Znamy 1 finaliste LM

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 08:04

a zostało nim Portugalskie Porto które pokonało Deportivo La Coruna 0:1 (0:0)

Bramka: Derlei Silva (60-karny)
Czerwona kartka: Noureddine Naybet (70, Deportivo la Coruna)
Sędziował: Pierluigi Collina (Włochy)
Widzów: 35 000.

Deportivo La Coruna: Jose Molina; Manuel Pablo, Noureddine Naybet, Cesar, Enrique Romero; Victor (55-Scaloni), Aldo Duscher, Sergio (67-Diego Tristan), Albert Luque (72-Juan Fran); Juan Carlos Valeron; Walter Pandiani;

FC Porto: Vitor Baia; Paulo Ferreira, Jorge Costa, Ricardo Carvalho, Nuno Valente; Francisco Costinha, Maniche Ribeiro, Pedro Mendes (88-Bosingwa), Carlos Alberto (68-Pedro Emanuel), Deco Souza; Derlei Silva (90+3-Benni McCarthy).

Pierwszy mecz - 0:0. Awans - FC Porto.

No no myslałem że Depo pokona Porto ale sie miliłem :!: ale licze że Monaco zagra w finale i wygra

Dawniej Virus[Mauro].
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 08:25

Nawet fajny mecz sie zrobil w drugiej polowie :)
A zakochany Collina zacxyna mnie wkurzac... KOles mu za*** lokciem w twarz, ale oczywiscie nikt nie widzial, ani Collina a ni liniowy, chociaz biegal po tamtej stronie... No ale spoko.

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 08:33

No w pierwszej połowie był to nudny mecz kazda druzyna nie chciała stracic bramki, ale w drugiej połowie wszytsko sie rozkreciło i obie druzyny zaczeły stwarzac sytuacje bramkowe... :!: Mysle ze FC Porto zasłużyło na zwyciestwo i powinno zagrac w finale Ligi Mistrzów :!:

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 09:22

Pierwszą połowę oglądałem jednym okiem, bo nie uszukujmy się nudy były straszne, w drugiej zaczęło się coś dziać.
Porto grało lepiej, ale chyba wolałbym Deportivo w finale (grali w 10 mimo, że to zawodnicy Porto pracowali łokciami jak w Fight Club)
Miejmy nadzieje ze dzisiaj Monaco nie da plamy i w finale zwyciezy z Portugalczykami!

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 09:25

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nawet nie mozecie sobie wyobrazic rozpaczy tego miasta dzisiaj... :(
Co tu duzo gadac... Szkoda, ze Molina nie siegnal karnego... Byl przeciez tak blisko...

A ja zastanawiam sie czy przypadkiem nie wstapic do szeroko reklamowanego ostatnio na JP klubu "Odio Collina" !

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 09:27

Wszyscy mówią MONACO i MONACO !! Wg mnie to CHELSEA powinna zagrać bardzo ale to bardzo ofensywny futbol :P .Wygra CHELSEA !!!!
Będzie ciekawy meczyk :P :-D :D

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 09:46

Możecie mi wierzyc lub nie ale gdy zobaczyłem losowanie 1/4 finału powiedziałem kumplowi że skoro nie ma już Juve to finał może być tylko jeden :!: Porto - Monaco i jeśli dziś Monaco ogra Chelsea to moje proroctwo się sprawdzi 8) A co do wczorajszego meczu to mało co nie usnąłem... Dawno nie widziałem tak nudnego meczu (a właściwie dwumeczu) mało akcji ofensywnych i jeszcze mniej strzałów... a jeśli już się jakiś przytrafił to najczęściej mijał bramke... Chociaż ani jednemu ani drógiemu zespołowi nie można odmówić ambicji i woli walki... Troche szkoda Deportivo... Miałem nadzieje że zobacze w tym meczu karne...No ale cóż stało się jak stało...

★ ★ ★
Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 09:52

Mecz byl nudny ale ciesze sie ze Porto wygralo!!
Ogromne wrazenie wywarl na mnie w tym meczu Deco ktorey jak borek powiedzial byl architektem wszystkich akcji Porto duzo udanych dryblingow ladnych zagran po prostu gral fantastycznie!!!!

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 10:57

El_chico_a_Coruna pisze:A ja zastanawiam sie czy przypadkiem nie wstapic do szeroko reklamowanego ostatnio na JP klubu "Odio Collina" !
nie tylko ty sie nadtym zastanwiasz ja tez tej łysej pały nienawidze co do meczu wczorajszego ciesze sie deportivo dostało lanie za to ze mój kochany JUVENTUS wyeliminowali

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 11:28

Z p[oczatku meczy byl nudny pozniej sie rozkrecil i milo bylo na niego popatrzec.... Szczerze to bylem za FC PORTO....

Jednak dzisiaj kibicuje MONACO i w finale to sie nie zmieni... FORZA MONACO!!

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 11:36

Zapowiada się finał jaki chciałem. Porto-Monaco. W którym oczywiście będe kibicował monaco, z wiadomych względów:). Ale jeszcze nie będe odbierał sznas chelsea:). Wiem jedno , będzie napewno ciekawie. Zastanawia mnie czy monaco skupi się tylko na obronie , ale chyba nie:):) , najlepszy atak w lidze mistrzów jeśli chodzi o strzelone gole:).

A wracając do wczorajszego meczu. Pierwsza połowa nudna jak flaki z olejem. W drugiej zrobiło się ciekawie. Skoda że Mollina nie wyciągnął karnego , byłoby jeszczej ciekawiej:)
Żal mi było troche kibiców deportivo... . Ale to wszystko przez realizatora:):):):).

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 11:52

mecz na początku znowu myslałem ze bedzie tak jak pierwszy.... na szczęscie w 2 połowie sie rozkręcił i ciesze sie ze Porto wygrało i zagra w finale z Monaco. 8) FORZa MONACO !! muszą wygrać LM !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 12:01

Bakuś pisze:nie tylko ty sie nadtym zastanwiasz ja tez tej łysej pały nienawidze co do meczu wczorajszego ciesze sie deportivo dostało lanie za to ze mój kochany JUVENTUS wyeliminowali

Ale zobacz - gdyby Deportivo wygralo CL to moglbys powiedziec "Nie byle kto skopal tylek mojemy Juventusowi, bo sam zwyciezca LM" !

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 12:06

wy nawet nie wiecie jak sie cieszylem ze Porto wygralo :)
PS Deco do Juve !!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Teraz czas na Monaco !!!!!!!!!
PS Rothen,Evra iMorientes do Juve !!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 14:06

Pierwsza połowa nudna, a w drugiej dobra gra Porto przesądziła o awansie. W sumie to wszystko jedno mi bylo kto awansuje, ale wynik jak najbardziej zasluzony. Teraz czekam na awans Monaco 8)

ODPOWIEDZ