Chelsea czy Monaco!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Booker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 16:40

Jak sadzicie ktory z tych zaspolow zagra w finale LM.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:01

Chyba jednak bedzie to Monaco. Stac ich na jedna bramke a to spowoduje, ze Chelsea bedzie musiala strzelic juz 3 bramki zamiast dwoch.
Z drugiej strony w tej edycji bylo mnostwo niespodzianek.
Jesli Monaco wejdzie do finalu i tam pyknie Porto to Deschamps na pewno nigdzie nie przejdzie.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:07

Oczywiscie ze Monaco. I to jeszcze wygrają. Bedzie dzis 2-1 co łącznie daje wynik 4-1 i awns Monaco. Pospiesze sie z odpowiedzią mówiąc także że finał Monaco-Porto zakończy sie pięknym wynikiem 3-1.

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:19

Wydaje mi się że Monaco zagra z Porto w finale ... ale Chelsea jest nieobliczalne i może zaskoczyć ... obstawiam 1-1

Dawniej Virus[Mauro].
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:26

moim faworytem jest teraz całkowicie Monaco !! po tym co pokazało w pierwszym meczu i w meczach z Realem to mysle ze z takim zaangazowaniem jak w poprzednim meczu zagrają to Chelsea nie ma szans !! 8) i jak oczywiście strzelą bramkę to juz są w finale...... 8) natomiast jesli chodzi o finał z Porto , to jestem za Monaco ..... :D 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ForzaJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:45

Mysle, ze mimo wszystko w tym meczu jeszcze wiele sie moze wydarzyc.Przede wszystkim Monaco nie moze stracic bramki na poczatku meczu, bo to moze miec duzy wplyw na dalszy przebieg meczu.Jednak stawiam na awans Monaco :!:

Malbork

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:56

Nie ma pewnego faworyta(przynajmniej według mnie) ale w lepszej sytułacji jest monaco.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:58

ja licze na Monaco......jednak cos mi mowi ze Chelsea moze sprawic niespodzianke, ktorych juz i tak wiele bylo w tym sezonie..tak wiec wyniku nie obstawiam :wink:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
behemot

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 18:02

Całym sercem jestem z Monaco. Nie dlatego, że jest tam Deschamps, nie dlatego, że łączy sie go z Juve.

Nasza druzyna juz dawno odpadla wiec kibicowac nie ma komu.

Na sama mysl, ze to angole mieliby wygrac całe rozgrywki ciarki mnie przechodza.
Fakt, że u podłoża moich upodoban akurat w przypadku tego meczu, leży co tu duzo mówić, ogromna niechęć do Anglików.
Za tych "animalsów" podczas naszego hymnu na Wembley, nigdy ale to nigdy nie bede za angolami.
Oprocz niecheci do wyspiarzy jest jeszcze cos. Cos co powinno interesowac kazdego kibica. Osobiscie to co robi Abramowicz napawa mnie odraza! Jezeli Chelsea wygra LM to bedzie to równoznaczne z tym ze KASA RZADZI. Ja tego nie chce. Nie ujmujac nic zawodnikow, ktorzy tam graja uwazam, ze powinni dostac takie wje****** od Monaco, zeby zapamietali wszyscy ANGOLE i ABRAMOWICZ ze kasa to nie wszytko.

forza monaco zatem...

wake up! catch the rising sun!
Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 18:13

mi się wydaje, że Monaco...chociaż obserwując tegoroczną LM dochodze do wniosku, że wszystko sięmoże zdażyć :D chociażby wczorajszy awans Porto ;) oczywiście kibicuję Moonaco ;) Forza Prso :D

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 19:29

Booker pisze:Jak sadzicie ktory z tych zaspolow zagra w finale LM.

Oczywiście, że Monaco, chociaż obstawiam 2-1 dla Chelsea... No i dobrze - najciekawiej jest jak do finału dostają się dwie zupełnie nie spodziewane tam drużyny...

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 20:18

Dziadek pisze:Oczywiscie ze Monaco. I to jeszcze wygrają. Bedzie dzis 2-1 co łącznie daje wynik 4-1 i awns Monaco. Pospiesze sie z odpowiedzią mówiąc także że finał Monaco-Porto zakończy sie pięknym wynikiem 3-1.
dziadek a mógłbyś mi powiedzieć w jaki sposób 3:1 i 1:2 może dać 4:1 ?? :D :D
a tak do tematu to stawiam na Monaco jest w zbyt dobrej formie żeby roztrwonić dwubramkowe prowadzenie

Obrazek
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 20:31

Monaco awansuję ,ale jaki wynik będzie tego mewczu który się za chwilę zacznie to nie wiem :!: Chelsea w ostatnich minutach meczu zapewniła sobie awans z Arsenalem ,no ale teraz nie ma remisu tylko muszą odronić 2 bramki czyli wygrać 2:0 inaczej jush może być dogrywka ,albo 3 bramkowa różnica :D

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 20:46

Osobiście stawiam na Monaco. Jesli utrzymaja sie przez pierwsze 30 minut, to bede spokojny... Nawet jak przegraja to nie wiecej jak jedna bramka, zatem wynik z pierwszego meczu wystarczy do awansu... :D A w finale też będę dopingował Monaco :-D :-D :-D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 21:14

realnie patrząc to 2-0 nie jest aż takim strasznym wynikiem do odrobienia. Bywały gorsze przegrane w pierwszych meczach i zdołali odwrócić szale zwycięstwa na swoja korzyść. Jeszcze przed meczem sądziłem, że jeśli szybko Chelsea zdobedzie bramke to na pewno będzie ciekawie. Teraz to Anglicy juz prowadzą 1-0 (:( ) i wszystko sie moze zdarzyć. Ja trzymam kciuki za Monaco, ale nie przez to, że czuje wstręt do Anglii, tylko w tym przypadku akurat do Chelsea. Nie moze być tak, ze kasa rządzi wszystkim :evil: Licze, ze teraz Monaco w odpowiedzi strzeli na 1-1 i jak powiedział Martin, Anglikom bedzie juz w takiej sytuacji bardzo ciężko. A na pewno Monaco stać na taki czyn :!: FORZA MONACO FORZA DESCHAMPS :!:

ODPOWIEDZ