Rasiak do Atalanty???

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 10:18

Czy napastnik Groclinu Grzegorz Rasiak wyjedzie do Włoch? Podobno w ciągu ostatnich kilkunastu tygodni kilka razy miał latać do Rzymu

Bynajmniej nie po to, by podpisać kontrakt z zespołem z tego miasta. W grę wchodzi klub z Serie B, z tym, że walczący o awans. Prawdopodobny wydaje się więc w takiej sytuacji wymieniany już kiedyś kierunek Bergamo, gdzie Atalanta walczy o awans.

W tej sytuacji inaczej można spojrzeć na słowa, które wypowiedział w jednym z wcześniejszych wywiadów: - "Zanim podpiszę kontrakt, chcę poczekać na wyniki pewnych lig".

Rasiak pytany w piątek przed meczem z Wisłą o grę we włoskim klubie odpowiedział, że nie przypomina sobie, by latał do Rzymu, a jak podpisze kontrakt z jakimś klubem, to na pewno da znać.

źródło: http://www.ligawloska.ys.pl/index.php?s ... rom=&ucat=&

Według mnie on i tak nic nie zwojuje ani w serie A ani w B, powinien zostać w Polsce, bo chyba liga Włoska to zadurzo dla niego, mogę się oczywuście mylić, ale wątpię.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
k.d7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 11:04

Według mnie to trochę śmieszne :lol: . Rasiak do Włoch? :shock:
Działacze Atalanty musieli by mieć niepokolei w głowie żeby go ściągać do siebie. Rasiak nigdy nie był wielkim piłkarzem, a nawet przeciętnym. Nawet w Groclinie według mnie nie błyszczał.Rasiak jest cięki jak barszcz. 8) Wyniki obecne Grodziska troche to potwierdzają.

FORZA JUVE!!!!!!!!!
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 11:17

a nawet jakby przeszedł do atalanty to by pewnie grzał ławe tak jak oli w panathinaikosie

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 11:18

ADAMJUVENTUSPL pisze:
Według mnie on i tak nic nie zwojuje ani w serie A ani w B, powinien zostać w Polsce, bo chyba liga Włoska to zadurzo dla niego, mogę się oczywuście mylić, ale wątpię.
mam takie samo zdanie. Rasiak jest zbyt słaby, żeby graćw jakimkolwiek klubie Serie A, czy też Serie B. Dość, że jest cienki w Polsce to jak wyjedzie do Włoch to zmarnuje się całkowiecie

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 11:34

Rasiak we Włoszech :lol: :lol: :lol: hłehłe
On jest za słaby na lige polską...... błąd Groclinu że jeszcze go trzymają

non mollare mai
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 11:56

on jest za cienki !!!!!!!! on nie nadaje sie nawet na 2 polska lige !! stracil dozo na szybkosci (czy on ja wogole mial?)

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 12:03

Jezeli tylko Groclin dostanie oferte, to powinien sprzedac go jak najszybciej za jakakolwiek kase :!: Moim zdaniem Rasiak nie jest wielka rewelacja, a klub zarobilby na jego transferze :!:

Juvetomek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 12:50

A co on tam bedzie robil?:) bo mi sie wydaje ze nawet w 2 ligowej atalancie mają lepszych.

No ale zycze mu zeby mu sie tam powiodlo- wszystko jest mozliwe

Pozdrawiam
Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 13:38

Rasiak w serie a!!! hahahahaha. jak on sobie dobrze nie radzi u nas a co dopiero w przecietnym klubie w europie zachodniej. kolejna plota

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 00:50

Taaaa....a potem się okaże że to chodzi o Atalantę Yokohama... :D Pojedzie do arcysilnej ligi chińskiej i tyle :twisted: bo we Włoszech to ja go wogóle nie widzę...

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 08:24

k.d7 pisze:Według mnie to trochę śmieszne :lol: . Rasiak do Włoch? :shock:
Działacze Atalanty musieli by mieć niepokolei w głowie żeby go ściągać do siebie. Rasiak nigdy nie był wielkim piłkarzem, a nawet przeciętnym. Nawet w Groclinie według mnie nie błyszczał.Rasiak jest cięki jak barszcz. 8) Wyniki obecne Grodziska troche to potwierdzają.
Abstrachując od jego szans w Serie A, to Rasiak jest ostatnio w konflikcie z Radolskim, a podobno i z Drzymałą i w ogóle nie występuje. W ostatnim spotkaniu z Wisłą nie był nawet w kadrze meczowej, a jego koledzy wyszli na mecz w koszulkach z napisem "Rossi jesteśmy z Tobą". Więc jego to się akurat nie powinno winić za ostatnie wyniki.

Juve per sempre!!!
ODPOWIEDZ