bardzo ciężko, mają naprawdę silną kadrę. To właśnie Bawarczyków stawiam w roli faworyta do wyjścia z grupy, zaraz po nas.
Ajax. Nowoczesny styl gry, opart na znakomicie wyszkolonej młodzieży. Tu w dużej mierze może pomóc nam doświadczenie, którym przewyżsamy Holendrów. Mecze z Ajaxem będą bardzo ciekawe, chociażby ze względu, iż oba zespoły preferują 2 inne style gry.
Maccabi T-Aviv. Nie oszukujmy się ale w tej grupie raczej będą sprawoać rolę dostarczycieli pkt. Szanuję ich, jednak jeśli myślimy o awansie nie możemy stracić z nimi nawet 1 pkt.
Jeśli dokonamy jeszcze jakiś transferów, szczególnie w obronie, jestem spokojny o nasz awans. Wszystkie zespoły są w naszym zasięgu :twisted:
Pozatym, w związku z takim a nie innym obrotem sprawy, liczę, że będziemy mieli przyjemność, przynajmniej 2 razy widzieć nasz JUVENTUS na żywo w TV! :twisted:
Bayern ostanio nie zadobrze sobie radził w LM. Niemniej jednak to cały czas te sam Bayern, bardzo groźny. Będzie z nimi bardzo ciężko, mają naprawdę silną kadrę. To właśnie Bawarczyków stawiam w roli faworyta do wyjścia z grupy, zaraz po nas.
Ajax. Nowoczesny styl gry, opart na znakomicie wyszkolonej młodzieży. Tu w dużej mierze może pomóc nam doświadczenie, którym przewyżsamy Holendrów. Mecze z Ajaxem będą bardzo ciekawe, chociażby ze względu, iż oba zespoły preferują 2 inne style gry.
Maccabi T-Aviv. Nie oszukujmy się ale w tej grupie raczej będą sprawoać rolę dostarczycieli pkt. Szanuję ich, jednak jeśli myślimy o awansie nie możemy stracić z nimi nawet 1 pkt.
Jeśli dokonamy jeszcze jakiś transferów, szczególnie w obronie, jestem spokojny o nasz awans. Wszystkie zespoły są w naszym zasięgu :twisted:
Pozatym, w związku z takim a nie innym obrotem sprawy, liczę, że będziemy mieli przyjemność, przynajmniej 2 razy widzieć nasz JUVENTUS na żywo w TV! :twisted:

- M.
- Juventino
No trudna dosyć grupa, ale Juventus nie powinien mieć większych problemów. Maccabi do oczywiście chłopiec do bicia, Bayern najlepsze lata gry ma już chyba za sobą, Ajax teoretycznie jest najmocniejszy. Jeśli się wzmocnimy nie widzę przeszkód, żebyśmy nie mogli wyjśc z grupy. Ciekawy jestem pojedynku Zlatana z naszymi obrońcami :twisted:
:roll:
- Bad_Magick
- Juventino
A ja jestem bardzo niezadowolony. Jedyna szansa na porywajace mecze bedzie z Ajaxem. Bayern gra antyfutbol, na dodatek transmisji z ich stadionu nie da sie ogladac, fatalnie ustawione kamery. Bayern ma nowego trenera tak jak my wiec tutaj wszystko jest mozliwe. Ajax, jesli jest w formie to moze ograc kazdego. Miejmy nadzieje ze sie Rafael wykaze to moze wlodarze Juve sie nim ponownie zainteresuja.
Bardzo martwi mnie natomiast obecnosc Maccabi w tej grupie. Juventus wielokrotnie pokazywal ze nie potrafi grac przeciwko slabym druzynom(vide mecz eliminacyjny w Turynie) i boje sie ze moze jakies pkty potracic. Poza tym nie bedzie widowiska. Mialem nadzieje na Barcelone lub Liverpool, wtedy te mecze prawie na 100% bylyby w TV.
A troche poza tematem, jak to jest z tym Canale 5 ? Dlaczego majac Cyfre+ wyskakuje mi na kanale 157 ze Kanal jest obecnie niedostepny ? Interesuje mnie to poniewaz chetnie bym zobaczyl Juve w akcji w LM, a podejrzewam ze tam jest na to wieksza szansa, bo Polsat Sport to znowu bedzie sam Liverpool i Bayer puszczal.
Bardzo martwi mnie natomiast obecnosc Maccabi w tej grupie. Juventus wielokrotnie pokazywal ze nie potrafi grac przeciwko slabym druzynom(vide mecz eliminacyjny w Turynie) i boje sie ze moze jakies pkty potracic. Poza tym nie bedzie widowiska. Mialem nadzieje na Barcelone lub Liverpool, wtedy te mecze prawie na 100% bylyby w TV.
A troche poza tematem, jak to jest z tym Canale 5 ? Dlaczego majac Cyfre+ wyskakuje mi na kanale 157 ze Kanal jest obecnie niedostepny ? Interesuje mnie to poniewaz chetnie bym zobaczyl Juve w akcji w LM, a podejrzewam ze tam jest na to wieksza szansa, bo Polsat Sport to znowu bedzie sam Liverpool i Bayer puszczal.
- J1897
- Juventino
no JUVE trafił na jedną z dwóch teoretycznie najsilniejszych grup(druga to gr. C - Real, Roma, Bayer i Dynamo)... z Maccabi powinni sobie poradzić, natomiast bardzo ciężką przeprawę będą miweli z Bayernem i Ajaxem... drużyna z Monachium, mimo iż nie szło im w ostatnich latach w CL, to nadal klasowy i świetny zespół... do Ballacka, Ze Roberto, Makaaya, Deislera... doszli Haschemian, Frings no i oczywiście Lucio... to naprawdę świetna i zgrana od paru lat drużyna... Ajax natomiast nie zrobił jakiś spektakularnych transferów, lecz co jest, w ich przypadku(tak mi się wydaje) ważniejsze, nie pozbyli się żadnego kluczowego gracza z poprzedniego sezonu... zostali Sneijder, Grygera, Heitinga, Van Der Vaart, Ibrahimovic, Sonck... z nimi też nie będzie łatwo... jeśli Moggi sprowadzi jeszcze dwóch obrońców i pomocnika(bądź napastnika), to nie powinno być tak źle... sądzę, że powinni wyjść z grupy...
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2004, 19:05 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- juveluck
- Juventino
Mysle, ze nie jest zle. Moglismy trafic do trudniejszej grupy. Oczywiscie moglo byc tez lepiej ale nie mozemy narzekac. Jezeli chce sie znaczyc cos w Europie trzeba wygrywac z kazdym a juz napewno z Bayernem i Ajaxem. Bo to wlasnie z ta dwojka stoczymy walke o awans, nie czarujmy sie ze Izraelczycy nie maja za duzych szans, choc tez swoje potrafia.
Bayern ostatnie lata ma raczej slabo w LM, obnizyl tez loty w Bundeslidze, mysle ze to nie on ale Ajax bedzie naszym najgroznijszym rywalem. Holendrzy maja naprawde silna ekipe, w wiekszosci wlode wilki ktore chca udowodnic swiatu co potrafia. Erdivisie jest ich a w Europie tez moga duza zdzialac, mysle jednak, ze nie wiecej niz my.
Podsumowujac, przeciwnicy grac w pilke potrafa jednak my tez, dlatego jestem raczej dobrej mysli. Nie ustepujemy nikomu w grupie, moze nawet wszystkich przerastamy umiejetnosciami pilkarskimi
Bayern ostatnie lata ma raczej slabo w LM, obnizyl tez loty w Bundeslidze, mysle ze to nie on ale Ajax bedzie naszym najgroznijszym rywalem. Holendrzy maja naprawde silna ekipe, w wiekszosci wlode wilki ktore chca udowodnic swiatu co potrafia. Erdivisie jest ich a w Europie tez moga duza zdzialac, mysle jednak, ze nie wiecej niz my.
Podsumowujac, przeciwnicy grac w pilke potrafa jednak my tez, dlatego jestem raczej dobrej mysli. Nie ustepujemy nikomu w grupie, moze nawet wszystkich przerastamy umiejetnosciami pilkarskimi

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- _Jah
- Juventino
grupa a ~ deportivo, liverpool, monaco, olympiakos ~
bardzo silna grupa. najbardziej ciekawy jestem postawy druzyny z ksiestwa. nie chcialbym, aby zeszloroczny final okazal sie dla nich jedynie jednorazowym wyskokiem. lecz prawde mowiac, trafili na bardzo wymagajacych rywali. faworytem wydaje sie byc druzyna z el riazor. hiszpanie w kazdym sezonie graja swietna pilke i watpie, aby mieli problemy z awansem. outsaiderem grupy wydaja sie byc grecy. lecz ja bym bynajmniej nie lekcewazyl grekow, biorac pod uwage, ze w tym roku w sporcie, hellada moze liczyc na bardzo duzo od najwyzszego. wielka niewiadoma pozostaja the red's. zycze im jak najlepiej, lecz poprzeczka dla nich zalozona jest raczej zbyt wysoko.
grupa b ~ real, roma, bayerm, dynamo ~
o wielkim pechu moga mowic romanisci. po raz kolejny trafili na krolewskich. i po raz kolejny ich szanse na powodzenie w tej konfrontacji wydaja sie nikle. real jest w tej grupie zdecydowanym faworytem i bez problemu powinien zakonczyc rywalizacje na pierwszym miejscu. chociazby przez pryzmat historii nie radzilbym lupie lekcewazyc druzyn z leverkusen i kijowa. te druzyny, szczegolnie u siebie sa w stanie wprawic w oslupienie niemal wszystkich. mimo wszystko jednak zycze wicemistrzom calcio awansu z tej grupy.
grupa c ~ bayern, juve, ajax, maccabi ~
sama smietanka towarzyska nam sie trafila ; ). ajax to chluba holandii, zas bayern to niemiecki holywood. nigdy nie mialem okazji sledzic rywalizacji juventusu z monachijczykami. dlatego ciesze sie, ze bede mogl to wreszcie nadrobic(oby tego samego zdania byla TVP). bardzo trudno nam bedzie wywalczyc awans z tej grupy. nie ma co sie oszukiwac ; ). w poprzednim sezonie z ajaxem bez problemow poradzili sobie milanisci, wiec pozostaje nam wziac z nich przyklad. na mecze z takimi zespolami po prostu sie czeka. w takich spektaklach wszystko jest mozliwe.
grupa d ~ mu, lyon, sparta, fenerbahce ~
czerwone diably moga mowic o sporym szczesciu. zadna z wymienionych druzyn nie moze rownac sie z ekipa alexa fergussona. lecz walka o 2 miejsce, premiowane awansem zapowiada sie pasjonujaco.
grupa e ~ arsenal, panathinaikos, psv, rosenborg ~
bardzo nieobliczalna grupa. nikt nie stoi tutaj na straconej pozycji. faworytem rzecz jasna wydaja sie mistrzowie z highbury, lecz to wcale nie musi tak wygladac. zespol koniczynek, zwlaszcza na swoim terenie bedzie grozny dla wszystkich. podobnie rzecz ma sie z norwegami a o klasie zespolu psv eindhoven nie musze nikogo przekonywac. nie mniej jednak nie wzbudza ta grupa u mnie wiekszych emocji.
grupa f ~ barcelona, milan, celtic, szachtar ~
po raz kolejny o wielkim pechu moga mowic szkoci. po odpadniecu glasgow rangers(najwieksza niespodzianka elim.) to wlasnie na celticu spoczywa cala nadzieja szkockich fanow futbolu. lecz? no wlasnie.. na pojedynek barca-milan czekaja wszyscy sympatycy europejskiego futbolu. i jedni i drudzy poczynili ogromne postepy, i jedni i drudzy maja ogromne apetyty na zblizajacy sie sezon. druzyna lewandowskiego powinna stanowic jedynie tlo dla rywalizacji najlepszych.
grupa g ~ valencia, inter, anderlecht, werder ~
to jest moim zdaniem najbardziej wyrownana grupa. kazde zwyciestwo w niej bedzie mialo kolosalne znaczenie. mimo wszystko jednak obstawiam valencie i inernazionale ; ).
grupa h ~ porto, chelsea, psg, csk moskwa ~
duzo zalezy od postawy pilkarzy ze stolicy francji. przyznaje, ze bardzo licze na ich dobra dyspozycje. poza zasiegiem wydaje sie byc chelsea. nie zdziwilbym sie, gdyby obronca trofeum zakonczyl swoje zmagania juz na fazie grupowej. a moze to sa tylko moje zachcianki? sie okarze. trudne wyjazdy na moskwe, eht.
bardzo silna grupa. najbardziej ciekawy jestem postawy druzyny z ksiestwa. nie chcialbym, aby zeszloroczny final okazal sie dla nich jedynie jednorazowym wyskokiem. lecz prawde mowiac, trafili na bardzo wymagajacych rywali. faworytem wydaje sie byc druzyna z el riazor. hiszpanie w kazdym sezonie graja swietna pilke i watpie, aby mieli problemy z awansem. outsaiderem grupy wydaja sie byc grecy. lecz ja bym bynajmniej nie lekcewazyl grekow, biorac pod uwage, ze w tym roku w sporcie, hellada moze liczyc na bardzo duzo od najwyzszego. wielka niewiadoma pozostaja the red's. zycze im jak najlepiej, lecz poprzeczka dla nich zalozona jest raczej zbyt wysoko.
grupa b ~ real, roma, bayerm, dynamo ~
o wielkim pechu moga mowic romanisci. po raz kolejny trafili na krolewskich. i po raz kolejny ich szanse na powodzenie w tej konfrontacji wydaja sie nikle. real jest w tej grupie zdecydowanym faworytem i bez problemu powinien zakonczyc rywalizacje na pierwszym miejscu. chociazby przez pryzmat historii nie radzilbym lupie lekcewazyc druzyn z leverkusen i kijowa. te druzyny, szczegolnie u siebie sa w stanie wprawic w oslupienie niemal wszystkich. mimo wszystko jednak zycze wicemistrzom calcio awansu z tej grupy.
grupa c ~ bayern, juve, ajax, maccabi ~
sama smietanka towarzyska nam sie trafila ; ). ajax to chluba holandii, zas bayern to niemiecki holywood. nigdy nie mialem okazji sledzic rywalizacji juventusu z monachijczykami. dlatego ciesze sie, ze bede mogl to wreszcie nadrobic(oby tego samego zdania byla TVP). bardzo trudno nam bedzie wywalczyc awans z tej grupy. nie ma co sie oszukiwac ; ). w poprzednim sezonie z ajaxem bez problemow poradzili sobie milanisci, wiec pozostaje nam wziac z nich przyklad. na mecze z takimi zespolami po prostu sie czeka. w takich spektaklach wszystko jest mozliwe.
grupa d ~ mu, lyon, sparta, fenerbahce ~
czerwone diably moga mowic o sporym szczesciu. zadna z wymienionych druzyn nie moze rownac sie z ekipa alexa fergussona. lecz walka o 2 miejsce, premiowane awansem zapowiada sie pasjonujaco.
grupa e ~ arsenal, panathinaikos, psv, rosenborg ~
bardzo nieobliczalna grupa. nikt nie stoi tutaj na straconej pozycji. faworytem rzecz jasna wydaja sie mistrzowie z highbury, lecz to wcale nie musi tak wygladac. zespol koniczynek, zwlaszcza na swoim terenie bedzie grozny dla wszystkich. podobnie rzecz ma sie z norwegami a o klasie zespolu psv eindhoven nie musze nikogo przekonywac. nie mniej jednak nie wzbudza ta grupa u mnie wiekszych emocji.
grupa f ~ barcelona, milan, celtic, szachtar ~
po raz kolejny o wielkim pechu moga mowic szkoci. po odpadniecu glasgow rangers(najwieksza niespodzianka elim.) to wlasnie na celticu spoczywa cala nadzieja szkockich fanow futbolu. lecz? no wlasnie.. na pojedynek barca-milan czekaja wszyscy sympatycy europejskiego futbolu. i jedni i drudzy poczynili ogromne postepy, i jedni i drudzy maja ogromne apetyty na zblizajacy sie sezon. druzyna lewandowskiego powinna stanowic jedynie tlo dla rywalizacji najlepszych.
grupa g ~ valencia, inter, anderlecht, werder ~
to jest moim zdaniem najbardziej wyrownana grupa. kazde zwyciestwo w niej bedzie mialo kolosalne znaczenie. mimo wszystko jednak obstawiam valencie i inernazionale ; ).
grupa h ~ porto, chelsea, psg, csk moskwa ~
duzo zalezy od postawy pilkarzy ze stolicy francji. przyznaje, ze bardzo licze na ich dobra dyspozycje. poza zasiegiem wydaje sie byc chelsea. nie zdziwilbym sie, gdyby obronca trofeum zakonczyl swoje zmagania juz na fazie grupowej. a moze to sa tylko moje zachcianki? sie okarze. trudne wyjazdy na moskwe, eht.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- DamKam
- Juventino
Ja przed losowaniem marzylem zeby Juve spotkal sie z Bayernem, Sparta Praga i Maccabi !!!!! I prawie w 100% sie sprawdzilo
Zamiast Sparty jest Ajax.
Co do przeciwnikow:
Fc Bayern- te dwa mecze beda dla mnie szczegolne bo jak juz wspominalem moj brat jest za FCB i bedzie wojna w domu
Oczywiscie jest to najtrudniejszy przeciwnik w tej grupie i nie lekcewazyl bym ich, bo to naprawde solidna firma !!!!! Bayern sie strasznie wzmocnil: Lucio, Frings, Gorlitz.... bedzie bardzo ciezko :? Mysle ze FCB wyjdzie z grupy na 1 miejscu tuz przed nami !!!
Ajax- to przebojowa druzyna, ktora napewno bedzie walczyc z nami o 2 miejsce w grupie !!!! Ale mysle ze nasze doswiadczenie zwyciezy z talentami z Amsterdamu !!!!!
Maccabi- no tu nie powinno byc zadnych problemow !!!! Chociaz obawialbym sie jedynie tego, iz to druzyna z Izraela a jak wiemy tam jest niespokojnie i oby nie bylo zadnych problemow poza sportowych !!!!

Co do przeciwnikow:
Fc Bayern- te dwa mecze beda dla mnie szczegolne bo jak juz wspominalem moj brat jest za FCB i bedzie wojna w domu

Oczywiscie jest to najtrudniejszy przeciwnik w tej grupie i nie lekcewazyl bym ich, bo to naprawde solidna firma !!!!! Bayern sie strasznie wzmocnil: Lucio, Frings, Gorlitz.... bedzie bardzo ciezko :? Mysle ze FCB wyjdzie z grupy na 1 miejscu tuz przed nami !!!
Ajax- to przebojowa druzyna, ktora napewno bedzie walczyc z nami o 2 miejsce w grupie !!!! Ale mysle ze nasze doswiadczenie zwyciezy z talentami z Amsterdamu !!!!!
Maccabi- no tu nie powinno byc zadnych problemow !!!! Chociaz obawialbym sie jedynie tego, iz to druzyna z Izraela a jak wiemy tam jest niespokojnie i oby nie bylo zadnych problemow poza sportowych !!!!
- BiancoNerri_
- Juventino
Grupa A- jest słaba, ale wyrównana.Typ Deportivo i Liverpool
Grupa B:
Grupa wcale nie jest słaba, ale też nie bardzo mocna. Wiedziałem, że trafią znowu na Real M. To, że jesteśmy z Realem i Bayernem L. to plus bo mecze powinny lecieć w TV (z Realem na tvp, a z Bayernem wiadomo :na polsacie sport ) Myśle, że jeśli chcemy coś zwojować powinniśmy bez problemu wyjść z grupy.Typ Real i Roma
Grupa C-To grupa śmierci z Juventusem na czele
.Tutaj Maccabi powinno dostarczać pkt. Juve rozwali jednak tą grype, a o drugie miejsce powalczy Bayern i Ajax.Typ Juve i Bayern
Grupa D- Man. UTd znów ma szanse na 18 pkt. w grupie. Drugi rok z rzędu mają bardzo słabą grupe :evil: Typ Man. utd. i Lyon
Grupa E- Grupa też słaba, bo Arsenal i PSV już awansowały
Grupa F-Dobra grupa. Pierwsze miejsce pomiędzy Ac Milanem, a Barcą, 3 Celtic.
Grupa G-Bardzo dobra grupa. Valencia,Anderlecht i Werder to mistrzowie kraju. Werder osłabiony po odejścu Ailtona, ale będzie walczył. Tu mój typ to Valencie i Inter.
Grupa H-Wyrównana grupa. Mój typ to Chelseai PSG. Chociaż w Rosji cięzko będzie grać tym drużynom to niewiadomo.
Grupa B:
Grupa wcale nie jest słaba, ale też nie bardzo mocna. Wiedziałem, że trafią znowu na Real M. To, że jesteśmy z Realem i Bayernem L. to plus bo mecze powinny lecieć w TV (z Realem na tvp, a z Bayernem wiadomo :na polsacie sport ) Myśle, że jeśli chcemy coś zwojować powinniśmy bez problemu wyjść z grupy.Typ Real i Roma
Grupa C-To grupa śmierci z Juventusem na czele

Grupa D- Man. UTd znów ma szanse na 18 pkt. w grupie. Drugi rok z rzędu mają bardzo słabą grupe :evil: Typ Man. utd. i Lyon
Grupa E- Grupa też słaba, bo Arsenal i PSV już awansowały
Grupa F-Dobra grupa. Pierwsze miejsce pomiędzy Ac Milanem, a Barcą, 3 Celtic.
Grupa G-Bardzo dobra grupa. Valencia,Anderlecht i Werder to mistrzowie kraju. Werder osłabiony po odejścu Ailtona, ale będzie walczył. Tu mój typ to Valencie i Inter.
Grupa H-Wyrównana grupa. Mój typ to Chelseai PSG. Chociaż w Rosji cięzko będzie grać tym drużynom to niewiadomo.
- bblackk
- Juventino
Mnie wylosowana przez Juve grupa satysfakcjonuje. Nie ma co narzekać trafiliśmy dwóch średniaków europejskich i jeden europejski margines
Jeżeli Milan poradził sobie z Ajaxem a Real z Bayernem to dlaczego Juve miałoby sobie nie poradzić ?! Nie jest tak źle... mogło być gorzej
Nie trafiliśmy żadnej drużyny z wysp, a z tego co pamiętam zawsze się z "wyspiarzami" ciężko Bianconerim grało. Jestem optymistą myślę, że grupa dobra, nie ma co narzekać, Juve powinno sobie poradzić.