Rasiak do Atalanty???
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Czy napastnik Groclinu Grzegorz Rasiak wyjedzie do Włoch? Podobno w ciągu ostatnich kilkunastu tygodni kilka razy miał latać do Rzymu
Bynajmniej nie po to, by podpisać kontrakt z zespołem z tego miasta. W grę wchodzi klub z Serie B, z tym, że walczący o awans. Prawdopodobny wydaje się więc w takiej sytuacji wymieniany już kiedyś kierunek Bergamo, gdzie Atalanta walczy o awans.
W tej sytuacji inaczej można spojrzeć na słowa, które wypowiedział w jednym z wcześniejszych wywiadów: - "Zanim podpiszę kontrakt, chcę poczekać na wyniki pewnych lig".
Rasiak pytany w piątek przed meczem z Wisłą o grę we włoskim klubie odpowiedział, że nie przypomina sobie, by latał do Rzymu, a jak podpisze kontrakt z jakimś klubem, to na pewno da znać.
źródło: http://www.ligawloska.ys.pl/index.php?s ... rom=&ucat=&
Według mnie on i tak nic nie zwojuje ani w serie A ani w B, powinien zostać w Polsce, bo chyba liga Włoska to zadurzo dla niego, mogę się oczywuście mylić, ale wątpię.
Bynajmniej nie po to, by podpisać kontrakt z zespołem z tego miasta. W grę wchodzi klub z Serie B, z tym, że walczący o awans. Prawdopodobny wydaje się więc w takiej sytuacji wymieniany już kiedyś kierunek Bergamo, gdzie Atalanta walczy o awans.
W tej sytuacji inaczej można spojrzeć na słowa, które wypowiedział w jednym z wcześniejszych wywiadów: - "Zanim podpiszę kontrakt, chcę poczekać na wyniki pewnych lig".
Rasiak pytany w piątek przed meczem z Wisłą o grę we włoskim klubie odpowiedział, że nie przypomina sobie, by latał do Rzymu, a jak podpisze kontrakt z jakimś klubem, to na pewno da znać.
źródło: http://www.ligawloska.ys.pl/index.php?s ... rom=&ucat=&
Według mnie on i tak nic nie zwojuje ani w serie A ani w B, powinien zostać w Polsce, bo chyba liga Włoska to zadurzo dla niego, mogę się oczywuście mylić, ale wątpię.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- k.d7
- Juventino

Według mnie to trochę śmieszne :lol: . Rasiak do Włoch? :shock:
Działacze Atalanty musieli by mieć niepokolei w głowie żeby go ściągać do siebie. Rasiak nigdy nie był wielkim piłkarzem, a nawet przeciętnym. Nawet w Groclinie według mnie nie błyszczał.Rasiak jest cięki jak barszcz. 8) Wyniki obecne Grodziska troche to potwierdzają.
Działacze Atalanty musieli by mieć niepokolei w głowie żeby go ściągać do siebie. Rasiak nigdy nie był wielkim piłkarzem, a nawet przeciętnym. Nawet w Groclinie według mnie nie błyszczał.Rasiak jest cięki jak barszcz. 8) Wyniki obecne Grodziska troche to potwierdzają.
FORZA JUVE!!!!!!!!!
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
mam takie samo zdanie. Rasiak jest zbyt słaby, żeby graćw jakimkolwiek klubie Serie A, czy też Serie B. Dość, że jest cienki w Polsce to jak wyjedzie do Włoch to zmarnuje się całkowiecieADAMJUVENTUSPL pisze:
- Elohi
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Rasiak w serie a!!! hahahahaha. jak on sobie dobrze nie radzi u nas a co dopiero w przecietnym klubie w europie zachodniej. kolejna plota
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- Chris
- Juventino

Abstrachując od jego szans w Serie A, to Rasiak jest ostatnio w konflikcie z Radolskim, a podobno i z Drzymałą i w ogóle nie występuje. W ostatnim spotkaniu z Wisłą nie był nawet w kadrze meczowej, a jego koledzy wyszli na mecz w koszulkach z napisem "Rossi jesteśmy z Tobą". Więc jego to się akurat nie powinno winić za ostatnie wyniki.k.d7 pisze:Według mnie to trochę śmieszne :lol: . Rasiak do Włoch? :shock:
Juve per sempre!!!