Nicola Legrottaglie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
legrottagliefanclub

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 14:56

Un saluto a tutti i tifosi dal Nicola Legrottaglie Official Fan Club da Mottola (TA) Italy.
www.nicolalegrottagliefanclub.it

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 15:03

Wszystko fajnie, tylko czy nie mógłbyś mówić torochę bardziej po polsku? :)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Juvetomek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 15:10

fajnie. ale co znaczy to co napisales?

Pozdrawiam
Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 15:11

No nawet nie wiedziałem że Legro ma fan club!!!!!!!!!!!!
Szkoda że stronka jest po włosku, grafika jest trovhe kiepska...

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 15:16

mnie się wydaje że autor tego tematu to chyba Włoch, bo coś za dobrze po Włosku mu idzie i jeszcze reklamuje Włoską stronę fanklubu, zresztą jego nick jest taki sam jak nazwa strony. Więc możliwe że wreszcie zacznął zagląać na JP kibice innych narodowości.
A stronka fajna, lubie legrottaglie i mam nadzieję że poprawi swoją grę i jeżeli sprowadzimy Mexesa i Ferrariego on posadzi jednego z nich na ławę, a w rep.Włoch CAnnavaro lub Nestę.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 15:39

sorry adam ale w jakim ty swiecie zyjesz :?: to jego na lawke posadzil ferrara a nie on kogokolwiek, i watpliwe jest ze kogokolwiek znaczacego kiedys posadzi a juz na pewno nie neste czy cannavaro

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 15:47

Ciekawe jak trafił na tą stronke :?:
A co do stronki to zgadze się że dość średnia grafika.

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 20:16

To JuvePoland, a nie JuveItaly. :lol: :D
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2004, 19:13 przez BiancoNerri_, łącznie zmieniany 1 raz.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 20:26

Maly pisze:sorry adam ale w jakim ty swiecie zyjesz :?: to jego na lawke posadzil ferrara a nie on kogokolwiek, i watpliwe jest ze kogokolwiek znaczacego kiedys posadzi a juz na pewno nie neste czy cannavaro
Ale to są tylko marzenia. A pozatym czemu nie??? Ja w niego wierzę i dlatego uwarzam że nie czas go sprzedawać. Zreszta już mnie chyba ktoś nazwał że jestem chyba jedynym na tym forum który jesze w niego wierzy, mam nadzieję że to co ja mówię się potwierdzi i będzieci mi musieli przyznać rację, ale prawdopodobne jest to że to ja bedę musiał przyznać że się myliłem.
FORZA LEGROTTAGLIE :!: :!: :!:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
panzerchrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 17:36

Według mnie powinien odejść lub zostać wypozyczony do innego klubu poniewaz w zeszłym sezonie popełnił straszne błędy!!!!!!!!!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 18:13

Tez nie znam wloskiego ale to raczej nie wymaga tlumaczenia dla bardziej kumatych :lol:

A co do Legro to ja tam nie jestem jakims jego wielkim fanem.Są o wiele wiele lepsi obroncy i niemialbym nic przeciwko wypozyczeniu lub sprzedaniu go....ani ziębi ani grzeje....nie wydaje mi sie ze nagle wybuchnie jakims wielkim talentem....

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 18:53

legrottagliefanclub pisze:Un saluto a tutti i tifosi dal Nicola Legrottaglie Official Fan Club da Mottola (TA) Italy.
www.nicolalegrottagliefanclub.it
Nicolaa is coool FORZA LEGROO !!! mam nadzieje ze zostanie najlepszym obrońcą w Juve no i Pozdro dla fana legrottaglie :D :wink: ( O i jak ktoś to by mogł na Polski przetłumaczyć to z GÓry dzięki

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2004, 18:25

Ja po włosku za bardzo nie kumam ale stronka fajna.

A co do Legro jak juz jest okazja sie na jego temat wypowiedzieć to uważem że w tym sezonie należy dać mu jeszcze jedną szansę. Moim zdaniem to świetny obrońca co udowodnił grają zanim przeszedł do Juve w reprezentacji i w Chievo(dobrze chyba mówie). W Juve sie wyraźnie pogubił ale często świetni piłakrze mają takie pierwsze sezony w nowych klubach. Wtym sezonie trzeba mu koniecznie dać kolejną szansę

Forza Squadra Bianconera
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2004, 19:22

Musi się ograć i tyle. Poza tym cała drużyna grała kiepsko w tamtym sezonie, a sam nie był w stanie nic na to poradzić. No, chyba że wymiatałby niczym Thuram w meczu z Barcą na Camp Nou :D

Denzel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2004, 19:23

Moim skromnym zdaniem Legrottaglie mile nas zaskoczy w tym sezonie. W poprzednim sezonie spalił, gdyż oczekiwania wobec jego gry były bardzo duże. Chłopak spalił się ale myślę, że minęło już dość czasu żeby ochłonął i pokazał na co go stać. Życzę mu jak najlepiej. Forza Legro! Zamknij usta wszystkim krytykom (tym z JP przede wszystkim).

ODPOWIEDZ