Finał LM Porto vs Monaco. Kto wygra ?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 13:22

Znamy parę finałową : Porto vs Monaco i pozostaje wieczne pytanie kto wygra ten bój :!:
Porto jush raz wygrało LM z Młynarczykiem w składzie :D Monaco o ile dobrze pamiętam jeszcze nie sięgneło po te prestiżowe trofeum i ma teraz duże szanse na to :!:
ja obstawiam Monaco gdyż gra ładny futbol który mi się spodobał a jakby ktoś chciał porównać wyniki meczow z Depor to przypomnijmy ,że monaco wygrało z nimi 8:3 ,a Porto 1:0 (jeślu chodzi o mecze wygrane :wink: ) Porto mimo iż również wyeliminowało faworytów kilku bo MU było brane w rachubę , później Depor miało najwyższe notowania u bukmacherów po wygraniu z Milanem :!:
wynik : 3:1 dla ASM

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 13:25

Jasne ze wygra AS Monaco. Jest duzo lepszym, porzadniejszym zespolem. No i w tym sezonie gra naprawde wysmienicie, przyjemnie dla oka. Poza tym trenuje je były zawodnik JUVE- Didier Deschamps.
Ja CHCE MORIENTESA W JUVE!!! :-D

krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 13:30

Oczywisice ze wygra Porto, musi wygrac , moje pieniadze sa ulokowane na nich, ale mi to monaco narobilo matko swieta..... teraz 2 tygodnie drzenia rak ;-)

Forza Italia !
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 13:35

Ja kibicuje Monaco ale jak wygra Porto to sie niezalamie ma tylko nadzieje ze final bedzie ladny widowiskiem dlamnie monaco graz najlepszy kontratak a porto najlepiej gra atakiem pozycyjnym wiec \obaczymy ktory slyl zwyciezy

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 13:56

Wygra Monaco, Porto jest za słabe.

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 13:58

patrząc po półfinałach to wydaje się że Monaco powinno wygrać ale tak mówiąc szczerze to jest mi to obojętne bo lubie te 2 drużyny i strasznie się ciesze że odpadło Deportivo :twisted: a dlaczego to chyba każdy fam Juve wie

Obrazek
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 14:23

Wydaje mi się będzie to Monaco bo świetnie w tym sezonie grają ale nie można skreślać Porto oni tez grają ładny football :) myśle że finał będzie egscytujący i zakonczy sie wynikiem 3-2 dla Monaco

Dawniej Virus[Mauro].
Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 14:28

Niewazne kto wygra, mecz bedzie napewno ciekawy. Do finału awansowały dwa kluby na które nikt przed rozpoczeciem sie tej edycji Ligi Mistrzów nie stawiał. To jest pierwszy plus tej konfrontacji, poniewaz oba kluby będą chcialy jeszcze raz udowodnic, ze nie trafiły tam przypadkowo. Drugim plusem tego meczu bedzie to, ze sa to kluby bardzo ambitnie walczące, i do tego lubiące grac pilką. W składach obu drużyn są niesamowici piłkarze, nie ustepujący umiejetnosciami gwiazdom Primiera Division czy Serie A. Kolejnym ciekawym aspektem tego spotkania, jest konfrontacja Jose Mourinho - Didier Deschamps. Konfrontacja dwóch najlepszych obecnie trenerów młodego pokolenia, trenerów niezwykle pomysłowych i wykazujących sie dużym ilorazem inteligencji, co było widac w grze ich podopiecznych z najlepszymi zespołami Europy.
Kto wygra? Jest to chyba najwieksza niewiadoma, zawodnicy obu klubów dadzą z siebie wszystko tego wieczora. Sam nie mam zdecydowanego faworyta. Bliżej mojemu sercu jest chyba Porto, ale sam nie wiem, bo z drugiej strony bardzo życze Didierowi tego zwyciestwa.
Mam tylko cichą nadzieje, ze zawodnicy obu klubów nie przestraszą sie stawki o jaka bedą grali i nie ujrzymy "piłkarskich szachów", ale sądze po tym co juz pokazali, ze tak nie bedzie, a mecz będzie bardzo emocjonujący. Ale wszystkiego tego dowiemy sie juz 26 maja.

----------------------------------------------------------------

FORZA JUVE

Rothen i Morientes w Juve? Miejmy nadzieje![

adamJan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 14:32

ta edycja LM jest dziwna, faworyci przegrywaja, wiec w tym meczu wygra porto.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 15:09

Jak większość obstawiam za Monaco.Oni w tym, sezonie są skazani na sukces.Porto miało o wiele łatwiejszą droge do finału, no mozę tylko ManU.Ale Monaco miało na swojej drodze wielkich Galacticos.. i wygrali...

A Porto przegrało w fazie grupowej w pierwszym meczu aż 1:3..

Tak więc Monaco wygra...

Malbork

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 15:18

Ja bym wolał żeby wygrało as monaco.
Jakoś ich bardziej lubie od fc porto.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 15:27

stawiam na AS Monaco , bo po tym co pokazali w tym sezonie to lepszej od nich druzyny chyba nie ma !! 8) ale w LM jest wszystko możliwe i nie ździwi mnie gdyby to Porto w rzutach karnych wygrało ......

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 15:33

Wydaje mi sie, ze wygra Porto, choc wolalbym aby puchar zdobylo AS Monaco.

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 16:41

Ja stawiam na Monaco. Są "na fali" i powinni sobie poradzić - obstawiam 2-1 lda Monaco i mam nadzieje, że się spełni. To byłby wielki sukces dla tego "niepoteżnego" klubu pod opieką tak młodego trenera... :D

Booker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 16:55

Jestem za porto ale monaco tez lubie jesli wygra to nie bede tak zalamany.

ODPOWIEDZ