Nowa trybuna na stadionie Wisly w Krakowie!!!:D:D:D
- juveluck
- Juventino

http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=5316
Nareszcie stadion Wisly Krakow ulega rozbudowie, beda mieli z czym pokazac sie w europie :lol: :lol:

Nareszcie stadion Wisly Krakow ulega rozbudowie, beda mieli z czym pokazac sie w europie :lol: :lol:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O w morde, ale trybune postawili! Pewnie gdybym sie uparl to bym sam taka z 2 tygodnie zbudowal! Teraz rozsylam kolegom ten link, zeby zobaczyli jakie w Polsce sie trybuny buduje
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O w morde, ale trybune postawili! Pewnie gdybym sie uparl to bym sam taka z 2 tygodnie zbudowal! Teraz rozsylam kolegom ten link, zeby zobaczyli jakie w Polsce sie trybuny buduje
- Lypsky
- Juventino

Hej hej to nie Polska to KrakowEl_chico_a_Coruna pisze::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Ulisses
- Qualità Juventino

Sorry, ale to jest pomyłka??!! Ta trybuna jest smiechu warta!! Co to ma być??!! To nasz klub żużlowy ma stadion na 25.000 miejsc siedzących, a przy nadkomplecie bedzie 30.000 (finał z Apatorem), a taki klub piłkarski stawia takie coś?? Może to na boisku do treningu dla fotoreporterów
Ja piernicze
Ale się uśmiałem. Dodatkową trybune to mają w Poznaniu - Lech, a nie jakiś syf z Krakowa (nie mówie o Wisle, ale o stadionie)
To te europejskie stadiony w Polsce
Juz zapachniało UE, a jeszcze nie ma 1. maja 
To te europejskie stadiony w Polsce
- Reggie
- Juventino

Możliwematej pisze:...Polska jest taka biedna że każda taka inicjatywa cieszy
Aha i jest napisane że wejdzie na nią 33 kibiców
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- MediapuntA
- Juventino

Wisła znany klub w POLSCE(może i nawet w EUROPIE) tyle hajcu mają a budują taką trybunę :shock: :shock: :shock: :shock: Dla mnie to jest parodia !!!!!!!!!!
- Rasi
- Qualità Juventino

jezu ludzie wiecej poczucia homoru !! Ja nie cierpie Wisły ( druzyny ) ale widać, że ten artykuł to ewidentna beka
. Nawet w tytule jast "oczko"
Z takich tekstów należy sie smiac i gratulować pomysłu a nie robić uszczypliwe uwagi
Z takich tekstów należy sie smiac i gratulować pomysłu a nie robić uszczypliwe uwagi
- Miolli
- Juventino

Popieram , zawodowy kawał. Więcej humoruRasi pisze:jezu ludzie wiecej poczucia homoru !! Ja nie cierpie Wisły ( druzyny ) ale widać, że ten artykuł to ewidentna beka. Nawet w tytule jast "oczko"
- x_men_1988
- Juventino

Faktem jest że ta trybuna nie jest zbyt duza , ale
nie no co to jest
:!: . Wystarczy przeczytać opi i ju wiadomo o co chodzi , chodzi o to ze jakis tam dla Vipów zabraklo miejsc , ale czy to sa miejsca dla Vipow ... oj ta wisła . Mogą pomażyć o takim stadionie jaki bedzie miala Legia !!