Puchar Uefa:

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Booker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 14:51

Dzisiaj zostana rozegrame 2 mecze Marsylia-Newscastle i Valencia-villarreal.Ktory zespol waszym zdaniem zagra w finale ja mysle ze bedzie to Marsylia i Valencia.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 15:29

jeśli Drogba dobrze zagra to wejdzie do finału własnie Marsylia , ale jesli Newcastle sie zmobilizuje to moze być zacięta walka !! co do drugiego meczu to jestem niemal pewny ze w finale zagra Valecnia ....... 8) nie wiem ktoś moze czy TVP pokaze finał Pucharu Uefa ?? :D 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 15:37

Ja również myślę że w finale zagrają Valencia i Newcastle. Wcześniej miałem nadzieję, że PSV z Keżmanem wygrają UEFA, ale niestety.
A w tvp chyba pokażą finał tak jak w zeszłym roku i wcześniej

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 19:01

Na pewno zagra w nim (i wygra) Valencia CF, bo ma w skladzie Miste i co najwazniejsze - najlepszego bramkarza na swiecie - Santiago Canizaresa!

ForzaJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 19:18

wojtom11 pisze:nie wiem ktoś moze czy TVP pokaze finał Pucharu Uefa ?? :D 8)
TVP dzisiaj chyba meczu zadnego nie pokazuje, ale za to Polsat Sport pokazuje Marsylia-Newcastle (poczatek o 20.40)

Co do polfinalow to mysle, ze Puchar wygra Valencia, bo sposrod 4 pozostalych druzyn to wlasnie oni maja najlepszy zespol i sa najbardziej doswiadczeni.W finale zagraja z Maryslia.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 23:48

no i finale zagraja te drużyny które więszośc obstawiała, czyli Marsylia i Valencia. Finał bedzie na pewno ciekawy. A co do semifinalsów to znakomity mecz Didiera Drogby. Zawodnik, którym interesuje sie Juve (niestety narazie tylko interesuje :( ) strzelił dwie jakże piękne bramki. Sami oceńcie :wink: macie linki do nich:
1-0: http://69.93.111.66/~fgoals/uefa/DrogbaNewcastle.avi
2-0: http://69.93.111.66/~fgoals/uefa/DrogbaNewcastle2.avi

szczególnie ta pierwsza była ...boska :)

A dla Valenci strzelił Mista z karnego (brawo el_chicko za przeczucie co do Misty :wink: ) zasłuzenie weszli do finału i moim zdaniem go wygrają, choć Francuzi łatwo skóry nie oddadzą.

P.S Ja chce Drogbę do Juve :D (podobnie jak Rothena :wink: )

ODPOWIEDZ