CZy wygrywasz czy nie ja i tak zawsze kocham CIE!!!
- adi130
- Juventino
no właśnie......dlaczego mimo porażek juve w tym sezonie ciagle go kochacie??
Ja ponieważ:
1. mam 16 lat, kibicuje Juventusowi od 7 roku zycia i pamietam jego wielkie sukcesy i wiem ze mieli ciężkie okresy po których znów przychodziły sukcesy
2.Zawsze grali tam zawodnicy klasowi.
3. Juve zawsze na TOPIE!!!
4. Ponieważ jak jakiś zawodnik gra w Juve to bardzo szybko zaxczyna go prawdziwie kochać i jeśli odchodzi to z wielkim bólem albo z przyczyn dyrektora sportowego (np. Inzaghi który sam przyznal że wciąz kocha Juve)
5. BO JUVE JEST NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!
Ja ponieważ:
1. mam 16 lat, kibicuje Juventusowi od 7 roku zycia i pamietam jego wielkie sukcesy i wiem ze mieli ciężkie okresy po których znów przychodziły sukcesy
2.Zawsze grali tam zawodnicy klasowi.
3. Juve zawsze na TOPIE!!!
4. Ponieważ jak jakiś zawodnik gra w Juve to bardzo szybko zaxczyna go prawdziwie kochać i jeśli odchodzi to z wielkim bólem albo z przyczyn dyrektora sportowego (np. Inzaghi który sam przyznal że wciąz kocha Juve)
5. BO JUVE JEST NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!
- Nedved_fan
- Juventino
Ja przede wszystkim dlatego, ze ten klub kocham. Jestrem fanem Juve (dopiero) od pięciu lat i moge powiedzieć, że na inny go nie zmienie. Juve jest najlepsze, nie tylko ze względu na wyniki, ale równiez ze względu na swoich kibiców. Prawdziwych kibiców!!
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- Machnes
- Juventino
Ojeju, zawsze jak się zastanawiam to nie wiem co powiedzieć :?
Poprostu wybrałem ich... i tyle. Nie jestem sezonowym kibicem i nie raz znosiłem gorycz porażki, może ze względu, że w Juve gra ALex, nie wiem :?
PS. Naprawdę Inzaghi powiedział, że kocha Juve ?? Nie wierzę :shock:
PS. Naprawdę Inzaghi powiedział, że kocha Juve ?? Nie wierzę :shock:
- juveni
- Juventino
Poprostu Juve to milosc mojego zycia
no wiec zeby nie wiem jak zle bylo to jestem z tym klubem na zawsze bo wiem ze on zawsze sie podnosi po porazkach.
"Na dnie popiolow gwiazdzisty diament, wiekuistego zwyciestwa zaranie" jak napisal moj ulubiony poeta Cyprian Kamil Norwid. Tak samo jest z Juve zawsze jest przynajmniej iskierka nadziei.

"Na dnie popiolow gwiazdzisty diament, wiekuistego zwyciestwa zaranie" jak napisal moj ulubiony poeta Cyprian Kamil Norwid. Tak samo jest z Juve zawsze jest przynajmniej iskierka nadziei.

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Inzaghi na pewno tego nie powiedzial. Powiedzial natomiast, ze jego miloscia jest Milan.
A dlaczego kibicuje Juve? Bo sie zakochalem i to jest jedyne racjonalne wytlumaczenie
A dlaczego kibicuje Juve? Bo sie zakochalem i to jest jedyne racjonalne wytlumaczenie

- Manifestos
- Juventino
el chico, w 100 % zgoda:)
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Wojtom
- Juventino
od 1996 roku w moim serce jest Juventus i tylko Juventus 8) poprostu wybrałem ich i jestem dumny nawet wtedy kiedy nie idzie im za dobrze !! zawsze w nich wierze !! Forza Juventus !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Reggie
- Juventino
Dlaczego kocham Juve?
Myślę że sam nie wiem, nie kocham Juve za wspaniałą grę, za za bardzo dobre wyniki, za kibiców, za barwy, ani za inne takie rzeczy.
Po prostu kiedy byłem jeszcze mały wybrałem sobie Juventus i tyle, podejrzewam, że gdybym wybrał np. Barcelonę to kochał bym ją tak samo.
Ale nie znaczy to że nie kocham Juve. Juventus jest moją wielką miłością, którą można porównać tylko z miłością do kobiety (i to pięknej :-D )
Myślę że sam nie wiem, nie kocham Juve za wspaniałą grę, za za bardzo dobre wyniki, za kibiców, za barwy, ani za inne takie rzeczy.
Po prostu kiedy byłem jeszcze mały wybrałem sobie Juventus i tyle, podejrzewam, że gdybym wybrał np. Barcelonę to kochał bym ją tak samo.
Ale nie znaczy to że nie kocham Juve. Juventus jest moją wielką miłością, którą można porównać tylko z miłością do kobiety (i to pięknej :-D )
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
poprostu jestem związany z tym klubem i kocham Juventus nawet jak by spadli do 3 ligi bym ich kochał nad życie
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Batigol
- Juventino
1.Jest najlepszym klubem
2.Jest z Wloch
3.Najwiecej razy wygral Serie A
4.Ma ladna nazwe
(to akurat mialo decydujace znaczenie, bo zaczalem mu kibicowac po meczu z Borussia, a sami widzicie, jaka smieszna jest ta nazwa niemieckiej duzyny
)
5.Graja tam wspaniali pilkarze
6.Na czarno-bialym telewizorze mozna ich ogladac
7.Ostatnio Juve caly czas jest w czolowce
8.Mozna wymieniac i wymieniac...
2.Jest z Wloch
3.Najwiecej razy wygral Serie A
4.Ma ladna nazwe

5.Graja tam wspaniali pilkarze
6.Na czarno-bialym telewizorze mozna ich ogladac
7.Ostatnio Juve caly czas jest w czolowce
8.Mozna wymieniac i wymieniac...
- Lypsky
- Juventino
Trudno powiedziec.Ja kocham Juve za to ze jest daje nam powody do radosci uszczesliwia nas i to jest fajne.Jestem z nimi zawsze nawet jesli przegrywaja.Ciezko powiedziec.ja kibicuje Juve od lat mlodosci i zawsze bede wierny temu klubowi
Juve Forever 

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady