Widzew w 2 lidze:)

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 19:01

Widzew Łódź jest pierwszym spadkowiczem z ekstraklasy. Komisja Odwoławcza ds. Licencji PZPN postanowiła, że łódzki klub na 100% nie otrzyma licencji na grę w ekstraklasie.

Z tego sie bardzo bardzo ciesze bo nie nawidze tego klubu. Pewnie spora grupka z was mnie za to potępi ale mam swoje powody i są one dośc poważne by nienawidzićtego klubu. A oto link do strony gdzie podana jest informacja o tym ze Widzew będzie grał w 2 lidze:)
http://pilka.interia.pl/news?inf=507791

Czy to tak trudno zalozyc temat w pokoju odpowiadajacym mu?
Ostrzezenie - zly pokoj
ToMeK

uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 19:11

Spoko, ale pomyliłem sie nie za bardzo wiedziałem w którym pokoju mam zamieścić tą wiadomość na przyszłość będe lepiej uważał.

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 19:35

uszaty pisze:Spoko, ale pomyliłem sie nie za bardzo wiedziałem w którym pokoju mam zamieścić tą wiadomość na przyszłość będe lepiej uważał.
Mam nadzieje,chociaz czy to tak trudno poczytac notki opisujacy dany pokoj?Jeszcze w dodatku zalozyles temat w pokoju KIBICE,ktory byl najmniej odpowiednim pokojem ze wszystkich znajdujacych sie :?
Tego tematu juz nie poruszamy.Prosze dyskutowac na temat autora.

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 09:52

No jasne uszaty - lepiej niz z ligi spadnie slynny i zasluzony Widzew niz jakies Swity Nowy Dwor, Gorniki Polkowice czy Gorniki Leczna... :?

Ty chyba nie rozumiesz czym jest football - ja pochodze z Galicji, nienawidze Celty Vigo, ale czulismy sie jako kibice dosc nieswojo gdy okazalo sie, ze zabraknie meczow z nimi w przyszlym sezonie.

Poza tym radze czasami zerknac do slownika ortograficznego :?

BTW: ten topic jest po prostu zalosny

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 10:16

Żal mi Widzewa i jego kibiców, wiem jak to jest kiedy ukochana drużyna spada do niższej ligi. Ekstraklasa bez Widzewa będzie dziwna.
Czekamy na wasz powrót!

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 10:18

Zupełnie nie rozumiem autora topicu... Jestem fanem Widzewa od kilku dobrych lat i wcale nie cieszył bym się gdyby to Legia, Wisła czy inny zasłużóny klub spadł do II Ligii... Mam nadzieje że Bońek dotrzyma obietnicy i wyciągnie Widzew z tych kłopotów i za 2 lata znów ujrzymy RTS w naszej ekstraklasie...

★ ★ ★
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 11:09

El_chico_a_Coruna pisze:No jasne uszaty - lepiej niz z ligi spadnie slynny i zasluzony Widzew niz jakies Swity Nowy Dwor, Gorniki Polkowice czy Gorniki Leczna... :?
zgadzam się... Wkońcu Widzew jest jednym z najlepszych klubów w Historii Polsjkiej ligi. Choć nie lubie Widzewa to szkoda mi ich, bo na pewno nie zasłużyli na taki los. Domyślam się co czują kibice Widzewa. Ja też się tak czułem kiedy trzy lata temu rozwiązano mój ukochany klub z mojego miasta. Mam nadzije, że Widzew szybko wróci w szeregi pierwszoligowców tak samo jak inne zasłóżone kluby z polskiej ligi. Mam tu na myśli chociażby ŁKS, Ruch Chorzów czy też Cracovie

Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 11:40

Jeszcze nie wszystko stracone :
Wczoraj Andrzej Pawelec, jeden z udziałowców klubu, po raz kolejny potwierdził, że jest gotów oddać akcje Zbigniewowi Bońkowi. – Nie chcę się kurczowo trzymać akcjonariatu. Mogę w każdej chwili i każdym miejscu oddać je Zbyszkowi. Teraz ruch należy do drugiego właściciela piłkarskiej spółki – dodał Pawelec.

Udziałowiec drużyny z al. Piłsudskiego jak zwykle jest pełen optymizmu.

– W chwili obecnej najważniejsze jest wygranie meczu w Warszawie z Legią i utrzymanie się w ekstraklasie. Jeśli tego dokonamy, to jestem przekonany, że Widzew otrzyma pierwszoligową licencję – powiedział
Wiem , że szanse są minimalne , ale zawsze jakieś są .
A tu słowa Bońka :
Jeśli szefowie Widzewa zrzekną się swoich udziałów, znajdę sponsora dla łódzkiego klubu - mówi nam Zbigniew Boniek. To oznacza, że Zibi, mieszkający na stałe we Włoszech, myśli poważnie o powrocie do polskiego futbolu - pisze Życie Warszawy.

- Zewsząd słyszę zapewnienia, że główni udziałowcy Widzewa (Andrzej Pawelec i Andrzej Grajewski - przyp. red.) chcą oddać za darmo swoje akcje. Świetnie, tylko dlaczego ciągle brakuje konkretów? Nie zamierzam od nikogo kupować udziałów. Jeśli panowie Pawelec i Grajewski zrzekną się swoich praw do klubu, w obecności notariusza i przedstawicieli miasta, mogę spróbować pomóc Widzewowi. Nawet jeśli spadnie do drugiej ligi - dodaje.

- Znajdę sponsorów gotowych finansować Widzew. Ale powtarzam, sytuacja musi być czysta. Prezes Grajewski sam musi zrzec się swoich ośmioletnich praw do wpływów za transmisje telewizyjne, transfery, napisy na koszulkach piłkarzy itd.

Jeśli dobrze pójdzie to Widzew za dwa lata będzie walczył o mistrza :) .
[/code]

Sempre a Solamente Juventus!!!
Silent

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 12:03

I tak kibicuje i bede kibicowal Widzewowi. A Widzieliscie zachowanie kibiców Legii wczoraj po meczu z Lechem? normalnie pełna kultura, jełopy jedne.

Marcelinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 15:06

(L)(L) ja widzewa nienawidze ale głupio gdy go nie będzie w I lidze(L)(L)

kowal1990

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 15:12

SZKODA HISTORIA IDZIE W 2 LIGE

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 15:19

Mili piekna historie ktora beda mogli sie chwalic w drugiej lidze 8) I tak po sezonie odchodza wszyscy pilkarze. Bardzo mi Widzewa zal 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 15:26

płacz =>nerw=>smut !! zal zal ale coz zrobic kocham widzew tak jak Juve ale niestety spadedł do II ligi coz za 2 lata powroci znow Widzew niech powroci taki jak był w czasach swojej świetlnosci silny jak zawsze :-D

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 16:36

Ja bardzo lubie Widzew jego historia jest piekna i nie kazdy klub moze sie taka pochwalić :!: szkoda ze prezesi taki wielki klub liczacy sie w Europie zniszczyli ale trudno takie zycie i jezeli to jest prawda ze Widzew juz napewno zleci to życze mu jak najszybszy powrót do 1 ligi :wink:

Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 16:43

Ja się bardzo cieszę :twisted:
Nie będe używał wulgarnych słów ale na rts bo nie mogę :evil: więc powiem krótko :
Żegnaj widzew i nidy nie wracaj :D

ODPOWIEDZ