Deschamps nowym trenerem Juve
- PABLO
- Juventino
Didier Deschamps - trener AS Monaco od nowego sezonu będzie selekcjonerem Juventusu. Decyzja w sprawie byłego pomocnika "Bianconeri" zapadła po tym, jak Cesare Prandelli stwierdził, że ma dość gierek Luciano Moggiego.
Póki co dla Francuza najważniejszy jest finał Ligi Mistrzów, w którym Monaco zagra z FC Porto.
Po Zebinie i Kapo, Didier Deschamps jest kolejnym nabytkiem "Starej Damy".
no to wypas teraz ino patrzec jak przyjdzie Rothen i paru innych !
http://www.juve.pilka.pl/?function=show_all&no=34
Póki co dla Francuza najważniejszy jest finał Ligi Mistrzów, w którym Monaco zagra z FC Porto.
Po Zebinie i Kapo, Didier Deschamps jest kolejnym nabytkiem "Starej Damy".
no to wypas teraz ino patrzec jak przyjdzie Rothen i paru innych !
http://www.juve.pilka.pl/?function=show_all&no=34
- ForzaJuve
- Juventino
Jezeli to okaze sie prawda to bede niezmiernie szczesliwy, gdyz gdy tylko okazalo sie ze Lippi nas opuszcza to wlasnie w Deschampie widzialem trenera Juventusu.
Jednak co do wyrazania swoich uczuc powstrzymam sie do oficjalnej decyzji, gdyz tak naprawde nie wiadomo ile w tym newsie prawdy.Juz nawet na tym forum bylo podane ze na 100% nowym trenerem bedzie Prandelli, a po kilku tygodniach okazuje sie to nie prawda, lub jest to dalekie od prawdy.
Jednak co do wyrazania swoich uczuc powstrzymam sie do oficjalnej decyzji, gdyz tak naprawde nie wiadomo ile w tym newsie prawdy.Juz nawet na tym forum bylo podane ze na 100% nowym trenerem bedzie Prandelli, a po kilku tygodniach okazuje sie to nie prawda, lub jest to dalekie od prawdy.
- Szy_mo_neK
- Juventino
chyba mamy identyczny post
!!!JUVE WIELKIE NA WIEKI!!!
- nookie
- Juventino
Parandelli sie zdenerwowal?? ma racje w sumie..tez by mnie szlag trafil jakbym byl w takim kieracie....ale nawet jesli Parandelli te slowa wypowiedzial to nie znaczy ze trenerem zostanie DD...moze Moggi zacznie przepraszac, blagac itd i Parandelli wroci w jego laski..zobaczymy..jak na razie ja to traktuje jak zwykla plote i Wam tez to radze..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Batigol
- Juventino
uffff... Kamien spadl mi z serca czytajac ten news. Tak naprawde jednak wydaje mi sie, ze na miejscu Prandelliego postapilbym podobnie. Mam nadzieje, ze ten news jest prawdziwy (przynajmniej co do sprowadzenia Deschampsa), bo nie chcialbym, aby pozniej musielismy latac za Prandellim przepraszajac go za te sytuacje.
Deschamps rulezz
Deschamps rulezz
- white_wolv
- Juventino
To juz n-ty teamt dotyczacy nowego trenera Juve..moja sugestia jest taka zeby poczekac do 26maja.Uwazam ze poki co zadna tego typu wiadomosc nie moze byc uznana za 100%pewna...wiadomo jest ze to moze sie wszystko zmienic w ciagu 1godziny a oficjalnych deklaracji Moggiego czy Deschampsa nikt jeszcze nie slyszal..a to gadanie Prandelliego tez nalezy traktowac z przymruzeniem oka..
- Dionizos
- Juventino
A to dobrenookie pisze:Moggi zacznie przepraszac, blagac itd i Parandelli wroci w jego laski.
- bblackk
- Juventino
Niepotrzebnie niektórzy cieszą się lub smucą z przyjścia Deschampa. Przecież to nie jest jeszcze przesądzone i tak naprawde sytuacja w Juve w sprawie trenera może być z goła inna. Ileż to jeszcze naczytamy się postów o nowym trenerze... A każdy z nich ma tak pewne informacje że równie dobrze możesz się sąsiada spytać
kto będzie tym trenerem.
A co do Deschampa to nic do tego chłopaka nie mam, tak samo jak z resztą do Parandelliego. Obaj są dla mnie niewiadomymi, bo kto wie jak im pójdzie praca z Juventusem i dlatego ciężko mi określić który jest potencjalnie lepszy do tego "dżobu"
. Każdy ma swoje plusy i minusy. Przypuszczam że prędzej oszczędny Moggi zatrudni "tańszego" Parandelliego, ale jeżeli ten naprawdę zeźlił się na władze Juventusu...

A co do Deschampa to nic do tego chłopaka nie mam, tak samo jak z resztą do Parandelliego. Obaj są dla mnie niewiadomymi, bo kto wie jak im pójdzie praca z Juventusem i dlatego ciężko mi określić który jest potencjalnie lepszy do tego "dżobu"

- bociu
- Juventino
Jeeeeeeeeeee!!!!! Wspaniale ja tak bardzo chcialem zeby to własnie ON został trenerem JUVE. A tak na spokojnie to uwazam ze jest jednym z najlepszych trenerów swiata i juz dorósł do JUVE. MA wielki potencjał i chęć paracy. nonono piękny prezent na 100 post tylko oby sie okazał prawdą :o
- BiancoNerri_
- Juventino
I to mi sie podoba.Didier jest teraz najlepszy więc miło go widzieć w JUVE