Transfery Chelsea

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto najwiekszym wzmocnieniem Chelsy??

Można wybrać tylko 1. opcję

20
33%
18
30%
20
33%
2
3%

Liczba głosów: 60

camor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 14:28

Witam WSZYSTKICH Ciekaw jestem kto wg Was jest najwiekszym wzmocnieniem w Ekipie Chelsea ??

Wg mnie , najwiekszym wzmocnieniem moze okazac sie niesamowity Holender Arjen Robben , poniewaz to co pokazal na ME to bylo naprawde niesamowite ....A na dodatke jest mlody , wiec naprawde wielka kariera dopiero przed Nim 8)

Co Wy o tym sadzicie ?? :)

Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 14:32

Dla mnie najlepszy jest Kezman - świetny snajper , który może powalczyć o koronę króla strzelców w Premiership. :twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
aLeX20042

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 14:54

Dla mnie oczywiście również Mateja Kezman. Świetny napastnik 8) . Ja porównałbym go z Ruud'em van Nisterlooy'em ( czy jak tam sie pisze ) . Bede z zaciętą ciekawością przyglądał się grze Kezmana.

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
camor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 15:30

Kezman...oczywiscie jest dobrym pilkarzem , tylko z tego co mi sie wydaje , to on musi dostac pilke zeby strzelic barmke(bramki)....wiec jego wspolpraca z Robbenem (o ile beda razem wystepowac) moze byc imponujaca...i niebezpieczna do innych klubow :?

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 16:02

Wszystkie wzmocnienia sa wielkie ale jezeli ma sie tyle kasy co rusek to mozna kazdego kupic;d teraz chelsea bedzie bardzo grożna ale kasa to nie wszystko ;d juve bedzie lepsze;d a ruskowi sie niedlugo pewnie znudzi;d:)

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 16:02

Zakupy The Blues wyglądają imponująco. Ciekawy jestem postawy ich w nadchodzącym sezonie. Czy starczy to, aby zawojować Premiership? Manchester i Arsenal mają bardzo groźnego konkurenta..

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 16:05

Oczywiscie Robben moze byc swietnym zakupem Chelsea. Szczegolnie po tym co pokazal na Euro 2004. Gral znakomicie. Ja mysle ze Mateja Kezman bedzie krolowal w ataku razem z Didierem Drogba. Nie zagrali na Euro ale mieli swietne sezony w swoich bylych klubach. Kezman, o ile sie nie myle byl krolem strzelcow ligi Holenderskiej. A Drogba tez sporo goli strzelil w Marsylii. Jak na razie transferow tylko pozazdroscic.
:)

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 16:25

A wyglada na to ze to jeszcze nie koniec. Chelsea wlasnie sprowadzila Tiago. No naprawde te transfery pokazuje ze londynski klub bedzie sie liczyl w tym roku nie tylko w Prmiership ale i w Champions league.

źródło:http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=31127

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 16:48

Zagłosowalem na Kezmana :), tylko nie wiem czy dobrze zrobiłem :? , bo jak kazdy miałem dylemat Kezman- Robben-Drogba.Oczywiscie jest to ogromne wzmocnienie dla Chelsea :evil: tylko czy będzie ona taka graoźna :lol: , oczywiście pojedynczych piłkarzy ma świetnych, ale...takie same gadanie było w tamtym roku , ze klub z Londynu każdego pokona :wink:.Ja bardziej bym się przychylał do tego, iż Chelsea zmarnuje Drogbe i Kezmana :evil: tak, jak Crespo i Mutu, nie wiem jak będzie z robbenem :?.

Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 17:00

Moim faworytem do najlepszego transferu Chelsea jest sprowadzanie Kezmana. Jest to bardzo dobry napastnik a udowodnil to dwoma swietnymi sezonami w PSV. Kezman strzela wiele bramek i nadszedl juz czas zeby odejsc z PSV do wiekszego klubu. Miejmy nadzieje ze w Chelsea pokaze jeszcze wyzsza klase.

Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 17:24

Moim zdaniem najlepszym ich posunieciem było sprowadzenie Robbena. Jest to poprostu wielki talent, jeżeli nie zostanie on zmarnowany, a mam nadzieje, że to sie nie stanie bo bardzo go lubie. Robben może stać sie juz wkrótce najlepszym lewym pomocnikiem świata.

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 19:03

ja, jak i większość, która się tu wypowiedziała, uważam, że najlepszym transferem Chelsea jest jak narazie Mateja Keżman... jest to świetny napastnik(szybki, zwinny), który napewno będzie przeciwieństwem Crespo z zeszłego sezonu... jego współpraca z Robbenem i Drogbą powinna się nieźle układać... myślę, że w tym sezonie mogą wygrać Premiership...

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 19:56

Jak dla mnie na równym poziomie są Robben, Drogba i Kezman. Uważam tych trzech piłkarzy za wielkie gwiazdy i myśle, że moga poprowadzić Chelsea na szczyt. Jak dla mnie wielkim wzmocnieniem jest również trener Mourino (jeżeli dobrze pisze) Trener młody a jednocześnie już bardzo doświadczony, który zdobył już najważniejsze klubowe trofeum na starym kontynencie. Wracajac do piłkarzy to niech drżą obrońcy klubów Angielskich... jak dla mnie atak Drogba=Kezman będzie jednym z najlepszych duetów napastnikó w europie. (Przynajmiej na papierze, okaże się dopiero jak się spiszą) Robbena po ME nie trzeba reklamować. Jest on świetnym pomocnikiem, który znakomicie potrafi wykładac piłki napastnikom. A jeżeli ma się jeszcze takich napastników to nic tylko wygrywać, wygrywać, wygrywać...

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 20:09

Chelsea rosnie w sile teraz jescze podobno tiago wiec mocny mlody sklad najlepszy z tych wzmocnien według mnie jest Robben jest znakomitym pilkarzem udowodnil to na EURO :) geniusz :)

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 11:59

Robben , dla mnie świetny zawodnik co potwierdził na euro
Drogba tez bedzie wielkim wzmocnieniem ale Robben lepszy

Dawniej Virus[Mauro].
ODPOWIEDZ