Jak Juventus zachowa się w sezonie 2004/2005
- Tymol
- Juventino
Chciałem was zapytać jakie jest wasze zdanie na temat formy JUVE w przyszłym sezonie. Czy znwu będziemy zmuszeni do rozpaczy :oops: , czy może dzielnie będziemy toczyć zwycięki bój na 3 frontach :-D
. Jetem bardzo ciekaw waszej opini. Mam nadzieje jako zagożały fan JUVE że nasz klub pokaże na co go stać w przyszłym sezonie!! Trzeba mieć na uwadze że zmienimy najprawdopoobniej 1/4 składu i trenera :-D :? . Ciekawe co przyniesie nam kolejny sezon???!!
:!:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja jestem optymistą i wierzę ze następny sezon znów będzie pokazem umiejętności piłkarzy Juve, właściwie to musiał być taki sezon żebyśmy się za bardzo nie przyzwyczajali do zwycięstw. Myślę że w następnym sezonie zrewanżujemy sie Romie, Milanowi i innnym.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Yuwe
- Juventino
W jakiej formie bedzie Juve to tego nigdy nieprzewidzisz , mozna miec tylko albo i az optymistyczne mysli , nadzieje tak jak powiedzial ADAMJUVENTUSPL . Wszystko pokaze boisko ,a osobiscie uwazam ze nie bedzie gorzej niz w tym sezonie
Nienalezy sie tez nastawiac na hura otymizm gdyz po odejsciu trenera i niektorych zawodnikow klub bedzie "swiezy" i bedzie sie musial zgrac. Wiec miejmy nadzieje ze wygramy za rok Serie A , LM , PW i wszystko inne ale niebadzmy tego pewni...
- bblackk
- Juventino
Ja jestem narazie bez wyrobionego zdania... Juventus już nie raz mnie zadziwił (nie zawsze pozytywnie), więc narazie co myśleć o przyszłym sezonie, jak nawet składu i trenera nie znamy :P A przed nami 2 mecze tego sezonu i trzeba myśleć jak tu komplet pkt. zdobyć, żeby drużyna się juz do końca nie zbłaźniła. Juve zawsze walczy o najwyższe cele, ale z dzisiejszą formą... Powiem tylko tyle, że jestem dobrej myśli :D

- ALEXY
- Juventino
tak mysle ze powinni walczyc o najwyzsze rofeum a trzonam i truzyny będą Zambrotta, Alex, Pavel, Maresca......LM to powinna byc zdobyta na 78% a scudetto na 89% a puchar mozna odpuscic AVE JUVE... :!: :!: :!: 8)
GRANDE JUVE
- Batigol
- Juventino
Powiem krotko: W przyszlym sezonie bedzie lepiej niz w tym
Stawiam na 2 miejsce w Serie A, Wygrana w Coppa Italia i przynajmniej cwiercfinal LM. Nie mozna miec wszystkiego, pozatym druzyne bedzie trzeba budowac praktycznie od poczatku :?

Stawiam na 2 miejsce w Serie A, Wygrana w Coppa Italia i przynajmniej cwiercfinal LM. Nie mozna miec wszystkiego, pozatym druzyne bedzie trzeba budowac praktycznie od poczatku :?
- juve21
- Juventino
Wszystko zależy od tego jak nowi zawodnicy i jak szybko wkomponują się w zespół. Niestety Legrotalie to była pomyłka ,mam nadzieję ze w tym okienku nasi dziaąłecze wypatrzą lepsze "perełki".
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- blackrider85
- Juventino
wydaje mi sie ze na mistrzostwo moze bedzie ich stac ale na lm hm ciezko powiedziec
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Co tu duzo pisać , mam nadzieje że Juve się ocknie ze snu zimowego i zdobędzie Scudetto . Jednak wszystko zależy od piłkarzy którzy zostaną sprowadzenii w lecie , ale mam dziwne przcucie ze nam sie nie uda 

Dawniej Virus[Mauro].
- Bakuś
- Juventino
wiesz ze ja tez mam takie przeczucie ze nawet jesli ci młodzi bedą sie sprawdzac to mam wrazenie że bedzie to troche zamało ale obym sie myliłVirus[Mauro] pisze: ale mam dziwne przcucie ze nam sie nie uda
- BiancoNerri_
- Juventino
Powiem jedno.Jak sie dobrze przygotują to Scudetto jest nasze.Przyda sie totalna przemiana składu .Mile widziany :Rotten(Monaco),Kapo(Auxerre),Mutu(Chelsea),Morientes(Monaco)
- ballack13
- Juventino
hmm
Miejmy nadzieje że zostaną wyciągniete wnioski z ego seonu i że w lato w Juve zacznie sie coś dziać (ale nie tak że kilku malo znanych pilkarzy trafi do nas ale zawodnicy którzy będą naprawde wzmocnieniem !!)
Miejmy nadzieje że zostaną wyciągniete wnioski z ego seonu i że w lato w Juve zacznie sie coś dziać (ale nie tak że kilku malo znanych pilkarzy trafi do nas ale zawodnicy którzy będą naprawde wzmocnieniem !!)