Finał LM Porto vs Monaco. Kto wygra ?
- Pawciosss
- Juventino

Znamy parę finałową : Porto vs Monaco i pozostaje wieczne pytanie kto wygra ten bój :!:
Porto jush raz wygrało LM z Młynarczykiem w składzie
Monaco o ile dobrze pamiętam jeszcze nie sięgneło po te prestiżowe trofeum i ma teraz duże szanse na to :!:
ja obstawiam Monaco gdyż gra ładny futbol który mi się spodobał a jakby ktoś chciał porównać wyniki meczow z Depor to przypomnijmy ,że monaco wygrało z nimi 8:3 ,a Porto 1:0 (jeślu chodzi o mecze wygrane
) Porto mimo iż również wyeliminowało faworytów kilku bo MU było brane w rachubę , później Depor miało najwyższe notowania u bukmacherów po wygraniu z Milanem :!:
wynik : 3:1 dla ASM
Porto jush raz wygrało LM z Młynarczykiem w składzie
ja obstawiam Monaco gdyż gra ładny futbol który mi się spodobał a jakby ktoś chciał porównać wyniki meczow z Depor to przypomnijmy ,że monaco wygrało z nimi 8:3 ,a Porto 1:0 (jeślu chodzi o mecze wygrane
wynik : 3:1 dla ASM
- bociu
- Juventino

Jasne ze wygra AS Monaco. Jest duzo lepszym, porzadniejszym zespolem. No i w tym sezonie gra naprawde wysmienicie, przyjemnie dla oka. Poza tym trenuje je były zawodnik JUVE- Didier Deschamps.
Ja CHCE MORIENTESA W JUVE!!! :-D
Ja CHCE MORIENTESA W JUVE!!! :-D
- Mario_166
- Juventino

Ja kibicuje Monaco ale jak wygra Porto to sie niezalamie ma tylko nadzieje ze final bedzie ladny widowiskiem dlamnie monaco graz najlepszy kontratak a porto najlepiej gra atakiem pozycyjnym wiec \obaczymy ktory slyl zwyciezy
- BiancoNerri_
- Juventino

Wygra Monaco, Porto jest za słabe.
- matej
- Juventino

patrząc po półfinałach to wydaje się że Monaco powinno wygrać ale tak mówiąc szczerze to jest mi to obojętne bo lubie te 2 drużyny i strasznie się ciesze że odpadło Deportivo :twisted: a dlaczego to chyba każdy fam Juve wie

- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wydaje mi się będzie to Monaco bo świetnie w tym sezonie grają ale nie można skreślać Porto oni tez grają ładny football
myśle że finał będzie egscytujący i zakonczy sie wynikiem 3-2 dla Monaco
Dawniej Virus[Mauro].
- Polmos
- Juventino

Niewazne kto wygra, mecz bedzie napewno ciekawy. Do finału awansowały dwa kluby na które nikt przed rozpoczeciem sie tej edycji Ligi Mistrzów nie stawiał. To jest pierwszy plus tej konfrontacji, poniewaz oba kluby będą chcialy jeszcze raz udowodnic, ze nie trafiły tam przypadkowo. Drugim plusem tego meczu bedzie to, ze sa to kluby bardzo ambitnie walczące, i do tego lubiące grac pilką. W składach obu drużyn są niesamowici piłkarze, nie ustepujący umiejetnosciami gwiazdom Primiera Division czy Serie A. Kolejnym ciekawym aspektem tego spotkania, jest konfrontacja Jose Mourinho - Didier Deschamps. Konfrontacja dwóch najlepszych obecnie trenerów młodego pokolenia, trenerów niezwykle pomysłowych i wykazujących sie dużym ilorazem inteligencji, co było widac w grze ich podopiecznych z najlepszymi zespołami Europy.
Kto wygra? Jest to chyba najwieksza niewiadoma, zawodnicy obu klubów dadzą z siebie wszystko tego wieczora. Sam nie mam zdecydowanego faworyta. Bliżej mojemu sercu jest chyba Porto, ale sam nie wiem, bo z drugiej strony bardzo życze Didierowi tego zwyciestwa.
Mam tylko cichą nadzieje, ze zawodnicy obu klubów nie przestraszą sie stawki o jaka bedą grali i nie ujrzymy "piłkarskich szachów", ale sądze po tym co juz pokazali, ze tak nie bedzie, a mecz będzie bardzo emocjonujący. Ale wszystkiego tego dowiemy sie juz 26 maja.
----------------------------------------------------------------
FORZA JUVE
Rothen i Morientes w Juve? Miejmy nadzieje
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak większość obstawiam za Monaco.Oni w tym, sezonie są skazani na sukces.Porto miało o wiele łatwiejszą droge do finału, no mozę tylko ManU.Ale Monaco miało na swojej drodze wielkich Galacticos.. i wygrali...
A Porto przegrało w fazie grupowej w pierwszym meczu aż 1:3..
Tak więc Monaco wygra...
A Porto przegrało w fazie grupowej w pierwszym meczu aż 1:3..
Tak więc Monaco wygra...
- Wojtom
- Juventino

stawiam na AS Monaco , bo po tym co pokazali w tym sezonie to lepszej od nich druzyny chyba nie ma !! 8) ale w LM jest wszystko możliwe i nie ździwi mnie gdyby to Porto w rzutach karnych wygrało ......
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- FOJM
- Juventino

Ja stawiam na Monaco. Są "na fali" i powinni sobie poradzić - obstawiam 2-1 lda Monaco i mam nadzieje, że się spełni. To byłby wielki sukces dla tego "niepoteżnego" klubu pod opieką tak młodego trenera...