Kto najlepiej na świecie wykonuje rzuty wolne????
- Pavel87
- Juventino
Próbowałem szukać tego tematu ale nie znalazłem. Jak juz był to sorry
No więc kto waszym zdaniem najlepiej na świecie wykonuje rzuty wolne. Moim zdanie jest to Van Hooijdonk(obietywna opinia). Pamiętam jak jeszcze grał w Feyenordzie grał to strasznie ładował z wolnych. Co wolny to gol. Jak ominałem kogoś ważnego w ankiecie to sorry
No więc kto waszym zdaniem najlepiej na świecie wykonuje rzuty wolne. Moim zdanie jest to Van Hooijdonk(obietywna opinia). Pamiętam jak jeszcze grał w Feyenordzie grał to strasznie ładował z wolnych. Co wolny to gol. Jak ominałem kogoś ważnego w ankiecie to sorry
Forza Squadra Bianconera
- mnowo
- Qualità Juventino
Ja tez zaglosowalem na Holendra. :? Chociaz uwazam, ze Nedved jest fenomenem, 8) Del Piero jest specjalista, 8) Zidane umie kropnac, Roberto Carlos jak przylutuje to czasem siatki malo nie wyrwie, ale wydaje mi sie, ze Van Hooijdonk ma rzuty wolne we krwi. Obiektywnie glosujac, musialem zaglosowac na niego. Gdybym pokierowal sie bardziej sercem niz rozumem to ze wszystkich komputerow w pracy wyslalbym glos na Nedveda... 

No jak to! A Paweł Bugała z Gornika Łęczna?Pavel87 pisze:Jak ominałem kogoś ważnego w ankiecie to sorry

- Ulisses
- Qualità Juventino
Jakoś nie zauważyłem go w ankieciemnowomiejsky pisze:wyslalbym glos na Nedveda...
- Van Hooijdonk
- Del Piero
- Zidane
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2004, 11:50 przez Ulisses, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bob
- Juventino
wedlug mnie jest to Carlos takiej petardy to nikt nieposiada a najpiękniejsza była bramka z Francją TEN BUMERANG jeszcze niewidziałem lepiej wykonanego wolnego
a wy widzieliscie jak tak to jaki???

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- mnowo
- Qualità Juventino
O bez kitu :shock: Ja nie moge, nie zauwazylem... :oops: ale to troche nie teges, Nedved powinien byc... :?Ulisses pisze:Jakoś nie zauważyłem go w ankieciemnowomiejsky pisze:wyslalbym glos na Nedveda...![]()
To prawda. Ta bramka to bylo cos... Ale i Van Hooijdonk nie odstaje za wiele od niego... [/quote]Ulisses pisze:Ja oddalem głos na D. Beckham'a i jest to obiektywna opinia. Po prostu widziałem za dużo bramek z wolnych w jego wykonaniu - a zwłaszcza utkwiła mi bramka w meczu z Grecją - el. MŚ, która w ostatnich sekundach doliczonego czasu dała awans Anglii.
- Ulisses
- Qualità Juventino
Czyli stwierdziłeś ta wypowiedzią jednoznacznie, że Van Hooijdonk jest gorszymnowomiejsky pisze:To prawda. Ta bramka to bylo cos... Ale i Van Hooijdonk nie odstaje za wiele od niego...

- Yuwe
- Juventino
Tez zaglosowalem na Van Hooijdonka. Beckhamp ma bardzo techniczne - celne strzaly ale niedosc silne taka jak potrafi Pierre. Nie lubie hama , juz mi sie przypomina ta bramka z Juventusem jak gral z Feyenordem w LM, co za 3 razem trafil pipipiip jak sie Bufon wkurzyl
Mimo wszystko to on moim zdaniem najlepiej kopie z wolnego, celnie a przy tym silnie.

- kouba
- Qualità Juventino
czyli wychodzi na to, ze na wszysktich komputerach w pracy masz osobne kontomnowomiejsky pisze:Gdybym pokierowal sie bardziej sercem niz rozumem to ze wszystkich komputerow w pracy wyslalbym glos na Nedveda...![]()

Wg mnie najlepiej wykonuje Becham. On jest stworzony do wolnych i moze kiedys karnych

- Lypsky
- Juventino
Jesli chodzi o wolne to najlepiej wykonuje je czlowiek z piknym fryzem grajacy w reklamach wszelkiego rodzaju i idol roznych Japonczykow i Chinczyko ktorzy buduja mu pomniki z czekolady czyli najbardziej przereklamowany zawodnik David Beckham.Sa dwie rzczy ktore robi dobrze dosrodkowania(w Realu juz mu to tak dobrze nie wychodzi jak w MU) i strzaly z rzutow wolnych.Jest jednym z wiekszych specjalistow.Co do pozostalych panow VH to nie to samo co kiedys.Jeszcze okolo 2-3 lata faul przed polem karnym dla niego byl bramka.Alex takze to juz nie to samo.Pamietam jakie rogale slal DP w roku 96.To bylo cos, zawsze wpadalo w samo okienko.
Co do Carlosa on wolnych nie umie strzelac.Jedynym jego atutem jest sila i czasami pilka polecia w swiatlo bramki a czasami moze zabic kogos na trybunach. Zidane strzela wole bez zarzutow czasami uda mu sie strzelic jakas bramke natomiast jak strzela z wolnych Tevez nie widzialem wiec wstrzymam sie odglosu.
Co do Carlosa on wolnych nie umie strzelac.Jedynym jego atutem jest sila i czasami pilka polecia w swiatlo bramki a czasami moze zabic kogos na trybunach. Zidane strzela wole bez zarzutow czasami uda mu sie strzelic jakas bramke natomiast jak strzela z wolnych Tevez nie widzialem wiec wstrzymam sie odglosu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mnowo
- Qualità Juventino
a chyba ze tak... nie nie, mam tylko jedno konto. Na bankkouba pisze:czyli wychodzi na to, ze na wszysktich komputerach w pracy masz osobne kontomnowomiejsky pisze:Gdybym pokierowal sie bardziej sercem niz rozumem to ze wszystkich komputerow w pracy wyslalbym glos na Nedveda...![]()
... tylko raz można głosowac z danego profilu, a nie IP

a tu masz racje... :oops: wybaczcie ludziska, chyba to przez ta zmiane pogody tak plote...Ulisses pisze:Czyli stwierdziłeś ta wypowiedzią jednoznacznie, że Van Hooijdonk jest gorszymnowomiejsky pisze:To prawda. Ta bramka to bylo cos... Ale i Van Hooijdonk nie odstaje za wiele od niego...Więc Twoja opinia nie była zbyt obiektywna. Powinieneś predzej napisac, że David Beckham nie odstaje za wiele przy Holendrze
, skoro uważasz, że VH jest lepszy...

- Pavel87
- Juventino
Zgadzam sie z tobą w stu procentach że Bekcham poza tym że dobrze strzela wolne i dobrze wrzuca nic więcej nie umie.Jest to jeden z najbardziej przereklamowanych piłkarzy.kouba pisze:Wg mnie najlepiej wykonuje Becham. On jest stworzony do wolnych i moze kiedys karnychMa doskonale wyćwiczoną dokładność podania/strzału, ale uwarzam ze po za tym to on nic nie potrafi zrobić na boisku! gdyby nie umiejetnosc rzutów wolnych(celnych wrzutek) to grałby w trzeciej Premiership.
Ale pozwole sie z tobą nie zgodzić że najlepiej karne strzela Bekcham. On ma tekie szczęście że zawsze uda mu sie strzelić w ważnym momencie(patrz mecz Anglia-Turcia) i potem wszyscy o tym następne pół roku o tym gadają. Napewno nie strzela z wolnych tyle goli co Hoojdonk
Forza Squadra Bianconera
- DamKam
- Juventino
Moim zdaniem (stwierdzam to z przykroscia) jest to David Beckham.
Jak sie przylozy to potrafi poslac pilke gdzie tylko chce. Szczegolnie piekne gole z wolnego strzelal jeszcze w ManUtd. Bo odkad gra w Realu to moim zdaniem zgasl i sie jakby mniej przykladal do gry. Kasa mu juz calkiem odbila do glowy !!!!
A Del Piero kiedys byl genialnym egzekutorem rzutow wolnych, potrafil nie gorzej niz Beckham uderzyc pilke np. w okienko no ale teraz...... kazdy zreszta sam wie
Ach.... jak sobie przypomne te jego bramki, szkoda ze juz stracil ten kunszt.
Jak sie przylozy to potrafi poslac pilke gdzie tylko chce. Szczegolnie piekne gole z wolnego strzelal jeszcze w ManUtd. Bo odkad gra w Realu to moim zdaniem zgasl i sie jakby mniej przykladal do gry. Kasa mu juz calkiem odbila do glowy !!!!
A Del Piero kiedys byl genialnym egzekutorem rzutow wolnych, potrafil nie gorzej niz Beckham uderzyc pilke np. w okienko no ale teraz...... kazdy zreszta sam wie

- djse
- Juventino
Ja uważam ,że wszyscy wymienieni Van Hoo... ,Beckham ,Carlos i Del Piero są zbliżeni pod względem skuteczności z wolnych. Del Piero i Beckham strzelają bardziej technicznie niż Carlos i Van H. ,a ,że urzekły mnie te "rogale" Del Piero głosuję na niego. Przypominają mi jak Barthez w Monaco wyciągał z siatki prawie za każdym razem jak Del Piero podchodził do wolnego w ćwiećfinale LM jeszcze w latach 90 XX w.
Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem