JUVENTUS CZY WISŁA??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Komu będziecie kibicowali (jeżeli dojdzie do takiego meczu)?????

JUVENTUS
87
79%
WISŁA
23
21%

Liczba głosów: 110
Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:25

Jutro losowanie 3 rundy eliminacji LM . Istnieje możliwość że Juve zagra z Wisełką , I CO WTEDY ???? Czy będziecie kibicowali Juventusowi czy Wiśle . Ja KOCHAM JUVE , ale jetem Polakiem ........ jak więc się zachować w takiej sytuacji ???? Chyba wyjde z domu i nie będe oglądał bo to byłby dramat . Tak więc lepiej , aby do takiej konfrontacji nie doszło . A Wy co o tym sądziecie i jak sie zachowacie ???? :twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:30

serce mowi ze wisla jako reprezentant ktraju ale rozum mowi ze juve.ale napewno jakby taki mecz mial sie odbyc to bym sie na nim zjawil (bo mam niedaleko) i siedzialbym w sektorze wloskim.ala ja wole do krakowa jechac na mecze grupowe z juve :D

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:31

ja zamkne oczy i wsadze w uszy stopery :P a jakby tak bylo to kibicowalbym juve ale lepiej zeby tak nie bylo ale mam przeczucia ze niestety.... :D

Obrazek
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:41

Zdecydowanie Juventus!! Jade na mecz :D

Obrazek
Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:44

Ja zdecydowanie kibicował bym Juventusowi. Ktos zapewne powie, że nie jestem patriotą. Wisła to poprostu nie jest mój ulubiony klub, ale chciałbym aby awansowali to ligi mistrzów, ale jeżeli trafią na Juventus to odpowiedz komu kibicuje będzie prosta: Juventus. To jest klub, który niemalże kocham. Gorzej by było gdyby Juventus spotkał sie z Legią.

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:46

Ja nie mialbym zadnych watpliwosci. Juventus i tylko Juventus. Ten klub kocham, temu klubowi kibicuje w kazdej chwili od zawsze. Wiselka niech by plynela nie przejmowalbym sie. Nawet jakby grali z klubem z mojego miasta tez mialbym to gdzies. Liczy sie tylko Stara Dama.

srali muszki będzie wiosna
Boncol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:48

Juve i tylko Juve
~~~
Od tego jest ankieta.Nabijanie.
ToMeK
~~~

NeoMaster

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:48

Jeśli by do takiej konfrontacji doszło to ja byłbym za JUVE (bo ja kocham JUVE). A poza tym jeśli po takim meczu przeszła Wisła niebyło by ciekawie bo polski klub gra prosty futbol i nie był by faworytem, a JUVE gra piękny futbol byłby faworytem i mecze z jego udziałem były by piękne a właśnie na takie mecze lubią chodzić kibice.
<<<<<JUVE FOREVER>>>>>

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:52

Ja tam nie mam klopotow bo jestem pol wlochem pol polakiem ale druzyna w ktorej sie zakochalem jest Juventus i dlatego bede na nich stawiac bo to druzyna gloda sukcesow a nie to co Wisla. Dlatego jak bedzie mecz to bede sie drzec FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE . :)

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
aLeX20042

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 20:55

NeoMaster pisze:Jeśli by do takiej konfrontacji doszło to ja byłbym za JUVE (bo ja kocham JUVE). A poza tym jeśli po takim meczu przeszła Wisła niebyło by ciekawie bo polski klub gra prosty futbol i nie był by faworytem, a JUVE gra piękny futbol byłby faworytem i mecze z jego udziałem były by piękne a właśnie na takie mecze lubią chodzić kibice.
<<<<<JUVE FOREVER>>>>>
Stary co ty gadasz ?? Wisła gra prosty futbol i nie było by ciekawe oglądanie meczu Wisły ?? A jak Wisełka grała jak ogrywała lepsze drużyny w pucharze UEFA ?? Może nie były ciekawe mecze jak np. pokonali po wspaniałym meczu Schalke ??!! Grecja w ME też nie była faworytem a jednak zrobiła coś, czego sie nikt nie spodziewał. Ja w meczu JUVE-Wisła sercem byłbym za JUVE, chociaż szkoda by mi było Wisły gdyby odpadła, bo co jak co ale super by było mieć wkońcu polską ekipe w LM.

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 21:19

Jeśli doszłoby do takiego meczu ja bez najmniejszego bólu serca byłybm za Juve, bo do Wisły nic nie"czuje" :D Co innego Gdyby doszło do meczu Juve-Widzew(w obecnej sytuacji to niestety tylko marzenia :cry: ). Wtedy przyznaje bez bicia że byłbym za Widzewem :oops: , bo kocham ten klub na równi z Juve a jestem Polakiem a nie Włochem

Forza Squadra Bianconera
aLeX20042

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 21:28

Pavel87 pisze: bo kocham ten klub na równi z Juve a jestem Polakiem a nie Włochem
To skoro jesteś Polakiem a nie Włochem to czemu w meczu JUVE-Wisła byłbyś za JUVE ?? hmmm Skoro do Wisly nic nie czujesz to chyba nie jestes Polakiem skoro byś nie kibicował polskiemu zespołowi. A jakby na to nie patrzec i Wisła i Widzew to Polskie zespoły.

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
Krupy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 21:35

ja bym był w 200% za Juve bo za Wisłą nie przepadam ... hmm trochę mało powiedziane nie przepadam ... gorzej by było na meczu Juve-Legia ... to by był dylemat ... a co dopiero Juve - Zagłębie Sosnowiec ... wtedy to na Ludowym bym siedział na kratach z szalikiem zeszytym z dwóch - połowa Juve, połowa Zagłębia

ObrazekObrazekObrazekObrazek
czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 21:40

ja w takim meczu bym był neutralny

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 21:46

Hm lubię Wisłę, ale kocham Juve. Jeżeli to się zdaży, to będe kibicował Juve, ale nie będe się złościł gdy np. Wisła strzeli bramkę.

ODPOWIEDZ