Juventus - Reprezentacja Salice Terme 4:0
- ForzaJuve
- Juventino
Dzisiaj (sobota 10.07.04) Juventus rozegral swoj pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera-Fabio Capello.Przeciwnikiem Juventusu byla Reprezentacja Salice Terme- regionu w ktorym Bianconeri przygotowuja sie do nowego sezonu.Pilkarze Juventusu wygrali 4-0 (1-0).Dwie bramki strzelil Fabrizio Miccoli, po jednej Alessio Tacchinardi i Ruben Oliveira.
Juventus wystapil w skladzie:
Avitabile-- Ferrara, Zebina, Iuliano, Pessotto-- Oliveira, Tacchinardi, Brighi, Kapo;-- Miccoli, Zalayeta
Rezerwowi: Scarzanella, Clemente, Paolucci, Birindelli, Legrottaglie, Rossi, Cavagna, Marchisio, Chiellini, Baiocco
Po przerwie trener Juve dokonal 4 zmian- na boisko weszli: Legrottaglie, Baiocco, Chiellini i Birindelli, natomiast zeszli:Iuliano, Kapo, Pessotto oraz Zebina.
Juventus wystapil w skladzie:
Avitabile-- Ferrara, Zebina, Iuliano, Pessotto-- Oliveira, Tacchinardi, Brighi, Kapo;-- Miccoli, Zalayeta
Rezerwowi: Scarzanella, Clemente, Paolucci, Birindelli, Legrottaglie, Rossi, Cavagna, Marchisio, Chiellini, Baiocco
Po przerwie trener Juve dokonal 4 zmian- na boisko weszli: Legrottaglie, Baiocco, Chiellini i Birindelli, natomiast zeszli:Iuliano, Kapo, Pessotto oraz Zebina.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2004, 21:00 przez ForzaJuve, łącznie zmieniany 4 razy.
- Coldsoul
- Juventino
Bardziej niz z zwyciestwa ciesze sie z postawy nowych nabytkow juve- Kapo, Brighiego i Zebiny. podobno zagrali bardzo dobrze. a co do samego wyniku- czego innego mozna sie bylo spodziewac w takim spotkaniu??
- Umpa
- Juventino
Wiltord to była plota jakich wiele i tyle na ten temat. Gdie on miałby grać - mamy Camora, Nedveda, Zambiego i Kapo - przynajmniej 3 z nich to według mnie lepsi skrzydłowi od niego i oprócz Nedveda młodsi, w ataku nie grał by również co chyba jasne, a do grzania ławy to on nam nie potrzebny.
A co do meczu to ciekawe że Lagro nie grał w pierwszym składzie - ciekawe czy dostanie od Capello w nadchodzącym sezonie drugą szansę na pokazanie swoich umiejętności.
A co do meczu to ciekawe że Lagro nie grał w pierwszym składzie - ciekawe czy dostanie od Capello w nadchodzącym sezonie drugą szansę na pokazanie swoich umiejętności.
- Wojtom
- Juventino
Bardzo dobrze, że zaczynają wygrywać juz mecze !!
A co to za zawodnicy ? Avitabile,Scarzanella ? Nie slyszalem o nich
Ale jakby byli wszyscy z podstawowego to byłoby z 8-0
8)

A co to za zawodnicy ? Avitabile,Scarzanella ? Nie slyszalem o nich

Ale jakby byli wszyscy z podstawowego to byłoby z 8-0

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Są to zawodnicy z drużyn młodzieżowych, którzy na czas nieobecności naszych gwiazd są do dyspozycji Capello. Wkońcu nie będzie gral 11 zawodnikamiwojtom11 pisze:
A co to za zawodnicy ? Avitabile,Scarzanella ? Nie slyszalem o nich![]()
Co do samego meczu to rywal z najniżej półki. Zwycięsto cieszy jak każde, aczkoliwek ten uśmiech nie jest zbyt duży 8)

2 gole Miccoliego, 1 Taccha, który miał kontuzję kolana w końcówce sezonu i 1 gol Olivery, który zapewnie nie zagra u nas w przyszłym sezonie.
P.S Nie stracilismy bramki 8)

- BIANCONERI
- Juventino
W takich meczach liczy się przede wszystkim zgranie,a w obecnej sytuacji Juventusu zapoznanie trenera z zawodnikami(oczywiście nie wszystkimi,poniewaz największe gwiazdy grały na Mistrzostwach Europy,a Montero bierze udział w Copa America).Możlie,że ten mecz da odpowiedź Capello kto powinien zostac w kadrze,a z kim należało by się pożegnać.Dziwi mnie tylko jedno,a mianowicie obecność w składzie Baiocco(wszedł na boisko w drugiej połowie),z tego co wiem miał on być wypożyczony do Messiny.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- PiontaS
- Juventino
Moim zdaniem także Capello powinien dać się rozegrać młodzieży ale też gwiazdy nie grały ponieważ jeszcze da im odpocząć po ME . Wynik bardzo mnie cieszy :-D Chociaż rywal nie był zbyt wymagający ale zwyciestwo w dodatku 4-0 musi cieszyć :-D
:-D
:-D