Oli w Sampdori ???
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Klub Serie A Sampdoria Genua jest zainteresowany pozyskaniem reprezentacyjnego napastnika Polski - Emmanuela Olisadebe.
Urodzony w Nigerii zawodnik jest zawodnikiem Panathinaikos Ateny. Sampdoria zamierza wypożyczyć Olisadebe na cały najbliższy sezon.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=28381
Oli nie popełniaj tego błędu we Włoszech sobie nie poradzisz sampdoria ma dobrych napastników, a nawet jeżeli zostaną sprzedani to obok Oliego przyjdą też inni którzy posadzą go na ławie.
Urodzony w Nigerii zawodnik jest zawodnikiem Panathinaikos Ateny. Sampdoria zamierza wypożyczyć Olisadebe na cały najbliższy sezon.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=28381
Oli nie popełniaj tego błędu we Włoszech sobie nie poradzisz sampdoria ma dobrych napastników, a nawet jeżeli zostaną sprzedani to obok Oliego przyjdą też inni którzy posadzą go na ławie.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2004, 18:24 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Eeeeeeeee dla mnie dziwne
po co im oli jeśli on nie gra "good" dla mnie wręcz słabo a Genua nawet sobue dobrze radzi w lidze więc ja uważam że oli nie jest im potrzebny .... choć miłoby zobaczyc polski akcent w Serie A
Dawniej Virus[Mauro].
- Dziadek
- Juventino

Oj czarno to widze. Oli będzie grzał ławe jesli sie zgodzi. W serie A sobie nie poradzi. Tak jak mówiłeś sampdoria ma wielu świetnych zawodników. Oli powinien siedziec w Grecji i trenowac, poniewaz nie jest on jeszcze w pełnej formie. Nie poradził sobie w meczu z Irlandią to tym bardziej nie poradzi sobie z drużynami takimi jak Juventus, Milan, Lazio czy Inter. Tak jak powiedział Adam:
P.S Zły temat nie Pli w Sampdorii tylko Oli. Wiem ze to przypadkowo :lol:Oli nie popełniaj tego błedu!
- MediapuntA
- Juventino

Czy ja wiem ?? :roll: Może OLI odnalazłby forme i by sprawdził się w SERIE A.Ja bym spróbował bo i tak w PAO nic nie gra (ostatnio gola strzelił i to na dodatek w 90 minucie i jeszcze zwycięskiego
)
- Johnny777
- Juventino

Wiesz...jak na Emanuela spojrzeć to chyba każdy czarno go widzi.... :twisted:Dziadek pisze:Oj czarno to widze. Oli będzie grzał ławe jesli sie zgodzi. W serie A sobie nie poradzi. Tak jak mówiłeś sampdoria ma wielu świetnych zawodników. Oli powinien siedziec w Grecji i trenowac, poniewaz nie jest on jeszcze w pełnej formie. Nie poradził sobie w meczu z Irlandią to tym bardziej nie poradzi sobie z drużynami takimi jak Juventus, Milan, Lazio czy Inter. Tak jak powiedział Adam:P.S Zły temat nie Pli w Sampdorii tylko Oli. Wiem ze to przypadkowo :lol:Oli nie popełniaj tego błedu!
A według mnie - dlaczegóżby nie do Sampdorii? Tak mi się cosik zdaje że się Oli marnuje w tej Grecji...niby kilka razy już miał odejść to go na siłę zatrzymali w Panathinaikosie....Więc jeśli już ma odejść to właśnie niech idzie do Włoch
- booyak
- Juventino

Moim zdaniem Olisadebe jak najszybciej, podobnie jak i Jurek Dudek powinien zmienić klub gdyż w tym Panathinaikosie marnuje sobie kariere... A jeśli ma siedzieć na ławce to moim zdaniem lepiej jest to robić we włoskiej SerieA niż w Panathinaikosie...
★ ★ ★
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Jesli Oli pojdzie do Genui to obawiam sie, ze powtorzy sie sytuacja ze Svitlica... Wejdze ze zmiany, strzeli gola i tyle go widzeli....
Aczkolwiek uwazam, ze powinien sprobowac czegos ambitniejszego niz liga grecka!
Aczkolwiek uwazam, ze powinien sprobowac czegos ambitniejszego niz liga grecka!
- BIGGI
- Qualità Juventino

Oli w Sampdorii, Rasiak w Sienie i podbijamy Włochy
Obawiam sie że Oli mógłby grzać ławe.Moze na poczatku coś tam by pograł, ale skonczyło by sie to nieciekawie.Jednak życze mu jak najlepiej, oby sie przebudził głównie w REPREZENTACJI
- Batigol
- Juventino

Oli juz jest zmarnowany (Narazie moim zdaniem jeszcze nie zasluguje na reprezentacje) :? Niech sobie przechodzi do Genui, jednak po tej kontuzji nie jest tym samym zawodnikiem. Chcialbym, aby ten zawodnik sie wkoncu odnalazl. Moze liga wloska mu w tym pomoze...
- Dionizos
- Juventino

A niech przechodzi do Sampy. Jezeli Bazzani zostanie na Luigi Ferraris, to oli sobie pogrzeje lawke. A zreszta nawet jezeli Pacan sie wyniesie, np. do Mediolanu, zawsze jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. A Flachi... on zostanie
.
- dawidpln
- Juventino

Znowu plotki. Jak to mozliwe aby przeciętny zawodnik z ligi greckiej który na dodatek grał bardzo mało w tym sezonie zwrócił uwagę niezłego klubu?? Ja słyszałem juz o kilku przejściach Oliego, m.in do JUVE!!! We włoszech takich piłkarzy jest mnóstwo, napewno są też tańsi i lepsi.
Forza Juventus