Co się dzieje z Nedvedem
- Tymol
- Juventino
Kurde no, ostatnio dużo zastanawiałem się nad osobą Nedveda i zmartwiła mnie jedna sprawa. Mianowicie przypomniałem sobie jak Nedved pakował kiedyś piłke do siatki robił to niejednokrotnie częściej niż napastnicy, a teraz?? Nie wiem co się stało, nie wiem czy nadal rozgrywa tak niesamowicie piłke jak to robił jeszcze pare miesięcy temu. Napiszcie czy mam powody do zmartwień!! Bardzo się przejmuje tym piłkarzem bo był dla mnie idolem nr 1, a teraz jego prace przejmuje Maresca!! Chce żeby Nedved zaczął robić to co rok temu. Przecie on był zawsze i wszędzie, latał po całym boisku. CO SIE DZIEJE?????????????????????????????????
:roll:

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nedved to juz za stary jest i trza go sprzedac puki cos jacys naiwniacy daja, z niego juz nic nie bedzie bo jest za stary i sie wypalil a ze gra opiera sie na nim to przegrywamy - to samo reprezentacja czech (dzis u siebie z japonia), bo ani trenet juve ani czech nei widza ze juz minely jego najlepsze lata i trza go odstawic tak jak sie to robilo z baggio czy jak to zrobil sam larsson czy shearer ktorzy wiedzieli ze juz nei te lata zeby grac na 2 fronty
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- J1897
- Juventino
to fakt... Nedved nie gra tak wspaniale jak w poprzednim sezonie... ale nie ma na to wpływu to, iż wszyscy grają słabo... Pavel w zeszłym sezonie, nawet jak nie szło, potrafił sam wygrać dla JUVE mecz... w tym sezonie to już nie to... ale dajcie spokuj... taki sezon jak tamten musiał go wykończyć... TAK :!: :!: :!: nawet jego... uważam także, że najprawdopodobniej już nigdy nasz "NIEDŹWIEDŹ" nie będzie miał takiego sezonu
... ale cóż... i tak go uwielbiam i uważam, że zrobił dla JUVE naprawdę <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> robotę :!: :!: :!:
FORZA PAVEL :!: :!: :!:
FORZA PAVEL :!: :!: :!:
- Majkel
- Juventino
Właśnie a poza tym Nedved sam meczu nie wygra wiec np.ja nie wiem czy lata czy nie wiem ze nie strzela goli.Moge tyko czytac teksty na JP ale w przyszllym sezonie Nedeved bedzie gora....i JUVEBartas_01 pisze:wszyscy graj slabo to nedved tez przeciexz sam meczu nie wygra a poza tym lata robia swoje
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
hehehe czytając tego pierwszego posta to jak tekst do przyjaciółki
sorry ale tak mi sie skojażył... a co do tego to przecierz całej drużynie jakoś tak nie ciekawie teraz idzie więc mi się wydaje że puki co nie ma się co zamartwiać... tylko czekać na przyszły LEPSZY zezon :twisted:

sorry ale tak mi sie skojażył... a co do tego to przecierz całej drużynie jakoś tak nie ciekawie teraz idzie więc mi się wydaje że puki co nie ma się co zamartwiać... tylko czekać na przyszły LEPSZY zezon :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- bblackk
- Juventino
Zastanawiasz się nad postawą Nedveda, a nie zauważasz jak reszta zawodników sobie poczyna na boisku... Przecież Nedved sam meczu nie wygra, on pomaga drużynie, drużyna musi pomagać i niemu. Gdybyś jednak spojrzał na postawę Nedveda, a każdego innego piłkarza Juve, to czy nadal Pavel wypada tak mizernie? W dzisiejszej formie piłkarzy Juve, to właśnie Nedved prezentuje się najlepiej (są jeszcze wyjątki, ale to post o Nedvedzie, to nie będe się rozdrabniał :P). Gdyby nie on Juve dołożyła by jeszcze trochę do puli... remisów i porażek.
P.S. Radzę Ci (Tymol) przeczytaj ten felieton http://www.juvepoland.com/articles.php? ... section=11 i zastanów się nad swoim zdaniem o Nedvedzie i jego "kryzysie" ;P
P.S. Radzę Ci (Tymol) przeczytaj ten felieton http://www.juvepoland.com/articles.php? ... section=11 i zastanów się nad swoim zdaniem o Nedvedzie i jego "kryzysie" ;P

- BiancoNerri_
- Juventino
Też to zauważyłem.Ale przecież nie można zawsze grać na pełnych obrotach.W tym sezonie cała drużyna gra kiepsko
- DamKam
- Juventino
Nedved gra bardzo slabo jak zreszta cala druzyna. Ale ktos tu wspomnial ze Pavel sam meczu nnie wygra- otorz chcialbym wam przypomniec ze w tamtym sezoine wiele meczy wygralismy tylko i wylacznie dzieki jemu !!!! A teraz jest niewidoczny w meczu , nie gra tak przebojowo jak nas do tego przyzwyczail. A co do jego sprzedazy... hmm. Ma on juz swoje lata, ale ja bym go jeszcze zatrzymal na sezon i zobaczyl co z niego bedzie pod wodza nowego trenera !!!!
- Alexxxxx
- Juventino
Tymol pisze:CO SIE DZIEJE?????????????????????????????????:roll:
Jak to się mówi " Starość nie radość, młodość nie wieczność. " Pomoc ( oraz pozycja bocznego obrońcy) niestety jest pozycja najbardziej obciązającą fizyczną strukrurę ciała. Pavelkowi skoczą 32 latka, to może nie dużo dla piłkarza, z takim wiekiem mozna spokojnie grać na wysokim poziomie w ataku, na srodku obrony lub bramce. Pomoc i boki obrony niestety wymagaja młodości i wydolności fizycznej o która coraz trudniej z wiekiem i trzeba przyznać, że Pavel od początku swoiej kariery zostawiał na boisku siódme poty i to napewno odbija się teraz. Myślę, że tamten rok był szczytowym czasem w jego bogatej karierze... Teraz już niestety bedzie coraz trudniej... Pavel ma szanse jeszcze na tą dawna forme, ale napewno nie powinien grac w kazdym meczu, bo tego nawet by RoboCop (
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Miche(L)
- Juventino
Jeżeli spojrzeć na występy Nedveda w Juve to miał on jeden niesamowity sezon, po którym został bohaterem Turynu. Pozostałe sezony nie były oszałamiające, grał poprostu przeciętnie. Myślę że zobaczymy na co Go stać podczas Euro w Portugali...
- Reggie
- Juventino
Rzeczywiście nie jest to ten sam Pavel co w zeszłym sezonie, ale nie ma się co załamywać. Gra nadal bardzo dobrze, tylko chwilowo cierpi na spadek formy. Dawno nie wiedziałem żadnego meczu Juve, ale pamiętam że na początku sezonu też ładnie "pykał"
Myślę że w przyszłym sezonie znów pokaże na co go stać

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli