Capello żąda wzmocnień
- Gość
Szkoleniowiec Juventusu Turyn, Fabio Capello zgłosił się do działaczy zespołu Starej Damy z żądaniem kontynuowania kampani transferowej.
Charyzmatyczny Włoch chce, by w najbliższym czasie szeregi Bianconerich zasilili: Sol Campbell i Fabio Cannavaro, a także Czech Marek Jankulovski.
źródło
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=10051
W pełni sie z nim zgadzam. Obrona dalej nie gra najlepiej
sprowadzenie chociaż 2 piłkarzy z tej trójki strasznie wzmocnilo by JUVE!!!
Charyzmatyczny Włoch chce, by w najbliższym czasie szeregi Bianconerich zasilili: Sol Campbell i Fabio Cannavaro, a także Czech Marek Jankulovski.
źródło
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=10051
W pełni sie z nim zgadzam. Obrona dalej nie gra najlepiej

- Witund
- Juventino
Przed chwilą przeczytałem, ze Moggi po meczu z Djurgarden udzielal wywiadu, w którym powiedział że wykonali już pracę w mercato i nie potrzebują wzmocnień, jeśli to ma być prawda to zakładam temat: ,,Jedziemy odwiedzić Moggiego"
Mimo ze jestem pacyfistą i nie lubię agresji, chociaż by się mu pare słów powiedziało 8) a tak poza tym to podoba mi się zachowanie Capello, u Lippiego (z calym szacunkiem) żądań nie slyszalem.

And I wanna be anarchy!!! No dogs body!!!
- wojti-s
- Juventino
skoro trener żąda to Mogi powinien ich sprowadzić -to chyba ajsne. ALe sie zastanawiam jakd lugo oni u nas pograją ( wszyscy wkoncu oprócz Marka są jużw nieco zaawansowanym wieku..) ale jakby nei patrzec trzeba kogoś pozyskac i to kogos dobrego a nie pokroju C.Zanetti...
- juveluck
- Juventino
Ja jako kibic juve, rowniez sie ich domagam. Mimo ze zagralismy naprawde dobry mecz z Djurgarden bylo widac ze nasz obrona nadal kuleje, zwlaszcza jej srodek. Potrzebujemy klasowego srodkowego obronce jezeli chcemy cos wygrac w nadchodzacym sezonie. Cambelli Cannavaro to idealni kandydaci ale czy ich sprowadzimy?? Tego niesety nie wie zaden z nas. Jezeli tak, bedziemy mieli kompletna druzyne. Jezeli nie, to nie czarujmy sie nie mamy za duzych szans na sukcesy. Mowa jeszce o Jankulovskim, on rowniez moze sie nam bardzo przydac, na lewe skrzydlo gdyz najprawdopodobniej pozbedizemy sie Appiaha a optymalna pozycja Nedveda w Juve to srodek pomocy tuz za napastnikami. Moggi obiecywal wzmocnienia zobaczymy czy slowa dotrzyma, jezeli nie a sezon bedzie nie udany bedzie to w duzej mierze jego wina

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Pawciosss
- Juventino
To mi się podoba
Piłkarze ,których bezsprzecznie potrzebujemy (+ 1 napastnik ). Mówi się o Oddo ,Bonerze ,Cannavaro ,Cambellu (ale to tylko w wypadku ,gdy Appiah w drugą stronę ) ,ale chyba maksimum będzie kupno dwóch z tej czwórki. No i jeszcze Jankulovski co jest chyba priorytetem 8)
Tak przeglądam teraz strony włoskie i tam wszędzie piszą ,że możliwe jest odejśćie Zalayety :? Może nie jest to klasa Treze czy Dela ,ale cenię tego napastnika za to co dla nas zrobił. W dodatku Capello żąda wzmocnień ,a nie osłabień ,a na takie sobie raczej pozwolić nie możemy.

Tak przeglądam teraz strony włoskie i tam wszędzie piszą ,że możliwe jest odejśćie Zalayety :? Może nie jest to klasa Treze czy Dela ,ale cenię tego napastnika za to co dla nas zrobił. W dodatku Capello żąda wzmocnień ,a nie osłabień ,a na takie sobie raczej pozwolić nie możemy.
- knajt
- Juventino
mam pytanie czy tylko ja widze ze wy z juve najchetniej zrobilibyscie old bojow ? przeciez i tak mamy juz zaawansowany wiekowo tim po co jeszcze pchac w niego wypalonych zawodnikow pokroju canavaro czy tego cambella bez sensu w dodatku nikt ich nie dam nam za free wiec nie sztuka jest wywalic kasy i potem grac dziadkami troche rozumu !!!
a co do appiaha to pozwolenie na odejscie temu zawodnikowi to najgorsze z mozliwych rozwiazan przeciez nawet jesli on nie bedzie podstawowym grajkiem to za sezon jego wartosc podskoczy bo coraz wiecej o nim slychac a sprzdajac go teraz to ja nie wiem do czego dazymy ...
a co do appiaha to pozwolenie na odejscie temu zawodnikowi to najgorsze z mozliwych rozwiazan przeciez nawet jesli on nie bedzie podstawowym grajkiem to za sezon jego wartosc podskoczy bo coraz wiecej o nim slychac a sprzdajac go teraz to ja nie wiem do czego dazymy ...
No to hop
- paweł (neo)
- Juventino
Gdyby doszło do tych trzech transferów --wystawił bym Moggiemu pomnik..
Gdyby obydwaj sr. obroncy zasilili nasze szeregi mielibysmy bardzo silna i doswiadczona obrone, Bo Fabio jak i Sol to swiatowe marki a takich nam trzeba
Jesli kupilibysmy do tego Jankulovskiego , zyskała by na tym nasza ofensywa.
Stracilibysmy najprawdopodobniej Camoranesiego jak i Apiacha...ale czy to nie wyszło by nam na dobre..?? Pozyjemy zobaczymy..
Narazie niestety to tylko spekulacje..poczekajmy jeszcze kilka dni...
Gdyby obydwaj sr. obroncy zasilili nasze szeregi mielibysmy bardzo silna i doswiadczona obrone, Bo Fabio jak i Sol to swiatowe marki a takich nam trzeba
Jesli kupilibysmy do tego Jankulovskiego , zyskała by na tym nasza ofensywa.
Stracilibysmy najprawdopodobniej Camoranesiego jak i Apiacha...ale czy to nie wyszło by nam na dobre..?? Pozyjemy zobaczymy..
Narazie niestety to tylko spekulacje..poczekajmy jeszcze kilka dni...
- M.
- Juventino
No, no, no Moggi powiedział, że wzmocnienia muszą być
. Bo wygrana z Djurgardenem (bądź co bądź jeszcze nie najlepszą drużyną w Europie
) chwały nam nie przynosi. Ale Jankulovskiego, Campbella i Cannavaro chętnie bym widział w Turynie :-D
:roll:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Znamy Moggiego nie od dziś. Wiadomym jest, iż sprowadzenie 3 wymienionych zawodników jest nie realne. Gdyby przyszło 2 z nich, byłoby cudownie.
Od dawna marzy mi się Cannavaro. Dla mnie to wymarzony defensor i niech mi nikt nie mówi, że jest za stary czy coś. Dla mnie może on mieć 40 lat, ważne był był cały czas w tak wyśmienitej formie.
Dla mnie Campbell byłby alternatywą dla Cannavaro. Bo mając ich obu do wyboru, bez chwili zastanowienia, wybrałbym Fabio.
No i Janklulovski. Podoba mi się gra tego zawodnika. Już dawno zrobił na mnie dobre wrażenie, a na Euro dowiódł swej wartości.
A więc do dzieła Moggi! Jakby nie było, co podkreślił juveluck, transfery są wskazane!
Od dawna marzy mi się Cannavaro. Dla mnie to wymarzony defensor i niech mi nikt nie mówi, że jest za stary czy coś. Dla mnie może on mieć 40 lat, ważne był był cały czas w tak wyśmienitej formie.
Dla mnie Campbell byłby alternatywą dla Cannavaro. Bo mając ich obu do wyboru, bez chwili zastanowienia, wybrałbym Fabio.
No i Janklulovski. Podoba mi się gra tego zawodnika. Już dawno zrobił na mnie dobre wrażenie, a na Euro dowiódł swej wartości.
A więc do dzieła Moggi! Jakby nie było, co podkreślił juveluck, transfery są wskazane!

- bblackk
- Juventino
Jeszcze transfer Canavaro czy Jankulovskiego, potrafię sobie wyobrazić. Tak transfer Campbela jest dla mnie nierealny
Piłkarze Arsenalu niechętnie opuszczaja swój klub i są bardzo do niego przywiązani, co Wenger musiałby chyba oszaleć aby pozbyć się tak świetego defensora jakim jest Anglik (a tak pozatym to ile $$$ trzeba by było na takiego zawodnika wydać ??). Co do Canavaro to popiram przedmowcę
Narzekają niektórzy że stary i pada, ale jeżeli ma tak wymiatać w defensywie to nic tylko brać i grać