Ktorych 4 pomocnikow Juve nadaje sie najbardziej do 1 skladu
- Jołki
- Juventino
Jesli byl juz ten temat to uprzejmie przepraszam.
:-D
No wiec dla mnie tych czterech pomocnikow to:
Lewa pomoc-Gianluca Zambrotta/zmiennik-Alessio Tacchinardi
Srodkowa pomoc-De Rosa Emerson/zmiennik-Blasi
Ofensywny pomocnik-Pavel Nedved/zmiennik-Stephen Appiah
Prawa pomoc-Mauro German Camoransi/zmiennik-Oliver Kapo
Ruben Olivera mnie w zupelnosci nie przekonuje-poprostu gra tragiczna padake i jest oslabieniem Juve. Prosze o zweryfikowanie mojej opinii. Pozdrawiam.
:-D :-D
Zły pokój. Jako, że jesteś nowy, tym razme bez karteczki, ale następnym razem Ci się nie upiecze :twisted:
-Dragon-
drags, ktos kto sie rejestruje 21 maja, w sierpniu nie jest juz nowy :] ale twoja decyzja
mod-nazista, rybeq
Niestety ja nie mam litości
Litość sie juz skończyła
Oskar8
No tak, spojrzałem na liczbę postów zamiast na dateę rejestracji

Ruben Olivera mnie w zupelnosci nie przekonuje-poprostu gra tragiczna padake i jest oslabieniem Juve. Prosze o zweryfikowanie mojej opinii. Pozdrawiam.

Zły pokój. Jako, że jesteś nowy, tym razme bez karteczki, ale następnym razem Ci się nie upiecze :twisted:
-Dragon-
drags, ktos kto sie rejestruje 21 maja, w sierpniu nie jest juz nowy :] ale twoja decyzja
mod-nazista, rybeq
Niestety ja nie mam litości
Litość sie juz skończyła
Oskar8
No tak, spojrzałem na liczbę postów zamiast na dateę rejestracji

- Dionizos
- Juventino
Ktos tu nie ma bladego pojecia o Juventusie Turyn 8) . Taccha na lewej?? Byly prawy pomocnik? Appiah, z reguly defensywny pomocnik u Ciebie jako ofensywny. Olivera gra padake? W meczu z Djurgarden byl naszym najlepszym graczem... :xJołki pisze:Jesli byl juz ten temat to uprzejmie przepraszam.![]()
:-D
Ruben Olivera mnie w zupelnosci nie przekonuje-poprostu gra tragiczna padake i jest oslabieniem Juve. Prosze o zweryfikowanie mojej opinii. Pozdrawiam.![]()
![]()
:-D :-D
- WladeK
- Juventino
Niepodważalne miejsce w pierwszym składzie mają na pewno Nedved i Emerson. Zostaje jeszcze prawa strona i jedno miejsce w srodku. Myslę, że na prawej najlepszym rozwiązaniem byłby Camoranesi, który mógłby także schodzić do srodka. Lecz na pewno będzie musiał rywalizować o to miejsce z Kapo. W srodku chyba najlepszy byłby Apiah( o ile nie odejdzie) Zmiennikiem może być Tacchinardi. A więc moja pomoc wygląda tak: Nedved, Emerson, Apiah, Camoranesi i myslę, że jest to najsilniejsza formacja Juventusu.
- Lizard
- Juventino
Ja w ramach erraty, za Camora, wrzuciłbym na prawą flankę Zambrottę. Jest boski :-D 8)A więc moja pomoc wygląda tak: Nedved, Emerson, Apiah, Camoranesi i myslę, że jest to najsilniejsza formacja Juventusu.
- wErOn
- Juventino
Identycznie jak kolega WaldiWladeK pisze:Niepodważalne miejsce w pierwszym składzie mają na pewno Nedved i Emerson. Zostaje jeszcze prawa strona i jedno miejsce w srodku. Myslę, że na prawej najlepszym rozwiązaniem byłby Camoranesi, który mógłby także schodzić do srodka. Lecz na pewno będzie musiał rywalizować o to miejsce z Kapo. W srodku chyba najlepszy byłby Apiah( o ile nie odejdzie) Zmiennikiem może być Tacchinardi. A więc moja pomoc wygląda tak: Nedved, Emerson, Apiah, Camoranesi i myslę, że jest to najsilniejsza formacja Juventusu.

Nedved, Emerson, Appiah, Camonaresi
Spokojnie można powiedzieć, że to chyba najlepsza pomoc serie a obok Milanu :twisted:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Fedo
- Juventino
Według mnie pomoc powinna wyglądać tak:
Lewa pomoc:Pavel Nedved tjw.oczywiście :-D
Prawa pomoc:Mauro German Camoranesi
Defensywny pomocnik:Emerson oczywiście :-D
Ofensywny pomocnik:Ruben Olivera lub Kapo ale raczej ten pierwszy 8)
Lewa pomoc:Pavel Nedved tjw.oczywiście :-D
Prawa pomoc:Mauro German Camoranesi
Defensywny pomocnik:Emerson oczywiście :-D
Ofensywny pomocnik:Ruben Olivera lub Kapo ale raczej ten pierwszy 8)
- Raffikki87
- Juventino
Emerson
Zambrotta Kapo
Nedved
Zambrotta Kapo
Nedved
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Coldsoul
- Juventino
Zakladając że Zambrotta bedzie gral w obronie to moja pomoc wygladalaby nastepujaco:
lewa- nedved (olivera)
prawa- camor (kapo)
srodek- emerson (tachinardi)
srodek- appiah (blasi)
Oczywiscie jesli Zambro gralby w pomocy to on by rządzil na flance tylko nie wiem na której bo mozna teoretycznie dac go na lewą strone, na prawej stronie zostawic camora a srodek nedved- emerson.
lewa- nedved (olivera)
prawa- camor (kapo)
srodek- emerson (tachinardi)
srodek- appiah (blasi)
Oczywiscie jesli Zambro gralby w pomocy to on by rządzil na flance tylko nie wiem na której bo mozna teoretycznie dac go na lewą strone, na prawej stronie zostawic camora a srodek nedved- emerson.
- Bob
- Juventino
mój typ to
Zambro -Nedved -Emerson -Appiach
taka linia pomocy wydaje mi sie na chwilę obecna optymalną i najlepszą
Zambro -Nedved -Emerson -Appiach
taka linia pomocy wydaje mi sie na chwilę obecna optymalną i najlepszą
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Bakuś
- Juventino
i to jest najlepsza pomoc we włoszech tylko zastanawiam sie czy za appiaha niebył by lepszy Blasi a zambrotte przesunąc do obrony a na skrzydło wrzucic camora lub kapo nareszcie mamy poważną rywalizacje w 2 liniSting pisze:Nedved-------Emerson--------Appiah----------Zambrotta