Ottmar Hitzfeld trenerem JUVE?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
fruwak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 maja 2004, 10:53

Chciałbym abyście wypowiedzieli się na temat może abstrakcyjny: co byście powiedzieli, aby na ławce JUVE zasiadł Ottmar Hitzfeld?Ja uważam go za jednego z trzech najlepszych trenerów na świecie obok Lippiego i Capello (Ferguson i Wenger to menedżerowie).Uważam,że tylko On jest w stanie poukładać drużynę tak jak jego poprzednik.

del_marcus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 maja 2004, 11:02

chyba nie widziałeś jak grał Bayern z tą szybkością rozgrywania akci to Juve by sie w pierwszej 10 nie zmieściło.

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2004, 11:17

Lippi powiedzial, ze nastepnym trenerem bedzie ktos kto dobrze zna to srodowisko - jak myslicie - mial na mysli Vialli'ego??pozdrawiam

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2004, 12:02

Ottmar Hitzfeld :?: :?: Dla mnie zdecydowanie nie. Dla mnie on juz się wypalił jako trener. W przeszłosci był zdecydowanie jednym z najlepszych trenerów. Obecnie jednak z Bayernem nie robi wyników. A poza tym wg mnie on charakterem nie pasuje do Juve. Gdybysmy mieli grać taką gre, jaką obecnie gra Bayern, to napewno nie tym składem. Mam nadzieje, że Deschamps zostanie trenerem Juve.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2004, 13:29

ech.. ja ogolnie nie lubie Bayernu ale pisalem juz o tym na forum. Z calym jednak szacunkiem dla Hitzfelda - moze myslec juz tylko o emeryturze. Z Bayernem idzie mu katastrofalnie, druzyna nie potrafi sie poukladac, brak im dynamiki- juz wole LIPPIEGO!! Poza tym tak jak juz bylo powiedziane Deszamp :D (lubie go tak pisac) :D lub Vialli sa dobrymi kandydatami

RaYo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2004, 14:06

B :shock: ez obrazy ale chyba tu kogo[ straszy!!!

JUVE PER SEMPRE.
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2004, 14:07

NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE :!: Niechce żadnego trenera który trenował niemiecki klub przez tak długi okres czasu... Jak dla mnie Hitzfeld wogóle nie nadaje się do innej ligi jak tylko niemiecka... I jakoś nie zgadzam się ze stwierdzeniem że jest jednym z najlepszych trenerów w Europie...

★ ★ ★
robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2004, 14:29

czego to juz my nie wymyslimi ehehehe dobre no fergusona to bym nie zaliczył do jadnego z najlepszych no ale ja wiem co do Otthmara to sam niewiem ;/ ale sadze ze jak co to i tak ma nikłe szanse

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2004, 12:47

Ja wam powiem, że Ottmar nie pasuje do Juve, takie jest moje zdanie. Przez ostatnie dwa lata ledwo mu szło z Bayernem, nie wiem, moze w Juve by było inaczej, ale niemcy sie nie sprawdzaja we Włoszech, moim zdaniem do Juve pasowałby taki trener, który był kiedys związany z Juve, albo w podobnym klubie, myśle tu np. o Viallim, Trapattoni.

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2004, 13:01

O nie nie nie ! To by bylo chyba najgorsze rozwiazanie z mozliwych ! Styl, w jakim graja drużyny przez niego prowadzone nie pasuje zupelnie do Juve. Poza tym efektywny to on byl kilka sezonow temu, a jak jest teraz to wszyscy widza - z grupy w Lidze Mistrzow wyjsc nie moga i mistrzostwa Niemiec tez nie bedzie. Nie, nie, nie - i jeszcze raz NIE !! Pozatym juz jest Deschamps i z tego powinnismy sie cieszyc.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2004, 14:45

YoUri` pisze: Pozatym juz jest Deschamps i z tego powinnismy sie cieszyc.
Tak jest.Deschamps najbardziej nadawał sie na to stanowisko.Hitzfelt po tym sezonie bardzo stracił w moich oczach i według mojego przekonania Juve w następnym sezonie nawet nie zakwalifikowałoby sie do europejsckich pucharów.

Tak szczerze to on nawet nie przyszedł mi do głowy jako następca Lippiego.. :lol:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2004, 15:49

Ogólnie to nie jestem zwolennikiem tamtów, ,,co by było gdyby...''. To zwykłe gdybanie, które i tak nie znajdzie sowjego końca.
W zasadzie zgadzam się z przedmówcami. Hitzfelt to dobry szkoleniowiec, jednak pod żadnym względem nie widze go w roli naszego trenera. Styl gra jaki on preferuje, mija sie z naszym. On do nas poprostu nie pasuje.
Pozatym jak wspomniał YoU'ri praktycznie mamy już Deschampsa, więc nie ma co rozmyślać nad tym, kto może zająć stanowisko Lippiego.

P.S Wicior, zmień avatarek... :? To taka moja mała sugestia, poprzedni był o wiele lepszy... :wink:

Obrazek
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2004, 16:22

Ja podziękuje panu OH bo po prostu bym tego nie scierpiał jak na ławce Juve usiadł by Szwab(chyba ,że by preferował inny styl gry ostatecznie :wink: ) ten styl jest jak tłuczki po prostu - tłuką tłuką - żenada NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2004, 20:58

Wrzyciu nie chciałbym go w Juve.Nie nadaje sie on na trenera i tyle.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2004, 22:45

Najlepiej będzie jak od Niemieckich piłkarzy oraz trenerów będziemy trzymać się z daleka. Chyba bym wpadł w depresje gdyby Otmar był naszym trenerem. Myślę że nie ma on żadnych szans. Raczej wezmiemy kogos kto byl zwiazany z wloskim srodowiskiem. Deschamps jest moim faworytem. Z chęciom przyjął bym także Vialliego. Hitzfeld nigdy nie był związany z włoską piłką, nie zna klubu, piłkarzy, działaczy i nie kocha Juventusu tak jak Didire i Vialli. Hitzfeldowi mówię NIE.

ODPOWIEDZ