LM - rewanże 1/4 finału
- Olszan
- Juventino

Odpadły dwa wielkie kluby uważane za jedne z faworytow to zgadniecia całej puli....... Arsenal przegrywajac 2-1 z Cheslea i Real przegrywajac 3-1 z Monaco dla mnei cos wspaniałego......
zanosi sie na to że pierwszy raz w historii LM klub wygar puchar dwa razy z rzędu ..... Milan
czekamy na więcej do jutra... 8)
troche zmieniałem nazwe tematu i o pozostałych dwóch jutrzejszych meczach, jakie zostały też tutaj nalezy pisać
kouba
czekamy na więcej do jutra... 8)
troche zmieniałem nazwe tematu i o pozostałych dwóch jutrzejszych meczach, jakie zostały też tutaj nalezy pisać
kouba
Zawsze Wierni ! ! !
- Nunez
- Juventino

Nie ma co...Chelsea byla dzisiaj lepsza...od Arsenalu....,ale jaka szkoda ze Real odpadl.....,bo nawet fajnie bylo by ogladac mecz....Real-Chelsea....
(,no ale co tamm...ja i tak uwazam ze Milan nie wygra ligi
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Juverulez!
- Juventino

- Ironek
- Juventino

Cieszę się bardzo, że Monaco wyeliminowało tych ...... no comment, ale Arsenal strasznie dał ciała, w dzisiejszym meczu nie pokazali nic, nawet Henry, nie miał dnia, a jak on nie ma dnia to cały Arsenal nie umie grać.
Ale awans MOnaco, jest żadnym pocieszeniem porażek JUVE
To my, a nie depor powinniśmy jutro klepać milan
Własnie oglądałem skróty <wow>, jestem w szoku, powinno być 6-1 a nie 3-1, ale najważniejszy awans, real nie miał w tym meczu nic do powiedzenia szczególnie w 2 połowie
Ale awans MOnaco, jest żadnym pocieszeniem porażek JUVE
To my, a nie depor powinniśmy jutro klepać milan
Własnie oglądałem skróty <wow>, jestem w szoku, powinno być 6-1 a nie 3-1, ale najważniejszy awans, real nie miał w tym meczu nic do powiedzenia szczególnie w 2 połowie
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2004, 23:27 przez Ironek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No cóż.Szkoda, żę odpadł Arsenal, ale natomiast odpadnięcie Realu to dla mnie szok :shock: :shock: nie moge w to uwierzyć...
Mam takze nadzieje, że w półfinale spotka sie Chelsea z Milanem i to ten pierwszy wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko.
Czekam jeszcze na mecz Porto, myśle, ze jednak dadzą rade przejść Lyon..
Mam takze nadzieje, że w półfinale spotka sie Chelsea z Milanem i to ten pierwszy wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko.
- Yari
- Juventino

Haha. Real , haha.
W czasie przerwy już postawiłem krzyżyk na monaco , ale jednak. Pokazali ducha walki. Wspaniale. Wielkie brava dla monaco , zresztą dla chelsea też. Grali tak jak Juve przed rokiem... , szkoda że w tym sezonie takiego Juve nie obserwujemy , ale wszystko się zmieni w przyszłym sezonie ( oby).
Morientes strzelił gola!!. Dla tego piłkarza nie mogło być lepszego dnia na strzelenie wpakowanie barmki swoj\emu byłomeu klubowi. Bravo Bravo Bravo.
Kończe bo ze śmiechu mnie juuż brzuch boli

W czasie przerwy już postawiłem krzyżyk na monaco , ale jednak. Pokazali ducha walki. Wspaniale. Wielkie brava dla monaco , zresztą dla chelsea też. Grali tak jak Juve przed rokiem... , szkoda że w tym sezonie takiego Juve nie obserwujemy , ale wszystko się zmieni w przyszłym sezonie ( oby).
Morientes strzelił gola!!. Dla tego piłkarza nie mogło być lepszego dnia na strzelenie wpakowanie barmki swoj\emu byłomeu klubowi. Bravo Bravo Bravo.
Kończe bo ze śmiechu mnie juuż brzuch boli
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2004, 23:27 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.
- x_men_1988
- Juventino

Z jednej strony , olbżymi zawod i załamanie , bo przegrał Arseanal , ale z drugiej strony porażka Realu . W koncu ci ktorzy mowili że na przyszły sezon tżeba kupywać gwiadzy może zrozumieją że to nic nie da . Chelsea wygrał głównie dzięki piłkarzom ktorych już wcześniej mieli i do tego gole strzelali Anglicy , a więć nie prawdą jest że to wszystko dzięki wszystkim zakupom , a w zasadzie dwóch zawodnikow z Chelsea którzy pszyszli tego Lata czyli Makalele i Duff zagrali bardzo dobrze .
Ja w ciąż nie mogę uwieżyć w porażkę Realu , jak to możliwe , widać kolejny raz olbrzymie braki w obronie Realu .
PS. Zobaczcie kto strzelił bramke Realowi , oczywiście Morientes co prada nie tą ostatnią , ale też ważną bo drugą dająca duze nadzieje . A Real już prowadził , ale kibice Realu muszą być załamani

Ja w ciąż nie mogę uwieżyć w porażkę Realu , jak to możliwe , widać kolejny raz olbrzymie braki w obronie Realu .
PS. Zobaczcie kto strzelił bramke Realowi , oczywiście Morientes co prada nie tą ostatnią , ale też ważną bo drugą dająca duze nadzieje . A Real już prowadził , ale kibice Realu muszą być załamani
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2004, 22:52 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- BIGGI
- Qualità Juventino

AHAHAHAH jaka zieja z Realuuuuu!!!!Pekam ze smiechu :lol: Szkoda mi Arsenalu ale jednak kompletnie zawalili 2 połowe. Z drugiej strony jednak wolalbym polfinal Real - Arsenal :twisted: ale trudno, przynajmniej jest satysfakcja. Jeszcze jutro Depo sklepie 3-0 Milan i jestem w 7 niebie

- BIANCONERI
- Juventino

Wynikiem meczu pomiędzy Arsenalem i Chelsea byłem zaskoczony,ale to co stało sie w Monaco mozna nazwać prawdziwą sensacją!Ciesze się z wygranej Chelsea,drużyna ta zasłużyła na awans do najlepszej czwórki Ligi Mistrzów."Niebiescy" juz od kilku sezonów regularnie zawodzili w meczach z Arsenalem czy to w lidze,czy w meczach o krajowe puchary,więc tym bardziej jestem zaskoczony dzisiejszym wynikiem.Po tym co stało się dziś trudno jest mi wskazać faworyta do wygrania Ligi Mistrzów,mam jednak nadzieje,że będzie to Chelsea.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Shadow_Alex
- Juventino

Ja sie ciesze ze Chelsea wygrala, nie lubie Arenalu...
A co do Realu to jestem w niebowziety, tak nienawidze tego klubu, ze jestem prawie taki szczesliwy jakby to juve wygralo CL...
REAL... CO??? TY ............ BUHAHAHAH
DESHAMP NA PREZYDENTA I DO JUVE
BOSKO :!: :!: :!:
A co do Realu to jestem w niebowziety, tak nienawidze tego klubu, ze jestem prawie taki szczesliwy jakby to juve wygralo CL...
REAL... CO??? TY ............ BUHAHAHAH
DESHAMP NA PREZYDENTA I DO JUVE
BOSKO :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2004, 23:02 przez Shadow_Alex, łącznie zmieniany 2 razy.
- kouba
- Qualità Juventino

chyba żartujesz myśląc, ze jeszcze nikt nie zdobył 2x z rzędu LMOlszan pisze:zanosi sie na to że pierwszy raz w historii LM klub wygar puchar dwa razy z rzędu ..... Milan
A jednak cos w Real zaczęło słabiej sie układać. Juve słabiej grało to od razu odpadło, teraz Real, hahaha....Monaco dokonało chyba rzeczy niemożliwej
- J1897
- Juventino

oglądałem oba mecze i bardzo się ciesze
z obu wyników :!: :!: :!:
Real dał ciała w wszystkim :!: :!: :!:
brama Raula i nic więcej nie pokazali :!: :!: :!:
brawo ASM, brawo Didier :!: :!: :!:
co do drugiego meczu, to Roman chyba już wie na co wydał tyle kaski :!: :!: :!:
puchar może nie w tym roku(jeszcze), ale kto wie...
może się myle :!: :!: :!:
strasznie mi się podobała gra Chelsea po strzeleniu bramki przez Lamparda :!: :!: :!:
brawo Chelsea :!: :!: :!:
mój braciszek jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zły :!: :!: :!: (z powodu Arsenalu)
P.S. kouba tamto to był Puchar Europy, a nie Liga Mistrzów :!: :!: :!:
Real dał ciała w wszystkim :!: :!: :!:
brama Raula i nic więcej nie pokazali :!: :!: :!:
brawo ASM, brawo Didier :!: :!: :!:
co do drugiego meczu, to Roman chyba już wie na co wydał tyle kaski :!: :!: :!:
puchar może nie w tym roku(jeszcze), ale kto wie...
może się myle :!: :!: :!:
strasznie mi się podobała gra Chelsea po strzeleniu bramki przez Lamparda :!: :!: :!:
brawo Chelsea :!: :!: :!:
mój braciszek jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zły :!: :!: :!: (z powodu Arsenalu)
P.S. kouba tamto to był Puchar Europy, a nie Liga Mistrzów :!: :!: :!:
- Nunez
- Juventino

nie rozumiem was...smiejecie sie z Realu...,ale co by Monaco z Juve zrobila?!!! Rozbila z 7:0!!!!!,skoro Monaco rozbilo Deportivo.a juve z depo...nawet nie istnialo,wiec naprawde oszczedcie sobie tegoo....Juve juz odpadlo....a real dopiero teraz...
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Bogi
- Juventino

Rozwieje Twoje marzenia.Chelsea nie spotka sie z Milanem w polfinale.Drabinka jest juz ulozona.Moga sie spotkac najpredzej w finale.Pewnie tak wlasnie bedzie :-DWicior pisze:No cóż.Szkoda, żę odpadł Arsenal, ale natomiast odpadnięcie Realu to dla mnie szok :shock: :shock: nie moge w to uwierzyć...