Baggio po raz ostatni w reprezentacji :(
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Włoski napastnik Roberto Baggio 28 kwietnia po raz ostatni założy koszulkę reprezentacji Włoch. Zawodnik zostanie powołany przez selekcjonera Giovanniego Trapattoniego na towarzyskie spotkanie z Hiszpanią.
Baggio w drużynie narodowej debiutował w 1988 roku. Od tamtej pory zagrał w niej 55 spotkań, w których strzelił 27 bramek.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=27778
Szkoda że już taki stary, bardzo zasłużony zarówno dla Juve jaki reprezentacji, bardzo go lubię zresztą pewnie jak więkrzość na tym forum.
Szkoda że już kończy
Baggio w drużynie narodowej debiutował w 1988 roku. Od tamtej pory zagrał w niej 55 spotkań, w których strzelił 27 bramek.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=27778
Szkoda że już taki stary, bardzo zasłużony zarówno dla Juve jaki reprezentacji, bardzo go lubię zresztą pewnie jak więkrzość na tym forum.
Szkoda że już kończy
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wielka strata dla Włoskiego footballu napewno wszyscy pamiętamy go za .. niezbyt udany rzut karny w finale Mistrzostw Świata w USA w finale z Brazylią
Żeganj mój mały buddo
Żeganj mój mały buddo
Dawniej Virus[Mauro].
- Wojtom
- Juventino

szkoda ze to juz ostatni występ Baggio we Włoszech !!
ale ciesze sie ze bede mogł go obejrzec na zywo w telewizji !! mysle ze wypadnie bardzo dobrze !! licze na to!! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kouba
- Qualità Juventino

na RAI UNO poleci na żywo...Virus[Mauro] pisze:Na jakim kanale w TV bedzie ten mecz ?
Baggio to żywa legenda włoskiego gutbolu, taką osobne należy szanowac niezależnie od tego jak zagra. Niektórzy moga meć do Niego pretensje za ten pamiętny karny w MŚ 94' ale często takie osoby zapminaja to jak wiele dobrego zrobił dla reprezentacjii. Ja licze na bramke w tym meczu, bo to byłoby najpiękniejsze ukoronowanie Jego bogatej kariery. Myśle, ze Hiszpanie o tym wiedzą i nie obraziłbym sie jakby Mu w tym nie przeszkadzali
- Dionizos
- Juventino

Ja go pamietam za to co osiagnal, nie za ten rzut karny. Boski Kucyk to legenda, czlowiek jakiego juz nie bedzie. Z cala odpowiedzialnoscia moge powiedziec, ze nastepny sezon SerieA, sezon bez Codino, to juz nie bedzie to. "Ostatni, ktory tak pilke wodzi" , "bóg futbolu"... to tylko niektore teksty uzywane przez Włochow do okrslenia Roberto. Mam nadzieje, że w meczu z Hiszpania po raz kolejny pokaze swoja wielka klase i udowoni, że nalezy mu sie miejsce wsrod najlepszych.Virus[Mauro] pisze:Wielka strata dla Włoskiego footballu napewno wszyscy pamiętamy go za .. niezbyt udany rzut karny w finale Mistrzostw Świata w USA w finale z Brazylią
- BiancoNerri_
- Juventino

- ahojekk
- Juventino

Wiesz to chyba najbardziej rozpoznawalny moment jego kariery ja też pamiętam jego świetne występy i inne strony tego piłkarza ale musisz przyznać że 70% ludzi rozpozna go po tym karnymDionizos pisze:Ja go pamietam za to co osiagnal, nie za ten rzut karny. Boski Kucyk to legenda, czlowiek jakiego juz nie bedzie.\.Virus[Mauro] pisze:Wielka strata dla Włoskiego footballu napewno wszyscy pamiętamy go za .. niezbyt udany rzut karny w finale Mistrzostw Świata w USA w finale z Brazylią
Dawniej Virus[Mauro].
- ahojekk
- Juventino

No mnie też mniej ale to jest fakt widze to po moich znajomych co średnio intteresują się piłką podczas tematu starszych piłkarzy zapytałem się: Jak pamiętacie Baggio ??
a oni odpowiedzieli : to był ten co nie trafił karnego z Brazylią
a oni odpowiedzieli : to był ten co nie trafił karnego z Brazylią
Dawniej Virus[Mauro].
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Szkoda, ze nie dostanie powolania na Euro 2004
Tam tez by mogl zdzialac co nie co.
A co do samego Baggio to ja go nie rozpoznaje po niestrzelonym karnym tylko po twarzy
Dosc charakterystyczny zawodnik
Tam tez by mogl zdzialac co nie co.
A co do samego Baggio to ja go nie rozpoznaje po niestrzelonym karnym tylko po twarzy
Dosc charakterystyczny zawodnik
- Alexa Del Piero
- Juventino

Mam nadzieje że będzie można obejrzeć ten mecz w tv bo chciałabym zobaczyć go w akcji poraz ostatni.
Baggio gola ! ! !
Baggio gola ! ! !
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !