Kto będzie królem strzelców w sezonie 04/05 w Polskiej lidze
- Bob
- Juventino
no ja stawiam na Marka saganowskiego ale będzie mu trudno z Frankowskim i Żurawskim ale mam taką cichą nadzieje
ze to wałasnie Sagan będzie
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Dejwid23
- Juventino
Jeżeli Franek nie złapie jakiejś kontuzji i bedzie grał tak jak teraz to nikt go nie powstrzyma, nawet Sagan. ale znając życie Frankowski złapie jakąś kontuzje. Podobny zawodnik jak Alex w Juve. (obaj mają pecha do kontuzji)
Mam jednak nadzieje ze Franek zawojuje 1 lige z wisełką w tym sezonie.
Mam jednak nadzieje ze Franek zawojuje 1 lige z wisełką w tym sezonie.

Włochom gratulujemy JUVENTUSU
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ciężko odpowiedzieć na to pytania. Jak dla mnie największe szanse mają duety z Warszawy i Krakowa. Włodarczyk świetnie prezentowałsię w ubiegłym sezonie i w Widzewie i w Legii. O Saganie nic nie trzeba pisać. Jest świetnym napadziorem. Co do Wiślaków to w wysokiej formie jest obecnie Frankowski. Ale z nim to bywa różnie. Dziś strzela dwie bramki, a jutro pudłuje na "sam na sam" z bramką. Jest świetny, co do tego nie ma wątpliwości, ale moim zdaniem nie ma ustabilizowanej formy. Jednak to co pokazuje ostatnio robi wrażenie i na pewno jest jednym z głównych fawoytów do korony króla strzelców. Co do Żurawskiego to ja daje mu największe szanse. Już wczoraj pokazał w meczu z Łęczną, że jest w wysokiej forimie i myśle, że jeżeli nie zodbędzie tytułu króla strzelców, to będzie na pewno w czołówce, czego mu zresztą życze 8)
- Pavel87
- Juventino
Ja zagłosowałem na Franka bo wydaje sie że naprawdę jest teraz w formie, ale z drugiej strony trzeba pamiętać że to cały długi sezon i wiele może sie zmienić. Na pewno jak zawsze trzeba sie liczyć z Żurawskim(napewno strzeli z 15 ale czy to wystarczy). A może być też tak że pokaże sie jakiś młody napastnik
Forza Squadra Bianconera
- Mosiu
- Juventino
Teraz wskazanie króla strzelców to jak zabawa w totka ( w przeciwieństwie do Serie A , polska liga jest nieprzewidywalna )- najlepiej wrócić do tego tematu po kilku kolejkach , gdy bedziemy już mieli przeglad sytuacji . Na tą chwile widzę , że o korone bądą walczyli Frankowski i Żurawski. :twisted:
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- kubinho 10
- Juventino
Ja tam myślę że znów Żuram ale będzie mu ciężko jeśli Frankowski i Reiss będą w formie z końca poprzedniego :!: :!:
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Alessandro
- Juventino
Jezeli Frankowski utrzyma wysmienita forme jaka prezentuje obecnie to jest wielce prawdopodobne ze zdobedzie korone krola strzelcow.
- Koner
- Juventino
Na pewno w tym roku napastnicy stocza bardzo interesujaca walke o miano krola strzelcow tego sezonu. Mozna wymienic kilku ktorzy sa faworytami do tego zaszczytnego tytulu. Z powodzeniem mozemy wymienic Zurawskiego Frankowskiego Wlodarczyka Saganowskiego Jelenia Slusarskiego Reissa i innych ktorzy na pewno beda grozni. Moim zdaniem najpowazniejszym kandydatem sa jak zawsze Zurawski i Jelen Oczywiscie jezeli Frankowski utrzyma taka forme jaka prezentuje obecnie to bez watpienia on bedzie glownym napastnikiem w Wisle i naszej lidze oraz w reprezentacji Polski W to jednak szczerze watpie Jedno jest pewne Nasza liga dawno nie byla tak mocna Wystarczy popatrzec na druzyny i pilkarzy Trudno wskazac klub ktory spadnie i ekipy ktore beda wlaczyc w europejskich pucharach Wszyscy sie wzmocnili i wszyscy posiadaja wielkie ambicje Zapowiada sie bardzo interesujacy sezon
- JUVEFAN26a
- Juventino
Ja stawiam na Tolka Banana.
Ale tak na poważnie to pewnie wygra ktoś z pary Żurawski-Frankowski, choć ja bym chciał aby to był Ireneusz Jeleń.
Ale tak na poważnie to pewnie wygra ktoś z pary Żurawski-Frankowski, choć ja bym chciał aby to był Ireneusz Jeleń.
- white_wolv
- Juventino
No co do wysokiej formy Zurawia to sie nie zgodze..to jeden z moich ulubionych pilkarzy ale w meczu z Leczna to sie raczej nie popisal,psul duzo pilek,widzialem to z trybun i naprawde Zuraw jeszcze nie jest w optymalnej formie...UlTrAs pisze:. Co do Żurawskiego to ja daje mu największe szanse. Już wczoraj pokazał w meczu z Łęczną, że jest w wysokiej forimie i myśle, że jeżeli nie zodbędzie tytułu króla strzelców, to będzie na pewno w czołówce, czego mu zresztą życze 8)
A co do tytulu krola strzelcow to moim zdaniem zdobedzie go Frankowski,ktory mimo iz nie gra fenomenalnie technicznie to ma niesamowity instynkt i refleks,po prostu umie sie znalezc we wlasciwym mscu o wlasciwej porze..FRANEK!FRANEK!ŁOWCA BRAMEK! :twisted: