Gwiazdy Juve w ślady Lippiego...
- Wojtom
- Juventino
Kilku kluczowych graczy Juventusu pójdzie najprawdopodobniej w ślady swojego trenera po zakończeniu tego sezonu. Luciano Moggi, dyrektor sportowy Bianconerich, już zapowiedział letnie porządki - klub opuści niemal na pewno David Trezeguet, możliwy jest też transfer Pavla Nedveda.
Na liście transferowej znajdą się także obrońcy Lilian Thuram, Mark Iuliano, Paulo Montero i Igor Tudor. W ten sposób Juventus szykuje się do gruntownej przebudowy składu na przyszły sezon.
tak...więc jak widać Juventus sie rozpada !! mysle ze jesli odejdą Ci co są na liscie to nie bedzie Juve w stanie kupic tylu aby załatać po nich dziury... nie wiem co sie w tym sezonie dzieje......
:? :?
:!: :!:
źródło : http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=2878 / TribalFootball
Na liście transferowej znajdą się także obrońcy Lilian Thuram, Mark Iuliano, Paulo Montero i Igor Tudor. W ten sposób Juventus szykuje się do gruntownej przebudowy składu na przyszły sezon.
tak...więc jak widać Juventus sie rozpada !! mysle ze jesli odejdą Ci co są na liscie to nie bedzie Juve w stanie kupic tylu aby załatać po nich dziury... nie wiem co sie w tym sezonie dzieje......

źródło : http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=2878 / TribalFootball
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- k.d7
- Juventino
Według mnie dobrze robią, przecież widać że "gwiazdy" sie już wypaliły...... szkoda tylko Nadveda bo to naprawde gracz wielkiego formatu, a juve tak czy siak zmontuje <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> skład na następny sezon....... 8)
FORZA JUVE!!!!!!!!!
- white_wolv
- Juventino
Mysle ze najwyzszy czas...z wymienionych pilkarzy to tak naprawde tylko Thuram i Nedved sa jeszcze warci jakiegokolwiek zaufania..szkoda Treze ale sprawa jego transferu wydaje sie juz byc przesadzona,mysle ze dziury po nich uda sie zalatac..szczerze powiedziawszy potrzeba gruntownie odmlodzic sklad nawet jesli mialo by to oznaczac ze w przyszlym sezonie znow nic nie wygramy...
Wierze jednak ze "nowi" zawodnicy szybko wkomponuja sie w sklad Bianconerich i bedziemy lotac wszystkich a twarze mlodych gwiazd Juve beda zdobic czolowki gazet :twisted: :twisted: :twisted:
Wierze jednak ze "nowi" zawodnicy szybko wkomponuja sie w sklad Bianconerich i bedziemy lotac wszystkich a twarze mlodych gwiazd Juve beda zdobic czolowki gazet :twisted: :twisted: :twisted:
- Seiru
- Juventino
Wydaje mi sie że i tak wszyscy ( z tych wymienionych) nie odejdą, za Treze najlepiej jakby przyszedł Zlatan z Ajaxu.
A jeśli chodzi o obronę, to stare przewijające sie tu bez przerwy nazwiska: Ferrari, Mexes, Bonera, Lucio, Rodriguez.....
Może w przyszłym sezonie Legrottaglie zacznie coś w końcu grać, a jak nie to (mimo że lubie tego zawodnika) powinniśmy się go pozbyć, bo to co on teraz wyprawia to makabra
A jeśli chodzi o obronę, to stare przewijające sie tu bez przerwy nazwiska: Ferrari, Mexes, Bonera, Lucio, Rodriguez.....
Może w przyszłym sezonie Legrottaglie zacznie coś w końcu grać, a jak nie to (mimo że lubie tego zawodnika) powinniśmy się go pozbyć, bo to co on teraz wyprawia to makabra

non mollare mai
- Juverulez!
- Juventino
- matej
- Juventino
jeśli Treze odejdzie na jego miejsce dobry będzie Morientes albo Gilardino i na pewno nie Zlatan :!:Seiru pisze:Wydaje mi sie że i tak wszyscy ( z tych wymienionych) nie odejdą, za Treze najlepiej jakby przyszedł Zlatan z Ajaxu.

- bblackk
- Juventino
Będą czystki spoko odświeżyć skład, ale czy ktos się zastanawiał jak ta drużyna ma grać w nowym składzie? Odejdzie wg tego newsa 5 podstwowych graczy i na ich miejsce mają przyjśc jacyś młodzi uzdolnieni gracze. Ale czarno widze aż tak gruntowne zmiany. Chłopaki nie będa zgrani, nie będą mieć obycia na wielkich imprezach (LM), nie będa silni psychicznie, bo w końc będa od nich wymagac wygrywania bo to Juventus. Mam nadzieję że dojdzie do czystki, ale bez przesady i nie takich graczy jak Trezeguet Nedved czu Thuram! Ci gracze jeszcze moga poprowadzić Juventus do wielu zwycięstw. Żeby nikt sie nie przeliczył i nowy skład nie grał gorzej niż stary :P...

- Slim
- Juventino
bblackk pisze:Będą czystki spoko odświeżyć skład, ale czy ktos się zastanawiał jak ta drużyna ma grać w nowym składzie? Odejdzie wg tego newsa 5 podstwowych graczy i na ich miejsce mają przyjśc jacyś młodzi uzdolnieni gracze. Ale czarno widze aż tak gruntowne zmiany. Chłopaki nie będa zgrani, nie będą mieć obycia na wielkich imprezach (LM), nie będa silni psychicznie, bo w końc będa od nich wymagac wygrywania bo to Juventus. Mam nadzieję że dojdzie do czystki, ale bez przesady i nie takich graczy jak Trezeguet Nedved czu Thuram! Ci gracze jeszcze moga poprowadzić Juventus do wielu zwycięstw. Żeby nikt sie nie przeliczył i nowy skład nie grał gorzej niż stary...
Sporz na Chelsea to druzyna budowana w 5 minut... i co sa w 1/2 finalu (mam nadzieje ze tu zakoncza boj) ale zaszli bardzo daleko... ogolnie podziwiam to w jaki sposob graja nie znajac sie dobrze ale druzyny nie lubie... Mloda krew bedzie chciala wygrywac "rzadza krwi" zwyziectw moze zaowocowac....
Zastanawiam sie tlko dlaczego Thuram i Nedved.... :?
- Juv K
- Juventino
Ja tam sądze, że musza być gruntowne zmiany szczególnie w obronie. Nedved musi zostać. Jeśli ktoś twierdzi, żę jest stary i gra słabo to mogę mu powiedzieć, że w tym sezonie cały Juventus gra słabo. :oops:
[[/img]

- nookie
- Juventino
Juv K pisze:Ja tam sądze, że musza być gruntowne zmiany szczególnie w obronie. Nedved musi zostać. Jeśli ktoś twierdzi, żę jest stary i gra słabo to mogę mu powiedzieć, że w tym sezonie cały Juventus gra słabo. :oops:![]()
Tak Nedved musi zostac ale nie tylko...Thuram rowniez..tak samo jak treze...nowy zespol nie da rady wygrywac jak stary przed rokiem...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- BiancoNerri_
- Juventino
Żal wam Nedveda, a Trezegueta nie??Mi żal obydwóch,jeden sezon nieudany Nedveda i już go sprzedawać?Trezeguet grał najlepiej i pierwszy wyleci, co oni robią ?!!!
- Johnny777
- Juventino
Pavel musi zostać!!!!!
Thuram też - bo jak kolega słusznie zauważył - młodzi nie będą grali na takim poziomie jak stary skład z zeszlego sezonu - szczególnie jeśli pozbawi się ich przykładu starszych graczy.
Thuram też - bo jak kolega słusznie zauważył - młodzi nie będą grali na takim poziomie jak stary skład z zeszlego sezonu - szczególnie jeśli pozbawi się ich przykładu starszych graczy.
- Ernie
- Juventino
Ja bym zostawił Nedveda i Thurama. To naprawdę wielcy gracze którzy mimo swojego wieku sporo jeszcze osiągną. Trezeguet też powinien zostać wszyscy chcą go sprzedac a on strzelił najwięcej bramek dla Juve w tym sezonie. Z tego co widać przyjdą głównie gracze młodzi ale w zespole powinni zostać doświadczeni którzy pomogą im się zaklimyzować w zespole.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mimo, iż to tylko lista transferowa, która jeszcze o nieczym nie przesądza to widok zawodników jacy się na niej znajdują jest dużym zaskoczeniem :? Są to zawodnicy, którzy przez lata tworzyli szkielet zgranej drużyny a teraz o tak są na liście transferowej. Nie można ich się wszystkich pozbyć na raz!
Skład będzie całkiem zmieniony. Przecież połowa z nowych będzie miała problem z klimatyzacją. Nastepnie zgranie zespołu. Nowy sezon zaczynamy wcześniej (El. LM...) i poukładnaie drużyny od nowa, przez nowego trenera! Napewno bedzie on miał inną koncepcję gry i inne warianty, dlatego boję się, że wakcyjny czas przygotowań, może niestarczyć by to wszystko wykonać...
Trezeguet- ma kontuzje, wraca strzela gole. Musi zostać z nami! Typowy sęp pola karnego.
Nedved- klasa sama w sobie. Fakt, że w 2 rundzie był cieniem samym dla siebie, jednak cały zespół prezetował się jak podwórkowi amatorzy :?
Montero- dalbym mu jeszcze 1 sezon szansy. Lecz niech nie zacyzna meczy od 1 min. Ławeczka dla niego.
Iuliano- najwyższy czas na Ciebie chłopie... :?
Tudor- takkk, niespełniony zawodnik, pokonany przez kontuzje. Gdy odejdzie jakoś to przeboleję, wkońcu widzę go w naszej koszulce 1 na 8 meczy...
Thuram- musi grać dla nas! Potrzebny jest nam doświadcozny defensor, który pokieruje nowych , młodych zawodników.
Skład będzie całkiem zmieniony. Przecież połowa z nowych będzie miała problem z klimatyzacją. Nastepnie zgranie zespołu. Nowy sezon zaczynamy wcześniej (El. LM...) i poukładnaie drużyny od nowa, przez nowego trenera! Napewno bedzie on miał inną koncepcję gry i inne warianty, dlatego boję się, że wakcyjny czas przygotowań, może niestarczyć by to wszystko wykonać...
Trezeguet- ma kontuzje, wraca strzela gole. Musi zostać z nami! Typowy sęp pola karnego.
Nedved- klasa sama w sobie. Fakt, że w 2 rundzie był cieniem samym dla siebie, jednak cały zespół prezetował się jak podwórkowi amatorzy :?
Montero- dalbym mu jeszcze 1 sezon szansy. Lecz niech nie zacyzna meczy od 1 min. Ławeczka dla niego.
Iuliano- najwyższy czas na Ciebie chłopie... :?
Tudor- takkk, niespełniony zawodnik, pokonany przez kontuzje. Gdy odejdzie jakoś to przeboleję, wkońcu widzę go w naszej koszulce 1 na 8 meczy...
Thuram- musi grać dla nas! Potrzebny jest nam doświadcozny defensor, który pokieruje nowych , młodych zawodników.