Ferrara nie chce zmian
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Zdaniem defensora Juventusu Turyn Ciro Ferrary pomimo słabych wyników osiąganych w tym sezonie przez "Starą Damę", jej skład nie powinien ulec przebudowie.
"To prawda, że nie udało nam się zrealizować żadnego z przedsezonowych założeń. Nie zawsze można jednak wygrywać" - tłumaczy zespół rutynowany obrońca.
"Ta ekipa nie wymaga przemeblowania. Byliśmy bardzo dotknięci przez kontuzje i nie sądzę, by miało dojść do wielu roszad".
"Ciągle możemy zająć drugie miejsce i bezpośrednio zakwalifikować się do Ligi Mistrzów".
źródło:lechsport.pl
Szczerze mówiąc chyba nawet jakby Juve spadło do serie B to by wszyscy mówili że to tylko słabszy sezon i zmian nie trzeba.
"To prawda, że nie udało nam się zrealizować żadnego z przedsezonowych założeń. Nie zawsze można jednak wygrywać" - tłumaczy zespół rutynowany obrońca.
"Ta ekipa nie wymaga przemeblowania. Byliśmy bardzo dotknięci przez kontuzje i nie sądzę, by miało dojść do wielu roszad".
"Ciągle możemy zająć drugie miejsce i bezpośrednio zakwalifikować się do Ligi Mistrzów".
źródło:lechsport.pl
Szczerze mówiąc chyba nawet jakby Juve spadło do serie B to by wszyscy mówili że to tylko słabszy sezon i zmian nie trzeba.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- x_men_1988
- Juventino
W sumie skoro kontuzje pokzyzowały nam plany , ot oznacza że potrzebujemy wzmocnień bo mamy za mało piłkarzy którzy mogli by godnie zastapić tych z 11 .
Sądze że wiele z tych wywiadow nie miało miwjsca , przecież to jest nie logiczne że nam są niepotrzebne zmioany . Manchester tak samo jak my zawiodł w tym sezonie i Ferguson mówił już że chce nowych piłkrzy , a u nas nic . Jednak chcąc nie chcąc , kupic kilku dobrych piłkarzy szczególnie obrońce(ów) i po jednym napsatniku i pomocniku by wystarczylo , albo pójść na ostrą zamaiane składu , lae wtedy by byli mało zgrani .
Poczekajmy do okna transferowego , tak jak już w newsach na JP pisano Moggi nawet jak już oficjalnie podpisano kontrakt z Kapo (znaczy brakuje jeszcze tylko badań lekarskich chyba), mówił że go on nie interesuje . Moggi trzyma w niepewności do samego konca , lubi wyczekiwać i usypiać rywali i sądze że jest to właśnie przysłowiowa : Cisza przed burzą
Sądze że wiele z tych wywiadow nie miało miwjsca , przecież to jest nie logiczne że nam są niepotrzebne zmioany . Manchester tak samo jak my zawiodł w tym sezonie i Ferguson mówił już że chce nowych piłkrzy , a u nas nic . Jednak chcąc nie chcąc , kupic kilku dobrych piłkarzy szczególnie obrońce(ów) i po jednym napsatniku i pomocniku by wystarczylo , albo pójść na ostrą zamaiane składu , lae wtedy by byli mało zgrani .
Poczekajmy do okna transferowego , tak jak już w newsach na JP pisano Moggi nawet jak już oficjalnie podpisano kontrakt z Kapo (znaczy brakuje jeszcze tylko badań lekarskich chyba), mówił że go on nie interesuje . Moggi trzyma w niepewności do samego konca , lubi wyczekiwać i usypiać rywali i sądze że jest to właśnie przysłowiowa : Cisza przed burzą
- Manifestos
- Juventino
a co ma innnego mówic, przemeblowanie to dla niego wypad i szukanie nowego zajecia;), bo jesli tak sie stanie to jest pierwszy do opuszczenia szeregow Bianconerich (podobnie jak wiekszosc obrony)
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Zgadzam się z tym, że Juventus był bardzo dotknięty przez kontuzje, ale zmiany też są potrzebne, ponieważ piłkarze, którzy grali pokazlywali, że nie są już w stanie grać na 100%. Musi przyjść do Juventusu jakaś "młoda krew", czyli ktoś kto mógłby Juventus poprowadzić do dalszych sukcesów. CO do wypowiedzi Ferrary to on po prostu obawia się o swoje miejsce w Juventusie, jeżeli ten kupi jakiś młodszych i lepszych obrońców
- J1897
- Juventino
ja osobiście uważam, że zmieny są potrzebne :!: :!: :!:
obrona gra bardzo słabo i nie jest to spowodowane przez kontuzje :!: :!: :!:
"04/02/2004 Alessandro Birindelli Juventus
Philippe Mexes Auxerre
04/01/2004 Alessio Tacchinardi Juventus
03/29/2004 Narcisse Oliver Kapo Obou Auxerre
03/27/2004 Gianluca Zambrotta Juventus"
oto co znalazłem na stronie:
http://www.soccerage.com/en/02/00002.html
są to nazwiska piłkarzy z którymi JUVE podpisało kontrakty(tak mi się wydaje) :!: :!: :!:
jeśli to prawda, to te dwa pogrubione nazwiska mnie cieszą :!: :!: :!:
mam nadzieję na więcej :!: :!: :!:
P.S. wejdźcie i zobaczcie z kim JUVE prowadzi negocjacje :!: :!: :!:
Philippe Mexes Auxerre
są to nazwiska piłkarzy z którymi JUVE podpisało kontrakty(tak mi się wydaje) :!: :!: :!:
- Chris
- Juventino
Bebik pisze:ja osobiście uważam, że zmieny są potrzebne :!: :!: :!:
Philippe Mexes Auxerre
no byłoby super gdyby Mexes przybył, bo jeśli hodiz o Kapo to nie sądzę żeby od razu wywalczył sobie miejsce w pierwszym składzie i decydował o obliczu Juve w nastepnym sezonie.
Te nazwiska poniżej to oczywiści graczy którzy gdiześ tam zostali wymienieni jako cieszący sie zainteresowaniem bianconerrich, ale wielu jest raczej neiaktualnych(np. Stankovic)
A co do wypowiediz Ferrary to zgadzma się z wami że nie ma racji, zmiany i to duże są potrzebne.
Juve per sempre!!!
- Manifestos
- Juventino
The Bianconeri, after the defensive problems they've had this season, are keen to add reinforcements to their squad, and a deal for Mexes would appear to be all but done.
Roma have also been following the Frenchman, but their financial problems look to have ruled them out of the chase, thus leaving the path clear for Juve.
Alberto Masu
no rosze , mowia ze wyglada na to ze jest:) mam nadzieje mam nadziej!!!!!
Roma have also been following the Frenchman, but their financial problems look to have ruled them out of the chase, thus leaving the path clear for Juve.
Alberto Masu
no rosze , mowia ze wyglada na to ze jest:) mam nadzieje mam nadziej!!!!!
too bad she won't live....but than again, who does
- adamJan
- Juventino
skonczcie juz z tymi kontuzjami!! bo sie juz tego nie da sluchac. graja po prostu kiepsko i wtyd sie do tego przyznac.. a ferrara to pierwszy powinien odejsc, ze wzgledu na swoj wiek i nie najlepsza forme...
- Olszan
- Juventino
Takie gadanei jest żałosne wkurza mnei to powoli delikatnei mówiąc nei wiem po co oni wszyscy cenzura takie głupoty skałd trzeba zmienić i tyle Juve było w drugiej cześci kompletnei bez formy szkoda gadać wogle nei chce mi sie juznawet wypowiadać na cos takiego zaprzecza czemus co jest widoczne czarne na białym
...... Wogle neich nic nei zmieniaja i graja tak dalej ....... luz....... :evil:
Zawsze Wierni ! ! !
- matej
- Juventino
czarno na białym jest widoczne że czarno biali są ostatnio mało widiczni w meczach z dobrymi rywalamiOlszan pisze:Takie gadanei jest żałosne wkurza mnei to powoli delikatnei mówiąc nei wiem po co oni wszyscy cenzura takie głupoty skałd trzeba zmienić i tyle Juve było w drugiej cześci kompletnei bez formy szkoda gadać wogle nei chce mi sie juznawet wypowiadać na cos takiego zaprzecza czemus co jest widoczne czarne na białym...... Wogle neich nic nei zmieniaja i graja tak dalej ....... luz....... :evil:

a tak na serio to po częsci się zgadzam z Ferrarą że kontuzje serio przerzedziły ten zespół ale zmiany są potrzebne ale uważam ze max 3-4 graczy do podstawowego składu.[/url]

- x_men_1988
- Juventino
Na dole jest legenda do tych znaczkow i z przy kapo jest zanczek oznaczjący darmowy transfer , ale przy mexsesie nic nie ma - ale za to jest w dziale tych którzy przychodzą lub ktorych juve chcą sprowadzic (in) i jest w poddzile - ukończone . A podspodem są zawodnicy z krorymi juve prowadzi negocjacjie i znajdują się tam takie nazswiska jak : ruud van Nisertlooy , Rosicky , Rothen , Vieri i Ibrahimovic . sądze że jeśli chodzi o przejście do juve Mexesa możemy być spokojni , bo on chyba jest fanem juve czy cos tym stylu udalo mi sie na tej stronce znaleśc .Bebik pisze:ja osobiście uważam, że zmieny są potrzebne :!: :!: :!:
Philippe Mexes Auxerre
- Jasiek-x
- Juventino
Nie zgadzam się z nim, gdyż drużyna potrzebuje odmłodzenia, a kontuzji doznaje większość zawodników, którzy grają już kilka ładnych sezonów, np. Alex. Więc raczej w przyszłym i kolejnych sezonach skład powinien ulegać zmianie.
- Lypsky
- Juventino
Zmiany sa niezbeden!!!Potrzebna jest przebudowa linii defensywnej.Juve powinno kupic takze jakiegos pomocnika.Cieszy mnie ze Moggi juz zaczal robic transfery Kapo moze nie jest gwiazda ale napewno sie przyda.Na stronie http://www.soccerage.com/en/02/00002.html podali ze Juve juz porumialo sie z Kapo a z Mexesem Jankulovskim jeszce sa rozmowy oraz ze przedluzylo kontrakt z Mareska. 

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bblackk
- Juventino
Zmiany są potrzebne, ale bez przesady, całej drużyny nie, a pare slabych ogniw... Ferrara tak mowi bo jak ma powiedziec... "Wywalcie mnie gram jak d*** zza krzaka trener won i wogole kicha na maksa ten Juve". A Ferrara nie powienien sie obawiac zmian bo znajac zycie i tak go nie rusza sam nowy kontrakt to swietny przyklad ... Ale coz mam nadzieje ze cokolwiek sie zmieni :l