MILAN zapewnil sobie Scudetto :(

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 17:13

No i stalo sie !!!!!! Milan ma mistrza :( Wygral z Roma 1:0 na San Siro.
Niestety Juve uleglo Perugii :(
Milanowi sie nalezalo- gratulacje dla nich bo naprawde byli swietni przez caly sezon !!!!
Trzeba miec nadzieje ze Juve bedzie swietowal za rok .....
wiecej nie napisze bo jestem smutny i nic mi do glowy nie przychodzi.

http://sport.onet.pl/912485,wiadomosci.html

Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 17:23

Juz o tym sie dowiedzialem. U mnie zaloba narodowa. dodatkowo milan utrzymuje sie juz 37 tydzien jako najn klub europy. Jeszcze ta fatalna przegrana z słabiutką Perugią. Milan nie stety w tym sezonie byl lepszy

behemot

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 17:38

Osobiscie gdybym mial wybierac pomiedzy Milanem, a Romą to Scudetto dla Milanu. Nigdy dla Romy. Fakt, trzeba pogratulowac, bo oba kluby zdeklasowaly pozostale, a zwłaszcza Milan dał popis.

Mam nadzieje, ze ten rok to tylko maly wypadek przy pracy i juz w przyszłym powetujemy sobie i to z nawiązką porazkę w tym sezonie.

JuvePerSempre!!!!

wake up! catch the rising sun!
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 17:44

Szkoda że MILAN wygrał SERIE A.Ja wolałem żeb ROMA wygrała bo bardziej lubie ROME bo MILANU nie nawidze :evil: bo gra tan INZAGHI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:10

Eh, 365 dni bym nawet nie pomyślał o takiej opcji... :( :( :(... ALe nic sie nie stało Juve... W sumie 3 miejsce - mogło być gorzej, chociaz may apsiracje tylko na 1sze miejsce..... Ale w sumie zobaczcie co jest w Europie- MU nie będzie mistrzem kraju, Jvue tesh nie ani Real- to tak dla pocieszenia.... Milan był lepszy [tylko w tym sezonie]..... Tyle!

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:23

gratulacje dla nich !! całkowicie należał im się ten tytuł !! pokonywali wszystkich "wielkich" rywali typu Juve , Roma , Lazio .... brawo !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Jędruś

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:26

zapracowali sobie na tytuł

Jędruś

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:27

ja też bym wolał by to milan wygrał nie roma

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:30

Trzeba obiektywnie ocenić sytuację. Milan w 100% zasłuży na Scudetto. Zdeklasowali wszystkich rywali. Byli najlepsi, prezentowali cały czas najrówniejszą formę, właściwie nie mieli spadku. Cóż wciągu 2 sezonów zdobyli niemalże wszystkie możliwe trofea.
Gratulacje dla nich.

Jednak również jak behemot uważam, że ten sezon można nazwać ,,wypadkiem przy pracy'' a w przyszłym sobie wszystko odbijemy i to z nadwyżką :twisted: LM przede wszystkim :twisted:

Obrazek
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:37

Ja w sumie nie jestem tak zalamany.. bo juz od dluzszego czasu nie mielismy wiekszych szans na Scudetto wiec oswajalem sie z faktem ze nie bedize 3 mistrzostw z rzedu :cry: A c do zwyciestwa Milanu, gratuluje im bo swoja swietna postawa zasluzyli na nie w 100 % grali rowno i dobrze przez caly sezon. A tak wogole to wypada sie nam cieszyc z 3 miejsca bo wg mnie z taka gra jak w tym sezonie to na nie nie zasluzylismy..................
Pozostaje nam czekac z nadzieja na nastepny sezon iz bedzie on lepszy....

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:53

Gratluje MIlanowi bo zaslozyli sobie na ten tytul!!! Wygrywali wszystko i ze wszystkimi!!! Jeszcze raz Gratuluje

P.s Juve za rok bendize mialo mistrza bez 2 zdan!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:54

jak najbardziej scudetto należało się Milanowi :( cały sezon na to ciężko pracowali inie da się ukryć że byli zdecydowanie najlepszą i najrówniej grającą drużyną Serie A w tym sezonie :(

Obrazek
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 21:55

:evil: :evil: Uważam że Milan niesłusznie wygrał Scudetto!!Roma grała w tym sezonie lepszy futbol, szczelali mase goli, a przy tym nie wiele puszczali.Rozegrali świetne mecze takie jak:ROMA-JUVE 4-0 ROMA-INTER4-1 i wiele innych.A Milan wygrywał słabymi rezultatami

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 22:11

A ja zaloby nie mam... Do koncowki sezonu podszedlem na luzie... Mamy 3 miejsce i juz nie jest zle :) Zobaczymy Juventus w Krakowie albo w Warszawie i tez bedzie gicior :)

Milan slusznie wygral Sucdetto gratuluje im bo serio grali wspaniala pilke w tym sezonie....

Ale jednak czym jest 17 przy 27 :) Chlopaki nie zalamujmy sie :) nie zawsze mozna wygrywac :) Czasem 3ba sprobowac porazki by nie zapomniec jej smaku...

Kiedy wiesz jak smakuje gorycz, wygyrwajac masz wieksza satysfakcje :D

(sam wpadlem na ten cytat ;])

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 22:35

Cho nienawidze Milanu , to jakoś nie jestem zły że to oni sięgneli po tytuł . Od dłuższego czasu byli już prawie peni tego tytułu ,teraz jest już to pewne na 99,9 % ( zawsze mogą im za coś zabrać tytuł 8) ) . Gratulacje dla Milanu , a Juve mozna życzyć tylko takiej gry jaka w tym sezonie pokazywali ich wilecy przeciwnicy , czyli milan .

ODPOWIEDZ