Messina - Juventus 0:1
- Raffikki87
- Juventino
Dzi¶ o godz 20:30 Juve rozegra kolejny sparing tym razem z beniaminkiem Serie A - Messin± .Ciekaw jestem jaki wynik obstawiacie
Mój typ: Messina - Juventus 0 - 2
Del Piero
Trezegeut
Mój typ: Messina - Juventus 0 - 2
Del Piero
Trezegeut
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- mnowo
- Qualità Juventino
Ja mysle tez ze 2:1. Strzeli Trezeguet, a druga trudna powiedziec. Del Piero, moze Emerson...
Ale mysle ze wygrana w tym meczu, bez wzgledu na to czy to byloby 1:0 czy 3:2, podbudowalaby psychicznie zespol. No i kibicom dodalaby choc troche otuchy..
Mysle ze Juve jest w stanie wygrac ten mecz. Teraz wszystko w ich nogach.

Ale mysle ze wygrana w tym meczu, bez wzgledu na to czy to byloby 1:0 czy 3:2, podbudowalaby psychicznie zespol. No i kibicom dodalaby choc troche otuchy..
Mysle ze Juve jest w stanie wygrac ten mecz. Teraz wszystko w ich nogach.

- Jaro
- Juventino
Wszyscy jak dotąd typują wygraną Juve- i dobrze tylko żeby nam czasami znowu nie wpadł jakiś remis... :x :x :x
Ale jedno mnie napełnia optymizmem-nie ma Legro
Więc może bramki nie stracimy....może....
Mój typ 4-0 dla Juve :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ach ten mój niepoprawny optymizm...
Ale jedno mnie napełnia optymizmem-nie ma Legro

- M.
- Juventino
heheJaro pisze:Wszyscy jak dotąd typują wygraną Juve- i dobrze tylko żeby nam czasami znowu nie wpadł jakiś remis... :x :x :x
Ale jedno mnie napełnia optymizmem-nie ma Legro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie ma Legro to pewnie nie stracimy bramki (a przynajmniej kilku) :twisted: :twisted:
Według mnie nie powinniśmy mieć większych problemów i wygramy ten mecz tak 2:0, 3:0 i mam nadzieję, że bramkę strzeli Alex Del Piero, dobrze to na niego wpłynie może się przełamie. :-D
:roll:
- Pavel87
- Juventino
Wkońcu udało się wygrać i w końcu udało sie nie stracić bramki. No i brame znowu załadował Emerson!!!!!Zanosi sie na to że jego transfer to prawdziwy strzał w dziesiątke. Mimo że przeciwnik nie był najsilniejszy to wygrana napewno dobrze wpłynie na drużyne pod wzglądem psychiki. Pesotto w pierwszym składzie oznacza ża Jankulowsky jest już blisko :lol:
Forza Squadra Bianconera
- _Jah
- Juventino
nie rozumiem? zambrotta jest na zgrupowaniu kadry, wiec logiczne, ze jego miejsce na lewej stronie obrony zajal pesotto. ajt?Pavel87 pisze:Pesotto w pierwszym składzie oznacza ża Jankulowsky jest już blisko :lol:
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kolejny mecz, który nie daje nam większych powodów do optymizmu przed zbliżającym się sezonem. Już nawet po wypowiedziech Capello, można odczuć mały niekpokój.
Nie jest zaciekawie. Wygrywamy z, no nie oszukujmy się, słabym rywalem, przez wymęczone 1-0...Co bedzie jak przyjdzie nam sie zmierzyć z najlepszymi zespołami? :?
Nasza gra, jak i styl pozostawia wiele do życzenia. Nie chcę ostro krytykować wyników w meczach towarzyskich. Najważniejsze jak prezentujemy się w oficjalnych spotkaniach. Tu zresztą też nie zacieakwie...
Myślę, że powoli daje nam się we znaki brak aktywności w Mercato
Nie jest zaciekawie. Wygrywamy z, no nie oszukujmy się, słabym rywalem, przez wymęczone 1-0...Co bedzie jak przyjdzie nam sie zmierzyć z najlepszymi zespołami? :?
Nasza gra, jak i styl pozostawia wiele do życzenia. Nie chcę ostro krytykować wyników w meczach towarzyskich. Najważniejsze jak prezentujemy się w oficjalnych spotkaniach. Tu zresztą też nie zacieakwie...
Myślę, że powoli daje nam się we znaki brak aktywności w Mercato

- mnowo
- Qualità Juventino
Pewnie masz racje Ti_Amo... Jedyne z czego sie ciesze to to ze wstrzelilem sie z tym ze Emerson bramke walnie
Ale 1:0 to nie za bogato... :?
W kazdym razie niech to zwyciestwo zadziala na nich jak zastrzyk wiary w siebie i zmobilizuje do bardziej konkretnych i jednoznacznych zwyciestw...

W kazdym razie niech to zwyciestwo zadziala na nich jak zastrzyk wiary w siebie i zmobilizuje do bardziej konkretnych i jednoznacznych zwyciestw...

- Rafal Tarnacki
- Juventino
Mam nadzieje ze to zwyciestwo z Messina da im troche pewnosci siebie. Nie bylo moze zbyt przekonywujace ale dobre i to. To przeciez tylko towarzyski.
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!