Chievo chce sprzedać Perotte
- Peja
- Juventino
Chievo poinformowało, że Simone Perrotta został wystawiony na listę transferową.
"Chcielibyśmy go zatrzymać, ale nadszedł czas, żeby zrobił krok naprzód w swej karierze" - powiedział dyrektor sportowy włoskiego klubu, Giovanni Sartori.
"Zasługuje na szansę. Jesteśmy gotowi rozpocząć negocjacje choćby jutro. Nie chcemy czekać do zakończenia Euro 2004. Wyceniamy go na 7,5 mln funtów, ale możemy zgodzić się na 4 mln i dwóch piłkarzy."
Dla mnie bomba! On mógłby zastąpić Tachcinardiego który moim zdaniem jest cienki i stary. Możemy dać 4 miliony i Sculli i Brighi
"Chcielibyśmy go zatrzymać, ale nadszedł czas, żeby zrobił krok naprzód w swej karierze" - powiedział dyrektor sportowy włoskiego klubu, Giovanni Sartori.
"Zasługuje na szansę. Jesteśmy gotowi rozpocząć negocjacje choćby jutro. Nie chcemy czekać do zakończenia Euro 2004. Wyceniamy go na 7,5 mln funtów, ale możemy zgodzić się na 4 mln i dwóch piłkarzy."
Dla mnie bomba! On mógłby zastąpić Tachcinardiego który moim zdaniem jest cienki i stary. Możemy dać 4 miliony i Sculli i Brighi
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
ŹródłoPeja pisze:

Pozatym jeśli myslisz, że Perotta jest lepszy od Tacchinardiego to nigdy sie z Tobą nie zgodzę! To bardzo słaby zawodnik, największa pomyłka kadry narodowej Włoch! Jego gra sprawia, że mam uśmiech na twarzy :lol: Kompletnie nie trawię tego zawodnika.
Pozatym kilka sezonów temu już grał w JUVE, z bardzo marnym skutkiem a ,,Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki'' 8) Z wyjątkami np: Lippi 8)

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Tylko nie Tacchinardiego :!: :!: On jest na pewno lepszy od Perotty. Tacchinardi jest jednym z tych zawodników, którzy nic sobie nie mogą zarzucić po tym sezonie. Perotta jest nam nuie potrzebny, szkoda na niego pieniądze
- juveni
- Juventino
No nie wiem czy on tak faktycznie nie ma sobie nic do zarzucenia. Kilka razy zdarzylo mu sie przejsc kolo meczu jak chociaz ostatnio z Interem, w ktorym to meczu cos grac probowal tylko Camor i troszeczke Miccoli, reszta w tym Tacchinardi zawiedli.UlTrAs pisze:Tylko nie Tacchinardiego :!: :!: On jest na pewno lepszy od Perotty. Tacchinardi jest jednym z tych zawodników, którzy nic sobie nie mogą zarzucić po tym sezonie. Perotta jest nam nuie potrzebny, szkoda na niego pieniądze
Jezeli chodzi natomiast o porownanie Perotty i Tacha to bez dwoch zdan ten drugi jest lepszy.
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Heh.Dokładnie.Moim zdaniem Perotta to zawodnik, który nigdy nie powinien znaleźć sie nawet na ławce rezerwowych kadry.... Przecież już stawiłbym na jego miejsce Tachinardiego.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: To bardzo słaby zawodnik, największa pomyłka kadry narodowej Włoch! Jego gra sprawia, że mam uśmiech na twarzy
To co, zę Tachi ma już swoje lata, ale styl gry ciągle ten sam i ładny dla oka.Przynajmniej gra Tachiego nie wprawia w(jak to napisał Ti_Amo_Juventus_Dragon) ŚMIECH.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Mam nadzieje, ze jesli juz przejdzie do Juve to bedzie z niego wiecej pozytku niz z ostatniego zakupu z Chievo :?
- Dionizos
- Juventino
Cale szczescie, ze nikt sie z Twoim zdaniem nie liczy.Peja pisze: Dla mnie bomba! On mógłby zastąpić Tachcinardiego który moim zdaniem jest cienki i stary. Możemy dać 4 miliony i Sculli i Brighi
To fakt, Simone to bardzo pocieszny kolezka 8) . Zrobil ostatnio duze postepy, juz nadaje sie do gry w ChievoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Pozatym jeśli myslisz, że Perotta jest lepszy od Tacchinardiego to nigdy sie z Tobą nie zgodzę! To bardzo słaby zawodnik, największa pomyłka kadry narodowej Włoch! Jego gra sprawia, że mam uśmiech na twarzy :lol: Kompletnie nie trawię tego zawodnika.

- Sarsik
- Juventino
Faktycznie Legro zawiódł kibiców. Nie wiem czy powinien u nas zostać. Ale wiadomo, że klub z którego przychodzi nowy zawodnik nie jest ważny. To, że jeden zawodnik z Chievo się nie sprawdził, nie znaczy, że Perrotta nie pozostawi po sobie lepszego wrażenia. Mimo wszystko, wolę nie ryzykować.El_chico_a_Coruna pisze:Mam nadzieje, ze jesli juz przejdzie do Juve to bedzie z niego wiecej pozytku niz z ostatniego zakupu z Chievo :?
I need a girl that I can train.
- Sipek
- Juventino
Ja myślę, że się nie wygłupiłeś....to niezły zawodnik....tylko, że za kogo niby miałby grać w Juve?/ moim zdaniem Tacchinardi jest o niebo lepszy, a do tego doswiadczony w grze na najwyzszym swiatowym poziomie....a Simone??? nie za bardzo
poza tym za duzo kasy kosztuje....wolalbym dolozyc i sprowadzic naprawde dobrego defensywnego pomocnika......marzy mi sie Vieira:D:D/szkoda, że Moggi odpuscic Davidsa - teraz widac jak go brakuje:(

Kocham JUVE!!!!!!Żyć mając na sobie biało-czarne okulary........
Forza Bianconeri!!!
Forza Bianconeri!!!