Gol Kapo
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

Oliver Kapo strzelił gola w dla Auxerre na wage remisu 2-2, przyszły piłkarz Juve trafił to siatki w ostatniej minucie meczu
źródło:Telegazeta,własne
No No Kapo ładnie może coś z niego bedzie
źródło:Telegazeta,własne
No No Kapo ładnie może coś z niego bedzie
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!
- Shadow_Alex
- Juventino

Fantastycznie, nie mogla mnie spotkac lepsza wiadomosc w ten pochmurny dzien, nieprawdaz?...
Widac chlopak ma talent, przyda nam sie taki zawodnik w Juve... Jesli przejdzie LOL :lol:
Widac chlopak ma talent, przyda nam sie taki zawodnik w Juve... Jesli przejdzie LOL :lol:
- Juventino

Juz przeszedł odpowiadają mu niskie zarobki i grzanie ławy jeszcze tylko badania i jest naszShadow_Alex pisze:Jesli przejdzie LOL :lol:
!!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Czy ja mam jakies nieswieze informacje, czy mi sie wydaje, ze byl to dopiero drugi gol tego napastnika w tym sezonie? Po co nam on?
Nawet del Piero ma wiecej trafien...
- Juventino

hehe no 2 ale jaki ważny u nas też może strzelaźć gole w takich sytułacjachEl_chico_a_Coruna pisze:Czy ja mam jakies nieswieze informacje, czy mi sie wydaje, ze byl to dopiero drugi gol tego napastnika w tym sezonie? Po co nam on?
!!
- Ironek
- Juventino

Był to drugi gol, tyle tylko że on gra na prawej pomocy, a nie na ataku bo został przekwalifikowany(kiedyś grał jako napastnik, ale w tym sezonie cały czas prawa pomoc lub ofensywny pomocnik), a jest naprawdę świetny i ma wielki talent, nawet występuje już w reprezentacji FrancjiEl_chico_a_Coruna pisze:czy mi sie wydaje, ze byl to dopiero drugi gol tego napastnika w tym sezonie? Po co nam on?
- Andryk
- Juventino

dobrze Ci sie wydaje, też jestem przeciwny jego sprowadzeniem, dla jego dobra kariery radze mu zostać tam gdzie jest albo wybrac valencia,El_chico_a_Coruna pisze:Czy ja mam jakies nieswieze informacje, czy mi sie wydaje, ze byl to dopiero drugi gol tego napastnika w tym sezonie? Po co nam on?
na rezerwach mamy wspaniałego mccoliego i di vaio, więcej nie trzeba :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
- JUVEFANE_10
- Juventino

Camoranesi witamy naławce Kapo jest o wiele lepszy
JESTEM OSZUSTEM
- Manifestos
- Juventino

widzialem te bramke - pilka odbila mu sie od biodra i wpadla. duzo kunsztu nie pokazal, boje sie ze to bedzie kolejny niewypal.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Andryk
- Juventino

nie no rozbrajacie mnie przeiceż Kapo przy Camoranesim to jak Kuzera przy Pele, Camoranesi jest wiele lepszy od Kapo i nie ma co się więcej kłucić kto uważa inaczej to po prostu nie zna się na piłce....JUVEFANE_10 pisze:Camoranesi witamy naławce Kapo jest o wiele lepszy
hehe tego nie wiedziałem, ja się nie boje tylko jestem pewien, on jest bardzo cieniutki.Manifestos pisze:widzialem te bramke - pilka odbila mu sie od biodra i wpadla. duzo kunsztu nie pokazal, boje sie ze to bedzie kolejny niewypal.
Koniec.
- Juverulez!
- Juventino

Lol, do Camora ktoś ma coś?? Hiehie, gdzie Kapo do niego pasuje? Oby to były pogłoski, bo nie potrzebujemy kolejnego średniaka pokroju Appiaha!Andrewtbg pisze:nie no rozbrajacie mnie przeiceż Kapo przy Camoranesim to jak Kuzera przy Pele, Camoranesi jest wiele lepszy od Kapo i nie ma co się więcej kłucić kto uważa inaczej to po prostu nie zna się na piłce....JUVEFANE_10 pisze:Camoranesi witamy naławce Kapo jest o wiele lepszyhehe tego nie wiedziałem, ja się nie boje tylko jestem pewien, on jest bardzo cieniutki.Manifestos pisze:widzialem te bramke - pilka odbila mu sie od biodra i wpadla. duzo kunsztu nie pokazal, boje sie ze to bedzie kolejny niewypal.
Koniec.
- Batigol
- Juventino

Zostawcie tego Kapo. Naprawde jest dobrym zawodnikiem. Moze nie lepszym od Camora, ale on ma dopiero 23 lata i juz gra w seniorskiej reprezentacji Francji, a co najwazniejsze przechodzi do nas za darmo :!: Zobaczymy co pokaze w Juve, bo liga wloska to calkiem inny styl niz francuska. Dopiero wtedy bedziemy mogli go oceniac.
- matej
- Juventino

A ja uważam że jeśli przyjdzie za darmo to bardzo dobrze. Jak sie nie będzie łapał do składu to go sprzedadzą albo wypożyczą gdzieś i chociaż sara będzie. Ale lepiej jakby się okazało że dobry jest a nie widziałem jak on gra więc nie jestem pewien że tak nie będzie