MILAN zapewnil sobie Scudetto :(
- DamKam
- Juventino

No i stalo sie !!!!!! Milan ma mistrza
Wygral z Roma 1:0 na San Siro.
Niestety Juve uleglo Perugii
Milanowi sie nalezalo- gratulacje dla nich bo naprawde byli swietni przez caly sezon !!!!
Trzeba miec nadzieje ze Juve bedzie swietowal za rok .....
wiecej nie napisze bo jestem smutny i nic mi do glowy nie przychodzi.
http://sport.onet.pl/912485,wiadomosci.html
Niestety Juve uleglo Perugii
Milanowi sie nalezalo- gratulacje dla nich bo naprawde byli swietni przez caly sezon !!!!
Trzeba miec nadzieje ze Juve bedzie swietowal za rok .....
wiecej nie napisze bo jestem smutny i nic mi do glowy nie przychodzi.
http://sport.onet.pl/912485,wiadomosci.html
- Dziadek
- Juventino

Juz o tym sie dowiedzialem. U mnie zaloba narodowa. dodatkowo milan utrzymuje sie juz 37 tydzien jako najn klub europy. Jeszcze ta fatalna przegrana z słabiutką Perugią. Milan nie stety w tym sezonie byl lepszy
- behemot
- Qualità Juventino

Osobiscie gdybym mial wybierac pomiedzy Milanem, a Romą to Scudetto dla Milanu. Nigdy dla Romy. Fakt, trzeba pogratulowac, bo oba kluby zdeklasowaly pozostale, a zwłaszcza Milan dał popis.
Mam nadzieje, ze ten rok to tylko maly wypadek przy pracy i juz w przyszłym powetujemy sobie i to z nawiązką porazkę w tym sezonie.
JuvePerSempre!!!!
Mam nadzieje, ze ten rok to tylko maly wypadek przy pracy i juz w przyszłym powetujemy sobie i to z nawiązką porazkę w tym sezonie.
JuvePerSempre!!!!
wake up! catch the rising sun!
- MediapuntA
- Juventino

Szkoda że MILAN wygrał SERIE A.Ja wolałem żeb ROMA wygrała bo bardziej lubie ROME bo MILANU nie nawidze :evil: bo gra tan INZAGHI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- Juverulez!
- Juventino

Eh, 365 dni bym nawet nie pomyślał o takiej opcji...
... ALe nic sie nie stało Juve... W sumie 3 miejsce - mogło być gorzej, chociaz may apsiracje tylko na 1sze miejsce..... Ale w sumie zobaczcie co jest w Europie- MU nie będzie mistrzem kraju, Jvue tesh nie ani Real- to tak dla pocieszenia.... Milan był lepszy [tylko w tym sezonie]..... Tyle!
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Trzeba obiektywnie ocenić sytuację. Milan w 100% zasłuży na Scudetto. Zdeklasowali wszystkich rywali. Byli najlepsi, prezentowali cały czas najrówniejszą formę, właściwie nie mieli spadku. Cóż wciągu 2 sezonów zdobyli niemalże wszystkie możliwe trofea.
Gratulacje dla nich.
Jednak również jak behemot uważam, że ten sezon można nazwać ,,wypadkiem przy pracy'' a w przyszłym sobie wszystko odbijemy i to z nadwyżką :twisted: LM przede wszystkim :twisted:
Gratulacje dla nich.
Jednak również jak behemot uważam, że ten sezon można nazwać ,,wypadkiem przy pracy'' a w przyszłym sobie wszystko odbijemy i to z nadwyżką :twisted: LM przede wszystkim :twisted:

- gregor_g4
- Juventino

Ja w sumie nie jestem tak zalamany.. bo juz od dluzszego czasu nie mielismy wiekszych szans na Scudetto wiec oswajalem sie z faktem ze nie bedize 3 mistrzostw z rzedu
A c do zwyciestwa Milanu, gratuluje im bo swoja swietna postawa zasluzyli na nie w 100 % grali rowno i dobrze przez caly sezon. A tak wogole to wypada sie nam cieszyc z 3 miejsca bo wg mnie z taka gra jak w tym sezonie to na nie nie zasluzylismy..................
Pozostaje nam czekac z nadzieja na nastepny sezon iz bedzie on lepszy....
Pozostaje nam czekac z nadzieja na nastepny sezon iz bedzie on lepszy....
- RuTeK
- Juventino

Gratluje MIlanowi bo zaslozyli sobie na ten tytul!!! Wygrywali wszystko i ze wszystkimi!!! Jeszcze raz Gratuluje
P.s Juve za rok bendize mialo mistrza bez 2 zdan!!
P.s Juve za rok bendize mialo mistrza bez 2 zdan!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- BiancoNerri_
- Juventino

:evil: :evil: Uważam że Milan niesłusznie wygrał Scudetto!!Roma grała w tym sezonie lepszy futbol, szczelali mase goli, a przy tym nie wiele puszczali.Rozegrali świetne mecze takie jak:ROMA-JUVE 4-0 ROMA-INTER4-1 i wiele innych.A Milan wygrywał słabymi rezultatami
- Slim
- Juventino

A ja zaloby nie mam... Do koncowki sezonu podszedlem na luzie... Mamy 3 miejsce i juz nie jest zle
Zobaczymy Juventus w Krakowie albo w Warszawie i tez bedzie gicior 
Milan slusznie wygral Sucdetto gratuluje im bo serio grali wspaniala pilke w tym sezonie....
Ale jednak czym jest 17 przy 27
Chlopaki nie zalamujmy sie
nie zawsze mozna wygrywac
Czasem 3ba sprobowac porazki by nie zapomniec jej smaku...
Kiedy wiesz jak smakuje gorycz, wygyrwajac masz wieksza satysfakcje
(sam wpadlem na ten cytat ;])
Milan slusznie wygral Sucdetto gratuluje im bo serio grali wspaniala pilke w tym sezonie....
Ale jednak czym jest 17 przy 27
Kiedy wiesz jak smakuje gorycz, wygyrwajac masz wieksza satysfakcje
(sam wpadlem na ten cytat ;])
- x_men_1988
- Juventino

Cho nienawidze Milanu , to jakoś nie jestem zły że to oni sięgneli po tytuł . Od dłuższego czasu byli już prawie peni tego tytułu ,teraz jest już to pewne na 99,9 % ( zawsze mogą im za coś zabrać tytuł 8) ) . Gratulacje dla Milanu , a Juve mozna życzyć tylko takiej gry jaka w tym sezonie pokazywali ich wilecy przeciwnicy , czyli milan .