Transferowy cel Realu: Przystojny, zgrabny i modny

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 19:23

Hiszpański dziennik „Marca” informuje, że Real Madryt nadal stara się o pozyskanie gwiazdora Romy, Francesco Tottiego.

Prezes Realu Florentino Perez uważa, że Totti świetnie nadaje się do gry w Realu, bo jest piłkarzem ofensywnym, który gwarantuje grę atrakcyjną dla widzów. Poza tym, Włoch ­ zdaniem Pereza – jest przystojny, szczupły, zgrabny oraz modnie się ubiera.

”Marca” twierdzi, że Real jest gotowy zapłacić Romie 25 milionów euro. W grę może wchodzić także transakcja wiązana, w ramach której do włoskiego klubu mogliby przejść Flavio Conceicao i Fernando Morientes.

źródło: http://sport.onet.pl/1020297,249,220874 ... plina.html

"Przystojny, szczuoły, zgrabny oraz modnie się ubiera" - a co to ma do rzeczy, nie lubię tym bardziej Realu przez tą wypowiedz, bo potwierdzili oni że zależy im na to by być klubem medialnym, ja bym nie chciał żeby w Juve było taką zbieraniną gwiazd.
Szkoda tylko że oferują oni Morientesa, bo lubię tego zawodnika, a Romy nie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 19:47

ADAMJUVENTUSPL pisze: ”Marca” twierdzi, że Real jest gotowy zapłacić Romie 25 milionów euro. W grę może wchodzić także transakcja wiązana, w ramach której do włoskiego klubu mogliby przejść Flavio Conceicao i Fernando Morientes.
A ja lubie Rome i nie jestem zadowolony że Totti może odejśc.Te 25 mln. to żałosna suma, ale jeśli dodatkowo daliby Conceicao i Morientesa to spox.Ale i tak Totti nie może odejść.Roma to drugi klub, któremu kibicuje!!

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 20:13

BiancoNerri_ pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze: ”Marca” twierdzi, że Real jest gotowy zapłacić Romie 25 milionów euro. W grę może wchodzić także transakcja wiązana, w ramach której do włoskiego klubu mogliby przejść Flavio Conceicao i Fernando Morientes.
A ja lubie Rome i nie jestem zadowolony że Totti może odejśc.Te 25 mln. to żałosna suma, ale jeśli dodatkowo daliby Conceicao i Morientesa to spox.Ale i tak Totti nie może odejść.Roma to drugi klub, któremu kibicuje!!
Nie wiem jak ty mozesz zyc na tym swieice :!: :!: :!: Kibicujesz Romie i Juventusovi (jesli wogole jemu kibicujesz) to jest czyste szalenstwo i swiadczy to o twojej wielkiej glupocie :!: :!: :!:

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 20:16

Pemek pisze:
BiancoNerri_ pisze:
Nie wiem jak ty mozesz zyc na tym swieice :!: :!: :!: Kibicujesz Romie i Juventusovi (jesli wogole jemu kibicujesz) to jest czyste szalenstwo i swiadczy to o twojej wielkiej glupocie :!: :!: :!:
Bez przesady, ja nie lubię Romy, ale nie uwarzam że jest on szakeńcem tylko dlatego że kibicuje tym dwum klubom, bo ma na to prawo, a pozatym ja bym się cieszył gdybyśmy my i roma byli przyjaciółmi, ale niestety tak nie jest, a nielubię Romy tylko przez ich kibców którzy nabijali się z nas po wygranej 4-0 z nami na swojej stronie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 20:24

ADAMJUVENTUSPL pisze: Bez przesady, ja nie lubię Romy, ale nie uwarzam że jest on szakeńcem tylko dlatego że kibicuje tym dwum klubom, bo ma na to prawo, a pozatym ja bym się cieszył gdybyśmy my i roma byli przyjaciółmi, ale niestety tak nie jest, a nielubię Romy tylko przez ich kibców którzy nabijali się z nas po wygranej 4-0 z nami na swojej stronie.
No faktycznie szalencem on nie jest...ale zbyt normalne jego kibicowanie tez nie jest..co do Romy to sie ciesze ze nie jestesmy przyjaciolmi..ne lubilem ich nigdy...i tych ktorzy im kibicuja jak i calej tej druzyny......

Co do tematu to faktycznie ciut za malo za Tottiego 25 mln..no chyba ze wlasnie tych dwoch pilkarzy real by oddal...ale temu tez jestem przeciwko bo chetnie widzialbym Morientesa w JUVE :twisted: :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 20:36

ADAMJUVENTUSPL pisze:Hiszpański dziennik „Marca” informuje, że Real Madryt nadal stara się o pozyskanie gwiazdora Romy, Francesco Tottiego.

Poza tym, Włoch ­ zdaniem Pereza – jest przystojny, szczupły, zgrabny oraz modnie się ubiera.

źródło: http://sport.onet.pl/1020297,249,220874 ... plina.html
ALe z niego czesc od roweru hehe.Nie no nienawidze Tottiego ale(zeby nie dostac bana :twisted: )cenie go jako pilkarza hehe.
A pozatym jest cianki

Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 20:37

kolejny raz sie wypowiadam ze nie lubie realu, poniewaz ponad 3/4 kibiców ma tylko przez gwiazdy, lub przez sukcesy. mają bardzo mało kibiców "rdzennych''. co do romy to wole pozosstac bez komentarza :lol:

qaz

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 20:54

[quote="Dziadek"]kolejny raz sie wypowiadam ze nie lubie realu, poniewaz ponad 3/4 kibiców ma tylko przez gwiazdy, lub przez sukcesy. mają bardzo mało kibiców "rdzennych''. co do romy to wole pozosstac bez komentarza :lol:[/quote|

Hehe 3/4 z was kibicuje Juve dlatego że gra tam Del Piero.

Czyli według ciebie dziadek nie można byś kibicem drużyny która odnosi sukcesy, bo zaraz ktoś ci powie że kibicujesz tej drużynie dlatego że wygrywa. :shock:

piotrechu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 20:56

A Real znowu swoje.... Kupili by obronce... ale nie :P Bo albo brzydki albo murzyn /nic do nich nie mam ale.... sa malo medialni ;P / Maxes , Lucio itp. nie wygladaja jak beckham - wiec po co oni realowi....

Zeby nie pisac nowego posta... w poprzednim napisano, ze kibicujem juve tylko dla tego, ze gra tam del piero...... no dobra moze niektorzy z nas tak robia, ale zauwaz, ze DEL PIERO to symbol klubu, spedzil tu cala swoja kariere - wyplynal na szereokie wody. A w Realu to tylko sie wydaje kupe szmalu na gwiazdy! juz oszlifowane brylanty. No moze za wyjatkiem pozycji bramkarza i dziurawej obrony : )

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 21:19

No i cala polityka Pereza sie wyjasnila!
Po prostu lubi mlodszych, ladnych i wysportowanych chlopcow :wink:

Mysle, ze po ostatnich plotkach pani Victoria Beckham powinna byc spokojna - David nie zdradza jej z zadna kobieta :wink:

Notch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 21:25

Tez nie lubie real'u, ale bez przesady. Podziwiam ich za ich "wierne" trzymanie sie swojej polityki. Oni chca przed wszystkim strzelac gole, a dopiero potem wygrywac. kazdy robi jak chce. Kupuja jedna gwiazde na sezon, reklamuja sie wokolo i robia mase szumu. I taki maja cel. No dobra. W polsce podobnym klubem jest Lech Poznan. Tez robia wokol siebie duzo szumu a umiejetnosci zerowe ^^

stahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
No baa
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 12:16

Pemek pisze: Nie wiem jak ty mozesz zyc na tym swieice :!: :!: :!: Kibicujesz Romie i Juventusovi (jesli wogole jemu kibicujesz) to jest czyste szalenstwo i swiadczy to o twojej wielkiej glupocie :!: :!: :!:
A co nie moge kibicować 2 zespołom?!! :evil: Moge sie założyć że jestem większym fanem Juve od ciebie.A za takie obrazy powinieneś dostać ostrzeżenie, nie umiesz uszanować że ktoś kibicuje także innej drużynie. :twisted:

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 12:40

Totti jest The One :wink: Ladniej wyglada niz gra :wink:
Wolalbym, aby Totti trafil do Chelsea, gdyz nienawidze Realu, a co do samego zawodnika, to nawet go lubie, tak jak klub z Anglii.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 01:00

Totti w "gardłowych".......... :?
Morientes w Romie............... :?

Już sam nie wiem co gorsze.....
Totti niech sobie idzie gdzie chce, bo mi jest obojętne gdzie pójdzie, ale Fernando nie może iść do Romy! Zarówno "gardłowi" jak i Roma nie są godni żeby Morientes u nich grał... :!:

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 08:29

El_chico_a_Coruna pisze:No i cala polityka Pereza sie wyjasnila!
Po prostu lubi mlodszych, ladnych i wysportowanych chlopcow :wink:

Mysle, ze po ostatnich plotkach pani Victoria Beckham powinna byc spokojna - David nie zdradza jej z zadna kobieta :wink:
heheheh dobre kto wie jak wypełniają kontrakt zawodnicy Realu :-D
a kupno Tottiego mogłoby sprawić jeszcze więcej zamiesznia w Realu, no chyba że pozbyliby się Figo i przegrupowali w pomocy wtedy

Juve per sempre!!!
ODPOWIEDZ